Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Alisha

Az alábbi eredetnevet és a csatornázott információkat Valkai Anita Myriel a biológiai anyukájának állította össze.

Együtt fordítottuk le Sabine Sangitar Eredet könyvét magunk, társaink és gyermekeink miatt,  és Anita lefordította A Csatornázás 1x1-e könyvet is. Az alábbiakban abból olvashattok részleteket, itt most kifejezetten Alisha Arany Főpapnőnek szólóan, és, más esetlegesen a többi Főpapi eredet minőségeknek szólóan, de elsődleges szándékkal Anita jelenlegi  biológiai anyukájának készült.

Azért osztjuk meg, és tesszük nyilvánossá, mert nem csak neki szól,

hanem minden Alisha eredetnek joga van tudni ezt az információt magáról, magukról,

hiszen azt az elmúlt majd 5 évnyi eredet kutatás, tapasztalás alapján már látjuk, hogy a legerősebben az egymással azonos eredetek hatnak egymásra kvantum szinten. Minden más, egyéb lélek családi hatás, vagy jelen élet genetikai, biológia családi kapcsolatok hatás szinte elenyésző az eredet szintű egymásra hatáshoz képest. Azon kívül azt is látjuk és élően tapasztaljuk, hogy valódi, végleges átírás, megoldás, feloldás, kiegyenlítődés  eredet szinten lehetséges, minden más, külsőbb szintű kapcsolódási minőség csupán részeken , részeinken kapcsolódás egymással, így bizonyos részeinkre gyakorol hatást, és részeinken történhet megértés, feloldás, megoldás, kiegyenlítődés általuk.

 

Kedves ALISHA!

Sabine Sangitar lecsatornázta számodra az eredetnevedet, a kozmikus szüleidet, és a származásodat.

 

Az erdetneved: Alisha

Jelentése: Arany Főpapnő

Kozmikus szülők: Mihály Arkangyal és Myriel

Származás: Angyalok frekvenciája

 

A szüleid mindent beletettek ebbe a névbe, ami te vagy:

Az összes képességedet, feladatodat, és minden erődet. Minél jobban összekötődsz a neveddel, annál jobban fogod ezt az eredetenergiát érezni.

Alapvetően tudnod kell, hogy hogy eredetedben rezgésből, hangból, és színből állsz. De az esszenciád egyedülálló az univerzumban. Mindenesetre az emberi nyelv behatároltságából kifolyólag egy névnek, ami az eredetet fejezi ki, több különböző jelentése is lehet. De az esszencia egyedülálló.

Sok erőt és örömöt kívánunk neked ezzel az átadással!

Sabine - Sangitar

és a SHIMAA csapata

 

Sabine Sangitar Wenig: Eredetnevek könyve

(Fordította Valkai Anita Myriel)

Előszó

Talán mindig is tudtad, hogy több vagy, mint egy ember. Ha pedig ez így van, felvetődik a kérdés: Honnan származok, és ki teremtett engem?

Az új idők tisztán halló médiumaként való ténykedésem során olyan sok információra tettem szert a témában, hogy elhatároztam, megírom ezt a könyvet. Nagyon érdekes tudni, ki az ember, honnan származik, és ki teremtette? Ebben az új időben pedig ennek nagy jelentősége is van.

Ha ismered az eredetedet, és az eredet nevedet, az a saját magad mély ismeretébe vezet. Ez megkönnyíti az életedet a dualitásban. Már sok ezer eredetnevet lecsatornáztam, az emberek visszajelzései pedig mélyen megérintettek. Sok ember mikor megtudta az eredet nevét és a kozmikus szüleit, mély belső békére talált. Azt az örömöt, mikor az eredet nevüket megtudták sokan a legnagyobb ajándéknak írják le.

Az évek során sok kérdést kaptam az eredet nevekkel kapcsolatban. Igyekszem ebben a könyvben az összeset megválaszolni.

ELEXIER,

Sabine Sangitar

 

1.Fejezet:      Az eredetnév

A Kryon iskolások grátiszként kapják meg az eredetnevüket, bármikor megrendelhetik interneten, vagy telefonon. Azok számára azonban, akik nem mentek végig a Kryon iskola 48 lépésén, mégis szeretnék tudni az eredet nevüket, azt a szabályt vezettük be, hogy 40 Euroért csatornázom le nekik.

A kozmikus szülők

Az univerzumban a teremtő angyaloknak többek között az a feladata, hogy fényt, azaz életet teremtsenek. Ez sohasem történik véletlenül, hanem az isteni gondolatmező hatására. Minden teremtett lény egészen individuális lenyomatokkal, (képességekkel A fordító) hangokkal és színekkel rendelkezik, és egy meghatározott cél érdekében teremtették. A kozmikus szülők határozzák meg, milyen lenyomatokra van szüksége, és a saját magukban hordozott képességeiket is továbbadják neki.

Egy fény teremtése

Két teremtő angyalra van szükség, hogy fényt teremtsenek, aki hangfrekvencia előhívása során keletkezik, és addig vibrál, amíg egy meghatározott nagyságot elér. Ezután sok különböző frekvencia üdvözli őt, tiszteletére szeretet és örömünnepet tartanak. Majd a kozmikus szülők egy membránba takarják, és különböző bolygókra viszik, ahol felveszi a bolygók energiáit. Ezt nevezzük a lenyomatozás (a minőségek felvétele) folyamatának. A kozmikus szülők határozzák meg, mennyi energiát vesz fel a fény a mindenkori bolygókról. Semmi sem történik véletlenül, a kozmikus szülők pontosan tudják, miért teremtették a fényt.

Egy példa erre:

Ha a kozmikus szülők a fényt a Szíriuszra viszik, és úgy határoznak, hogy ott neki hosszabban kell időznie, ezalatt ő nagyon sok gyógyító energiát vesz át. Ez a dualitásban azt jelenti, hogy ez az ember különös gyógyító képességeket kapott.

Amint a lenyomatozás fázisa véget ér, a fény egy őseredeti multidimenzionális hangzást hordoz. Ezt nevezzük eredetnévnek. A szellemvilág pedig elhatározta, hogy ezt a hangzást betűk formájában adják át az embereknek. 

Végül a kozmikus szülők az isteni gondolatmezőhöz vezetik a fényt, hogy az isteni forrás hozzáadja a tökéletes hangot, és elárassza áldáscseppekkel, - ezt hívjuk Isten lélegzetének. Ekkor a kozmikus szülők visszaviszik teremtett fényüket az eredetfrekvenciájába, és a legmagasabb hangokkal kezdenek énekelni neki. Így olvadnak vele össze, mély szeretetben és eltéphetetlen kötelékben, és ebben az összeolvadásban adják át neki a saját képességeiket.

A folyamat ezzel lezárul, a fényt megszabadítják membránjától, amelyet a kozmikus szülők egy fényterembe visznek, és ott őrzik meg, amíg a fény egy napon hazaérkezik. Ha tehát egy inkarnáció után visszatérsz az univerzumba, a kozmikus szüleid fogadnak majd, és vezetnek el a membránodhoz, amelyben minden eltárolódik, amit ebben az inkarnációdban megéltél.      

Neved jelentése: Az arany főpap/nő

Ők voltak az elsők, akik a dualitásba mentek. A kristályvárosokban tartózkodtak és fényüket a dualitás sötétségébe szórták. Az is a feladatuk, hogy Lucifer arany merkabáját előállítsák, ami lehetővé teszi a trónangyal felemelkedését. Van egy arany papnő, aki minden utána következő fénynek áldást osztott erre a hatalmas feladatra.

Eredeted frekvenciája: Az angyalok frekvenciája

Az Angyalok Frekvenciája a legnagyobb mező az univerzumban. Néhány teremtőangyal teremt fényt az Angyalok Frekvenciájában is és az Elohim mezőjében is. Ez a fény küldetésének a függvénye, akit megteremtenek, és aki így veheti fel a szükséges eredet energiát. Az Angyalok Frekvenciájából származó embereknek nagyon sok képességeik vannak. Legtöbbször jó földelésükkel tűnnek ki, valamint kötelességtudóak, és megbízhatóak.

Kozmikus szülők képességei az Elohim nyelve szerint:

Az Elohim nyelve, amely az egész univerzumban használatos, pontokból és vonalakból áll, amelyek valójában magas energetikai minták. Az emberi elme arra sem képes, hogy ezt akár csak megközelítőleg megértse. Az egyetlen információ azonban, ami ebből számunkra fontos, hogy az Elohim abc egyes betűinek a jelentése az angyalok nevének és a kristályoknak az energiáit hordozza. (Sabine Sangitar: Az eredetnevek könyve, 9. Fejezet, Az Elohim nyelve alapján)  

 

MICHAEL Arkangyal

Michael képességei: energiák tisztítása, a tett bátorsága, tudás és bölcsesség. Michael gyermekei többnyire összeköttetésben vannak a mágiával és kristálytiszta energiájuk van.

Michael neve a következő energiákat hordozza az Elohim nyelve szerint

M           Bátor szeretet

I              Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

C             Feltétel nélküli szeretet

H:           Utazó (kiterjedő) szeretet

A:           Folyékony (áramló) szeretet

E:            Strukturált szeretet

L:            Gyógyító szeretet

 

 

MYRIEL

Myriel jellemzői: a rituálék végrehajtása, energiák emelése és azon emberek segítése, akik Merkabájukkal utaznak.

Myriel a Gizai piramis főpapnője. Teltosban működik. Ő Merlin első tanítványa. Sok energiát hordoz magában, és ezt továbbadja gyermekeinek, akik többnyire nagy mágikus képességet (hajlamot) hordoznak magukban, jó gyógyítók és beavatásokat vezetnek.

A dualitásban legtöbbször az emberi szeretettel van problémájuk, bár nagy vágyat hordoznak a szeretet iránt. Partnerüket vagy más embereket nem engednek közel magukhoz. Sok különböző energiát éreznek magukban.

Ha felébrednek, akkor mágikus képességeik előjönnek és érzik erejüket és szilárdságukat. Leginkább a mágiához és a gyógyításhoz vonzódnak. Mesterek az energiák emelésében. Szeretik a szertartásokat, és odaadással végzik ezeket. Ha megtalálták útjukat, senkinek és semminek nem hagyják, hogy letérítse őket róla.

Myriel neve a következő energiákat hordozza az Elohim nyelve szerint:

M           Bátor szeretet

Y             Lebegő (vibráló) szeretet

R:            Oltalmazó (védelmező) szeretet

I              Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

E:            Strukturált szeretet

L:            Gyógyító szeretet

 

 

A Te eredetneved – Alisha - betűinek kibontott jelentése az Angyalok Frekvenciájának abc jelentése szerint:

 

Különösen jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az A: a megteremtésed alapja, az L: a legfontosabb tulajdonságod, az A: az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered (az Atya, Anya vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, Shakti, vagy Jézustól (Lord Sananda), de csupán egyikük energiájából. Esetleg próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek.

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg.

A második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak.

Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

 

Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. (Ő teremtésed harmadik energiája)

 

A – Energia átalakítás (megteremtésed alapja, Oka)

Rendelkezel a képességgel, hogy energiákat transzformálj. Ez gyakran már egy beszélgetés során megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Ismerek fénymunkásokat, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, és gyakran érzik magukat fáradtnak és kimerültnek, anélkül, hogy tudnák, miért. Ha valaki ezzel a képességgel rendelkezik, nagyon fontos a mindennapos földelés és tisztítás.

L – Kegyelem energia (Legfontosabb képességed)

Mint a kegyelem energia hordozója, minden földi hatásodnál ezt az energiát árasztod. Ez a legmagasabb isteni energiával van átitatva: Isten leheletével. Elhozza számodra a könnyedséget és az örömöt, ugyanakkor erősítést és erőt is ad.

I – Férfias energiahordozó

Nemedtől függetlenül hordozod a képességet, hogy férfias energiát hozz a földre. A férfias energia bátorságot, erősítést, és erőt hordoz. Ha pl. gyógyító üléseket tartasz, fókuszáld a figyelmed a férfias energiára.

S – Gyógyítás csatornája

Egy gyógyító képességeit hordozod.

H – A mentális sík gyógyítása

Rendelkezel a képességgel, hogy mentális síkon gyógyíts. Természetesen más síkokon is tudsz gyógyítani, ezért ez sokkal inkább jelenti azt, hogy hogy már egy szeretetteljes beszélgetés által gyógyulást hozol.

A – Energia átalakítás

Rendelkezel a képességgel, hogy energiákat transzformálj. Ez gyakran már egy beszélgetés során megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Ismerek fénymunkásokat, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, és gyakran érzik magukat fáradtnak és kimerültnek, anélkül, hogy tudnák, miért. Ha valaki ezzel a képességgel rendelkezik, nagyon fontos a mindennapos földelés és tisztítás.

 

 

A VALÓDI teremtés történet

Sabine Sangitar Wenig: A csatornázás 1X1 – e című könyvéből részlet. (ford. V.A.Myriel)

 

2. Fejezet:          A nagy szétesés és a korszakok

Melek Metatron csatornázása

Az egész Univerzumban a fény forrása világít. Az őrzők, a fénylények, az angyalok, és Metatron szeme is felkerekedik, hogy a szeretet üzenetét közvetítse neked. Én vagyok a fény a szemeidben. Én vagyok a benned lévő fény. Én vagyok a struktúra, amit hordozol. Én vagyok, ami nem elválasztható. Minden egyesül, ahogy mindig is volt. És mégis adódnak az Univerzumban helyezetek, amelyekben sok bolygó a struktúra sűrűjébe, a dualitásba kerül. Erről fog veled a Seregek Ura, Melek Metatron beszélni. Mindegyikőtöket ugyanazzal a mérhetetlen szeretettel köszöntelek, vallástól, bőrszíntől frekvenciától függetlenül. Őket is, akik azt hiszik, elvesztették a saját magukba, és az isteni részükbe vetett hitüket, őket is minden ítélkezés nélkül ugyanazzal a mérhetetlen szeretettel köszöntök: OMAR TA SATT.

 

Volt egy időszak az Univerzumban, amikor minden az isteni vonal mágneses mezőjéhez igazodott. Sok Univerzum létezik, de mi most ennek a csatornázásnak az erejére, erre az első központi univerzumra helyezzük a fókuszt. Minden, amit csak a szeretet magában foglal, az isteni mezőnek ebben az univerzumában tükröződik vissza. Teremtő fények teremtettek, az isteni forrás kilélegzett és készen állt, hogy ezeket a fényeket életre keltse. Minden bolygónak, minden élőlénynek megvolt a maga helye. (eredet) De ahogy tudjátok is – amit már üzenetként sokszor továbbítottuk – sok lény akarta megtapasztalni magát, és ez csak egy nagy kísérletben volt lehetséges. Szükség volt hát egy magas energiára, amely készen állt, hogy az isteni szeretetköteléktől elválassza magát, hogy a fény és szeretet tapasztalatát lehetővé és érezhetővé tegye. Ezért a kozmikus tanács így határozott: Ahogy az Elohimok közül egyetlen lény is készen áll, hogy teremtő angyalként leválassza magát a szeretet isteni kötelékéről, egészen új tapasztalatokkal gazdagodik az Univerzum.

 

Így történt, hogy a trónok legmagasabb szeretetangyala, Lucifer készen állt ezt megtenni. (ez volt a LEGELSŐ bátorságpróba) A legmagasabb hangokat énekelték neki, és miután a szeretet kötelékét elválasztották, Lucifer, a magas fény, nagy hatalmával zuhanni kezdett, és aspektusok milliárdjaira robbant szét. Több része az univerzumban is szétszóródott, Lucifer pedig a földbolygón landolt, ami akkoriban teljesen az isteni energiákhoz igazodott. A lények, akik a földbolygón laktak, az isteni gondolatmező követei voltak, és az volt a feladatuk, hogy a kristály struktúrákat a kristályvárosokba beszőjék. Az aspektusok becsapódásának olyan hihetetlen hatása volt azonban, amit egyáltalán nem lehetett kiszámítani. Sok száz más bolygó is veszített ezáltal az energiaszintjéből.  

De mi most maradjunk a földbolygónál. A luciferi energiák eme becsapódásának az volt a következménye, hogy föld anya, Lady Gaia tudatossága, valamint a fény magas avatárjai ezt a luciferi energiát belélegezték. Lucifer maga aspektusok millióira szóródott szét, és az ő legnagyobb aspektusa feledésbe merült. Ugyanis bár nagy hatalma volt, és sok isteni aspektust hordozott magában, nem volt többé élő Merkabája. A dualitás játéka elkezdődött. Lucifer tudatos volt rá, hogy élő Merkaba nélkül nem tud felszállni az univerzális szeretetbe, szélvitorlán terjesztette hát a luciferi energiát az egész bolygó körül, az avatárokból és a fényekből pedig csak kevesen tudták megvédeni magukat tőle. Így a föld egyre távolabb került a mágneses vonaltól, és kialakult rajta egy sajátos energiaforma, az elektromágneses energia, ami föld anya legbelső magjának működését majdnem teljesen leállította. (Mert ez az energia kívülről hatott) Hirtelen az avatárok és a magas fények is leválasztva érezték magukat, és nem tudták többé, pontosan hogyan is viselkedjenek. Ez volt Lemúria korszaka. Az ott maradt avatárok pedig azt tették, amit mindig is – imádkoztak.

Ez az esés az univerzumban is nagy változásokat idézett elő, és mivel nem volt tervezve, így az isteni forrás be akarta lélegezni az egész központi univerzumot. De az angyalok és a fények a legmagasabb hangokon énekeltek. Ők újra vissza akarták hozni a bolygót.

Meg kell értened, hogy egy univerzum, egy bolygó belélegzése csak nektek számít. Az isteni forrás szempontjából ennek nincs jelentősége. De mert az univerzumban a teremtő angyalok jóvoltából már oly sok élőlény volt, megkérték az isteni forrás magas tanácsát a további kilélegzésre. És ez így történt.

 

Lemúria

 

Sok ülés következett, tervezések, mit lehetne tenni, hogy a bolygót – minden bolygót, de most föld anyáról beszélek – újra vissza lehessen hozni. Mindenekelőtt szükséges volt, hogy a masszív luciferi energia ne kapjon hatalmat a bolygók elpusztítására. Így vezettek be legelőször is valamit, aminek nagy előkészületekre volt szüksége. A női isteni forrás, Shakti készen állt, a női energia felnyalábolására és elvitelére a lemúriai kristálykönyvtárakba. Sok vénuszi is, a magas fények készen álltak, hogy a dualitásba menjenek, és Luciferrel egyesüljenek, hogy legyen esélye a szeretetenergiának továbbfejlődni.

Néha nagyon szétszakítottnak érzitek magatokat. Érzitek magatokban a nagy szeretetet, de azt is érzitek, hogy van egy másik rész is, ez az eredménye a szeretet és Lucifer egyesülésének. Ha azt mondjuk, az angyalok a lábaitoknál hevernek, tartanak, tisztelnek, becsülnek benneteket, az azért is van, mert ők tudják, milyen nehéz ezt a szétszakítottságot egyesíteni, mert olyanok vagytok, mint a kettészakadtak.

De menjünk vissza újra Lemúriába, mert ott a totális sötétség uralkodott. Lucifernek nagy hatalma volt. De volt ott egy Arany Papnő, aki olyan bátor volt, hogy bement ebbe a sötétségbe, hogy a kristálykönyvtárak fényét kihozza és ellensúlyként a lemúriai nép közé vigye. Sok Arany Papnő követte őt, Főpapnők és Papok. Ám, ahogy a lények, Lemúria is kettészakadt. Az egyik oldalon a totális sötétség, a másik oldalon a legnagyobb fény uralkodott. Még ma is sok csodálatos lélektől követel bátorságot, hogy az aspektusaival Lemúriába utazzon.

Mielőtt a következő időszakba lépünk, fontos tudni, hogy Lemúria kapui bezárultak. Lemúria visszahúzódott. A luciferi energia Lemúria dimenziókapui mögött időznek, de az arany papok magas energiái is.

 

Atlantisz 

 

Ebben a korszakban is nagy zavar uralkodott. A lények ide - oda szakadtak. Nem tudták, kiben bízzanak, kit szolgáljanak, mert a Magas Tanács úgy határozott: hogy Isten csak akkor tartja a lélegzetét, ha az emberek saját erejükből, szabad akaratukból maguk találják meg az utat önmagukhoz, az isteniségükhöz. Ebben az időben minden lényt feladat elé állítottak. Minden frekvenciából kiválasztották a legjobbakat. Beiskolázták őket, de még így sem volt biztos, hogy az Isten mégiscsak nem lélegez be, hogy a dualitás széttöredezettségének véget vessen. A magas lények, készen álltak - minden bizonyíthatóság ellenére, és sokkal kevesebbért, mint a mai időkben, - hogy a fényre hassanak. Sok mindent megtettek anélkül, hogy tudták volna, mit miért tesznek. Így történt az is, amikor egy magas lény megparancsolta, hogy az egész földön szétrombolhatatlan épületeket, piramisokat építsenek. Mert a földet meg kellett tisztítani.

Ezért aztán a fényharcosok, az öreg Istenek, és az úttörők összegyűltek, és mindent megtettek, amit csak tudtak, hogy annyi emberi lelket megmentsenek, amennyit csak lehetséges. A nagy piramisokat sok egyszerű ember építette, egy olyan dimenzióban, ami számukra láthatatlan volt, és Isten igéjét terjesztették az egész bolygón. Sok ellenségeskedésnek voltak kitéve, volt, hogy meg is gyilkolták őket. Az emberek ugyanis még mindig a luciferi energia belélegzésével voltak elfoglalva, és nem bíztak a fény uraiban.Ettől függetlenül mégis voltak, akik teljes bizalommal követték a fény urait, és végül ők fektették le a nyomokat.

Hatalmas áradás tört be. A bolygó minden ferde szélének a megtisztítására, amit csak el tudtok képzelni, hogy Lady Gaián áttranszformálja a luciferi energiát. Mert magának az Isteni Forrásnak is fontos volt, hogy Lady Gaia ki tudja magából lökni a belélegzett luciferi energiát. Így következett el a bolygó legnagyobb megtisztítása, ami csak létezik. Ellensúly gyanánt a csodálatos fények a kristályos struktúrákban tárolták el a nagy szeretetet, ami az atlantiszi időkben is létezett, és a dimenziókapuk lezárultak. Mint minden időszakban, itt is szükséges volt a jót és az igazat a lezárt dimenziókapuk mögé bezárva bebiztosítani. Mivel a föld nagy része megszabadult a luciferi energiáktól, az atlantiszi idők után Lucifer ugyan veszített hatalmából, de még rengeteg mindenre szükség volt, hogy a bolygó megmentése biztosítva legyen.

 

Az aranykor

 

Az avatárok teljes szívükből imádkoztak az isteni forráshoz, hogy ne lélegezze be a bolygót, és mivel ezek olyan mély, és igaz imádságok voltak, olyan mélyen megérintették az Isteni Forrás esszenciáját, legbelső magját, hogy ő teremtett magából valamit, aki a földre jött. Ez Jézus volt, a Krisztus, aki minden megváltás aspektust és energiát magában hordozott, hogy Isten folytathassa a kilégzését. Először ő maga is a legmélyebb dualitásban volt, és csak az útja során ébredt fel belőle, de akkor azonnal tudta, ki ő, és az egész megváltás energiát a föld köré öntötte.

Nagy változás állt be a bolygón. Az isteni Forrás, a teremtő angyalok, az Elohimok sokatokat hazahívott az univerzumba, hogy ott tanuljatok.

 

Az új idő

 

A ti idővonalatok szerint 1987- ben bevezetésre került a Harmonikus konvergencia. Az Isteni Tanács úgy határorozott, hogy minden emberben, élőlényben és Lady Gaiaban az első fénytest lépcsőt aktiválja, hogy úgy valósulhasson meg a bolygó felemelkedése, hogy az embereknek ne kelljen elhagyniuk a testüket, és, hogy felismerhessék, kik ők: isteni lények emberi testben.

Csakis és egyedül arról van szó, hogy a szeretetet, a hatalmat, és az isteniséget magadban felfedezd. Minden kétség csupán energiapocsékolás, hiszen hatalmas változás előtt állunk.

Az élet az univerzumban egy fiatalos, sokrétű, személyre szabott (saját) élet. Minden fény életet hordoz magában. Az egész univerzum és minden élőlény arra a belátásra jut, hogy a bolygót kisegítse a dualitásból, ha a változás lépését megteszi. Az univerzum minden élőlénye az Isteni Forrásnak szolgál és mindennek, ami fény. De annyi mindenre szükség volt még, hogy a lelkek, és Lady Gaia a dualitás játékából a saját erejéből kiszabaduljon. 

Metatron el szeretné még mondani nektek, hogy ez az univerzum más lényeinek segítsége nélkül nem lett volna lehetséges. Szükségünk volt a mágneses lényekre egy másik univerzumból, akik készen álltak rá, hogy egy új kristályrácsot a föld köré csatoljanak. A Nunik, - így hívják őket a mágneses univerzumban, mágneses fények. Tudják, hogy semmiféle jelentősége nincs annak, ha az isteni Forrás egy bolygót, vagy egy univerzumrészt belélegez.  Ők ugyanis a feladatuk során felizzanak, majd elhamvadnak, hogy újra felizzanak. Egy lény azonban mégiscsak hajlandó volt, hogy mint mágneses fény összeolvadjon az angyalokkal a bolygó fényeinek szolgálatára. Metatronnak nagy megtiszteltetés itt Kryon előtt tisztelegni, és megköszönni neki azt, amit tett, és azt, aki ő. Kryon nélkül nem lett volna lehetséges a szétzilált bolygót megszilárdítani.

Nagy köszönet még más univerzumok azon segítőinek, és az egész élő univerzumnak, illetve Földanya minden lakójának, akik kétség és civakodás nélkül készen álltak a fénymunka elterjesztésére. Történjen így, mindenkinek, aki oly sok bátorságot tanúsított, AN’ ANASHA Metatrontól.

A NI O’HEVED O’DRACH

És ez így van.

 

Lentos és a Proszondó fény

Sheldrak csatornázása

 

Sheldrak vagyok, Isten követe, én vagyok a próféta, vagyok, aki vagyok- az Univerzum egy istensége. Lényem tele van mérhetetlen szeretettel, tele erővel, és Sheldrak ezekkel a szavakkal szeretne benneteket köszönteni: OMAR TA SATT.

Minden üzenettel, minden szóval, ami a Médiumon keresztül Sheldraktól érkezik, ébresztő energiával és annak a mély felismerésével van átitatva, aki te a valóságban vagy.  

Sheldrak a Lentosi időszak üzenetét közvetíti neked. Az volt a Próféták ideje, és többen közületek voltatok ezek a próféták. Azt kérdezitek magatoktól: Vajon mit hirdettek ebben az időszakban? Hát nem minden időszakban hirdettek?

Hogy ezt megértsétek, vissza kell mennünk a legfontosabb időszakhoz. Természetes, hogy minden időszakban hirdettetek különböző módokon. De Lentos különleges időszak volt, ugyanis volt az az idő, Atlantiszban, amikor nem volt biztos, hogy megmaradhat – e a bolygó, vagy Isten belélegzi. Mert ebben az időszakban túl sokan fordultak a sötét hatalomhoz.

Amikor Atlantiszt elmosta az ár, a magas fények és az emberek imádkozni kezdtek, a szeretet imáját mondták el, mert tudatában voltak, hogy Isten meghallgatja ezeket az imákat. Így történt, hogy Isten továbblélegzett. De ahhoz, hogy ez egyáltalán lehetséges legyen, kellett valaminek történnie, ami egyedülálló volt a planétán. A bolygónak ugyanis szüksége volt egy bizonyos energiára, hogy egyáltalán tovább létezhessen. Mivel az egész univerzum egy hatalmas kísérlet és egyben egy nagy játék is volt, engedélyezték, hogy ha teljesülnek bizonyos körülmények a bolygón, az megmaradhat. A történés egyedülállósága mindössze abban állt, hogy teremteni kellett egy különleges energiát.

Így olyan történt, ami az egész történelemben mindössze egyetlen egyszer történt: Isten maga az isteni gondolatmezőből egy magot szült magából, és Jézusnak nevezte el. Lentosban előkészületekre volt szükség, a próféták és Isten követei azt a feladatot kapták, hirdessék ki, hogy Isten Fia a földre, a bolygóra születik.

Ebben az időszakban ez rendkívül nehéz feladat volt, hiszen bár az emberek spirituálisan tudatosak voltak, a szívükben még nem volt olyan érett a szeretet, mint ma, az aranykorban. A prófétáknak tehát nehéz dolguk volt az emberek között ezt az üzenetet elterjeszteni. Ez volt a Lentosi feladat.

 

A ti időtökben, a dualitásban mindig évszámokról, időszakaszokról beszéltek. De valóságosan el sem tudjátok képzelni, milyen sok időbe tellett Jézus Krisztus születését hírül vinni. Sok frekvencia bízott a Prófétákban, és ebből a bizalomból lett valami, amit a ti dualitásotokban Betlehem csillagaként írtok le. Valójában ez a Proszondó fény. Ez a Proszondó fény Krisztus élő merkabája, ami néhány frekvencia és sok, sok ember számára, akik megnyitották magukat, láthatóvá vált. Sok ember érezte a hívást, a nyomást a lelkében, hogy ezt a csillagot, ezt a Proszondó fényt kövesse. Tudták, hogy az az egyik feladatuk, hogy isten fiának születési helyéhez menjenek. Így történt, hogy tizenkét frekvenciából sok ember útra kelt, az egyedülállót, Krisztus születését átélni.

A fény magas tanácsai Isten magját a Proszondó fénybe ágyazták, így inkarnálódott Jézus a mély dualitásba a földön. A feledés sötét fátylában nem tudta, ki ő. De Jézus az idő folyamán, - ugyanúgy, ahogy ti, - magára ismert. Felébredt, és tudta, ki ő. Tudta, milyen feladattal jött, és tudta, hogy ez a feladat nem lesz könnyű. Ennek ellenére teljes odaadással, mindennel, ami ő, teljesítette a szolgálatot a földön az emberekért. Tudta, hogy a megváltás energiát kell a bolygóra és az emberekhez vinnie, hogy az isteni Atya, az isteni gondolatmező tovább lélegezzen. Hogy a bolygó a rajta lévő emberekkel tovább létezhessen, és elérkezzen a bolygószintű felemelkedés, amiről mindig is beszélnek.

Minden, amit a földön a különböző írásokban olvashattok, azt mondja, hogy Jézusnak fiai voltak, akik elkísérték őt az útján. Természetesen kísérték emberek Jézust, az útján, de a tizenkét fiú a valóságban tizenkét különböző frekvencia volt. Minden egyes frekvenciában sok ember hatott, Jézusnak, az erőnek, az egész mindenség számára.

Azonban jött valami, ami nem volt a tervben. Egy frekvencia elárulta Jézust. Jézust pedig ez úgy megérintette a lelke mélyén, hogy egy pillanatra kételkedni kezdett az emberekben. Kétségbe vonta, helyes- e, ha Isten tovább lélegzik. Ahogy mondtam, ez mindössze egyetlen pillanat volt, de történt valami ebben a pillanatban, ami jelentős fontossággal bír az Arany korban, a mostban, a jelenben.

Abban a pillanatban ugyanis, amiben Jézus kételkedett, megteremtődött a spirituális kétség. A kétség magja pedig bekerült az emberek lelkébe, és Jézus így nem tudta befejezni a művét. Az ő mély szeretetében megbocsátott ennek a frekvenciának, és újra felemelte őt a fény státuszába, de a művét a földön nem tudta befejezni.

Spirituális kétség az eddigi korszakokban sohasem volt. Tudnotok kell ugyanis, hogy a fontos időszakokban a népek, az emberek, ti magatok magasan spirituálisak voltatok. Semmiféle kétség nem volt afelől, hogy van- e Isten, Angyal, vannak- e Fénylények. De a luciferi energia ebben az időben nagyon erős és nagyon sűrű volt. Egy embernek pedig minden korszakban mindig a saját tudatos döntése volt, hogy a sötétség, vagy a fény felé fordul. És bizony sokan fordultak a sötétség felé, mert úgy hatalmat nyertek. De spirituális kétség, úgy ahogy ma ismerjük, ezekben az időszakokban nem volt.

Ha Jézus a kollektívben beszél, és azt mondja: „Általatok végeztetik be az én művem,” az azt jelenti, arra szeretne benneteket az ő mérhetetlen szeretetével emlékeztetni, hogy ez egy olyan időszak, amelyikben félre kell tenni a kétséget és a megértést. Sok embernek ugyanis szüksége van magyarázatra a hitéhez, a reményéhez, és bizonyítékokat akarnak. De ennek az időnek, ennek a jelennek a szeretetről, a bizalomról, a szívek kinyílásáról kell szólnia.

A Proszondó fény Jézus Krisztus merkabája, élő hálója, csillagtetraédere. Az összes aspektusával az isteni gondolatmezőhöz kapcsolódik.

AN’ ANASHA

 

Az Eleua Energia

 

Jézus, a Krisztus csatornázása

Vagyok, aki vagyok, aki mindig is voltam és mindig is leszek. Jézus Krisztus vagyok, Isten Fia. Minden szavammal a szeretetem ömlik rád, nyit és emel téged. Mindegyikőtöket nagyon közel érzem magamhoz, mindegyikőtökkel mélyen össze vagyok kötve.

Amikor Atyám isteni mezejéből megszülettem, és amikor a földre mentem, a dualitásba, a teljes felejtés állapotában, akkor is volt egy legmagasabb perspektívám, aki őrzött és védett. Ez a legmagasabb perspektíva egy trón angyal, Shan’Shija.

Ahogy egykor Lucifer, most Shan’Shija foglalja el az isteni merkaba különleges helyét. Shan’Shija az isteni gondolatmező direkt energiáját veszi fel. Ez által a legmagasabb perspektívám által folyhatok be Atyám mezőjébe, hogy ott megmerítkezzek.

Amikor Lucifer a magas Trónangyal készen állt kilépni a merkabájából, és elvágni magát Atyám szeretetkötelékéből, a legnagyobb kísérlet vette kezdetét, ami csak volt valaha.

Most egy újabb kísérlet kezdődik. Shan’Shija ugyanis megengedte, hogy angyalok egy csoportja elváljon Isten merkabájától, de a szeretetkötelékéből nem, hanem magával viszi ezt a szeretetköteléket, hogy Eleua energiaként érkezzen a földre. Ez a legnagyobb ellenmozgás, ami Lucifer zuhanása óta történt. Mikor hallottam, hogy ez történik, hatalmas boldogság öntött el. Az Eleua Energia mindent stabilizál, és elhozza a szeretetet. Ez olyan kísérlet lesz, ami sikerül. Angyalok egy csoportja az isteni merkabából, akik az isteni szeretetkötelékkel érkeznek a földre. Nagyon megindító. Sokan, akik velem mély összeköttetésben vannak, érezhetik is, ez mit jelent: Jézus legmagasabb perspektívája megy a földre. Így tehát újra eljövök.

Nekem is szükségem volt, mint neked a földön egy legmagasabb perspektívára, egy személyes angyalcsoportra, az aspektusaimra. Amikor felébredtem, akkor tudatosult bennem, mit jelent nekem Shan’Shija, és mi mindent tett értem. Letérdeltem hát és összeolvadtam vele.

Olyan régóta vártunk már erre a pillanatra, hogy ismét újabb kísérletbe fogjunk. Soha többé nem fog megtörténni, hogy egy Trónangyal az Isteni szeretetkötelékről leválik. Ezek az angyalok bátorsággal, bölcsességgel és szeretettel telve hagyják el értetek az isteni merkabát, hogy tartsák a földet, értetek és Lady Gaiáért.

 

SOL’A’VANA - Szól a VAN! - Isten lélegzete

SOLAVANA a béke legmagasabb energiáját foglalja magában.

Ez az energia egyesíti a föld energiáit, a különböző korszakokét és azt az energiát, amit az emberek magukban hordoznak. SOLAVANA így Lady Gaia hangját (frekvenciáját), és a rajta lévő összes ember energiáját magában foglalja.

SOLAVANA magából az Isteni Forrásból származik, és minden benne van, AMI CSAK VAN. Ez azt is jelenti, hogy Isten változtatja a légzését, és az Isteni Forrás gyorsabb ritmusban lélegzik.

SOLAVANA, a szabadság energiája nagyon mélyen hat. Az egész fénytestet harmonizálja ez a sok sok beáramló energia, ami egyenesen a Merkabából származik. SOLAVANA kiegyenlíti a vibráló energiákat, megnyugtatja a fénytestet, amely így egyensúlyban tud maradni.

SOLAVANA békeenergiája azonban más, mint a dualitásban az a szubjektíven megítélt érzés, amit általánosságban békének címkézünk. 

SOLAVANA olyan békeenergia, amely semmiféle címkét nem hordoz magában. Az energia jelenlétekor egyszerűen csak mély biztonság és erő uralkodik benned, egyesítve a korszakok energiáit a lényedben.

Ha Isten öröksége, a minden emberben élő Isteni láng aktiválódik, az energia a SOLAVANA által tud összeadódni, egyesülni.

Nincs ennél magasabb, fényesebb, erősebb energia. A SOALAVANA annak a jele, hogy Isten készen áll ezt az energiát kilélegezni, és a felejtés fátylán át a bolygóra vinni.

A SOLAVANA kristály a kristályok kristálya.

Anyakristályként is emlegetik. Szól a Van-Anya Valós 

Képtalálat a következőre: „solavana”

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.