Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Angyalok frekvencia minőségei-ABC szerinti minőségek részletezése

11.4 Az Angyalok Frekvenciájának minőségei

Ha az Angyalok Frekvenciájából származol, az eredetneved betűi a következő jelentést hordozzák:

A – Energia átalakítás

Rendelkezel a képességgel, hogy energiákat transzformálj. Ez gyakran már egy beszélgetés során megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Ismerek fénymunkásokat, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, és gyakran érzik magukat fáradtnak és kimerültnek, anélkül, hogy tudnák, miért. Ha valaki ezzel a képességgel rendelkezik, nagyon fontos a mindennapos földelés és tisztítás.

B - Földelés minden síkon

Ez egy csodálatos feladat és képesség! A legtöbb ember alulbecsüli a földelést, de a hiányzó földelés fénytesti tüneteket eredményez, és a fizikai síkon is megbetegíthet. A jó földelés olyan, mint egy magas energetikai gyógyító kezelés.

C - Feltétel nélküli szeretet

Ez minden ember tiszteletét jelenti, mert minden ember magában hordozza az isteni fényt. Más, mint az emberi szeretet.

D - A tett bátorsága

A tett bátorsága azt jelenti, hogy képes vagy olyan utakon járni, amelyeken mások még nem jártak. A nyomok hátrahagyásához, amelyeket később mások is követnek majd, bátorság szükséges.

E – Nemes lelkűség

A nemes lelkűség az a képesség, mikor az embereknek, vagy a földnek önzetlenül, mindennemű egó nélkül segítesz. Ez mély szándéknélküliséget és sok bátorságot kíván.

F - Energiák növelése

Azzal a képességgel rendelkezel, hogy az éppen szükséges kiegészítő energiát elhozd a bolygóra.

G – Bizalom

Olyan ember vagy, aki a személyisége alapján hamar közel kerül az emberekhez. A fényed által az emberek nagyon gyorsan bizalmat szavaznak annak, amit továbbadsz nekik.

H – A mentális sík gyógyítása

Rendelkezel a képességgel, hogy mentális síkon gyógyíts. Természetesen más síkokon is tudsz gyógyítani, ezért ez sokkal inkább jelenti azt, hogy hogy már egy szeretetteljes beszélgetés által gyógyulást hozol.

I – Férfias energiahordozó

Nemedtől függetlenül hordozod a képességet, hogy férfias energiát hozz a földre. A férfias energia bátorságot, erősítést, és erőt hordoz. Ha pl. gyógyító üléseket tartasz, fókuszáld a figyelmed a férfias energiára.

J - Szabadság

Ezzel a jellemzővel az a képességed, hogy elhozd a szabadság energiáját. A régi mintáktól való megszabadulásét, amelyek már nem szolgálnak bennünket többé, szabadságot az egyéni és a kollektív gondolkodásban.

K – Vágyhordozó

A vágy azt a mély kívánságunkat szabadítja fel bennünk, hogy a saját isteniségünket megtapasztaljuk. Ez azt is megmagyarázza, miért nem felejtették el az emberek soha teljesen azt, hogy isten létezik – függetlenül attól, milyen vallást hordoznak magukban. 

L – Kegyelem energia

Mint a kegyelem energia hordozója, minden földi hatásodnál ezt az energiát árasztod. Ez a legmagasabb isteni energiával van átitatva: Isten leheletével. Elhozza számodra a könnyedséget és az örömöt, ugyanakkor erősítést és erőt is ad.

M – Bátorság

Boldognak érezheted magad, hogy rendelkezel ezzel a képességgel, mert éppen a spirituális munka igényel nagy bátorságot. Bátorságot, hogy a változásokat üdvözöld, bátorságot, hogy felszabadulj a kollektív energiák alól. A kérdésre, hogy a dolgok miért nem úgy működnek, ahogy működniük kellene, azt mondom: szükség van egy lépésre. Ez egy olyan lépés, amit senki sem tud megtenni helyetted. Ez a bátorság lépése. 

N – Tudás

Sok univerzális tudást van benned, amelyet az isteni magodon keresztül hívhatsz le. Nagyon jó intuíciós képességed van.

O - Harcos fény

Nagyon mély tiszta szándék vezérel, készen állsz harcolni a fényért, anélkül, hogy figyelembe vennéd te magad hogy vagy ebben. Számodra csak a nagy egész számít. Rengeteg bátorság szükséges ehhez.

P – Összetartás

Az a képességed, hogy spirituális csoportokat vezess, és az embereket összekösd az energiájukkal.

Q – Energiák növelése

Rendelkezel a képességgel, hogy a bolygóra hozd a pluszban szükséges energiákat.

R – Papi energia

Egy pap, vagy papnő nagyon speciális képességével rendelkezel. Energiát tudsz emelni. De a legfontosabb ebben a képességben az az erő/hatalom, hogy szeretetköteléket tudsz kapcsolni Luciferhez. Nagyon magas küldetésed van.

S – Gyógyítás csatornája

Egy gyógyító képességeit hordozod.

T – Energiák emelése

Az a képességed, hogy az emberek és a bolygó energiáját megemeld. Kérlek, bánj figyelmesen ezzel a képességeddel. Nem mindig tanácsos ugyanis, a generális energia növelés. Mérlegelni kell, ez valójában mikor jelent segítséget.

U - Energiák megváltoztatása

Energiákat tudsz megváltoztatni. Ez a hatásod során, de egy beszélgetés során is megtörténhet, amelyben pl. régi mintákat oldasz fel, amelyek már nem szolgálják az embereket.

V – Erő

Rendelkezel az erővel, hogy spirituális feladatokat teljesíts. Másoknak pedig, akik nem rendelkeznek ezzel a képességgel erőt tudsz adni energia formájában.

W – A bölcsesség hordozója

Az emberek, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, gyakran megmagyaráznak dolgokat, és fogalmuk sincs, honnan van ez a tudásuk. Ez tipikusan jellemző azokra az emberekre, akik ezzel a feladattal, vagy képességgel rendelkeznek.

X - Hangsor

A fénytestben egy rezgés egészen sajátos energiával van feltöltve.

Y – Mágikus erő

A mágikus erő speciális energiáját hordozod. Ez az energia nagyon erő -/hatalom teljes. Sok ember nem bízik magában, hogy használja ezt az energiát. Ez azért van, mert más időszakokban sok mágus avatkozott be a szabad akaratba. Ez a mágusoknak korábban engedélyezett is volt, és a lélek számára pedig néha kívánatos is. A mai időszakban ez szigorúan tilos. A mágikus energia ugyanis olyan energia, ami direkt a lélekben hat. Mivel a mágikus energiával sok mindent meg lehet mozgatni, ezért nagyon figyelmesen és csakis mindenki javára szabad eljárni ezzel a képességgel. Nem szabad azonban félni tőle, hogy használjuk ezt az erőt.

Z - Univerzális fény

Van a fénytestedben egy hozzáadott fénysugár.