Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nama'Ba'Ronis

OMAR TA SATT, kedves  NAMA’BA’RONIS !

 

Eredetneved:             Nama'Ba’Ronis
Neved jelentése:        A táblás Lovag

Kozmikus Szüleid:    Michael Arkangyal és Myriel

Eredeted:                   Angyalok frekvenciája

 

 

Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent:

 

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni.( néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi ( az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged)

 

 

ELEMZÉS

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” alapján (fordítás: Mélvin-Maja)

 

 

EREDETED ENERGIÁJA – ANGYALOK FREKVENCIÁJA

 

Az angyalok frekvenciája a legnagyobb mező az Univerzumban. Néhány teremtő angyal egyaránt teremt Fényeket az angyalok frekvenciájában, és az Elohim frekvenciájában is. Ez attól a feladattól függ, amire a Fényt megteremtették. Azok az emberek, akik az angyalok frekvenciájából származnak, nagyon sok képességgel rendelkeznek. Jó földelésük révén emelkednek ki, megbízhatóak és kötelességtudóak.

 

 

SZÜLEID NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

 

9. FEJEZET: Az Elohim nyelve

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” c. könyvből részlet ( Fordítás: Mélvin-Maja)

 

 

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, hanem ott teremtették meg és szerte az egész Univerzumban használják.

Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.

 

Mit jelent ez számunkra?

Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát aztán a magad számára hasznosíthatod.

 

 

 

 

MICHAEL ARKANGYAL

 

Energiák tisztítása, a tett bátorsága, tudás és a bölcsesség tartoznak a legfőbb képességei közé. Michael gyermekei többnyire összeköttetésben vannak a mágiával és kristálytiszta energiájuk van.

A dualitásban többnyire összezavarodottak és nehezükre esik az összpontosítás. De ha felébrednek, akkor céltudatosak és a teljes őszinteségükben működnek.

 

 

Michael neve a következő energiákat hordozza ( az Elohim nyelve szerint)

 

M        Bátor szeretet

I          Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

C         Feltétel nélküli szeretet

H         Utazó ( kiterjedő) szeretet

A         Folyékony ( áramló) szeretet

E         Strukturált szeretet

L         Gyógyító szeretet

 

 

 

MYRIEL

 

Myriel jellemzői: a rituálék végrehajtása, energiák emelése és azon emberek segítése, akik Merkabájukkal utaznak.

 

Myriel a Gizai piramis főpapnője, Teltosban működik. Ő Merlin első tanítványa. Sok energiát hordoz magában, és ezt továbbadja gyermekeinek, akik többnyire nagy mágikus képességet (hajlamot) hordoznak magukban, jó gyógyítók és beavatásokat vezetnek.

A dualitásban legtöbbször az emberi szeretettel van problémájuk, bár nagy vágyat hordoznak a szeretet iránt. Partnerüket vagy más embereket nem engednek közel magukhoz. Sok különböző energiát éreznek magukban.

 

Ha felébrednek, akkor mágikus képességeik előjönnek és érzik erejüket és szilárdságukat. Leginkább a mágiához és a gyógyításhoz vonzódnak. Mesterek az energiák emelésében. Szeretik a szertartásokat, és odaadással végzik ezeket. Ha megtalálták útjukat, senkinek és semminek nem hagyják, hogy letérítse őket róla.

 

 

Myriel neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

M        Bátor szeretet

Y         Lebegő (vibráló) szeretet

R         Oltalmazó (védelmező) szeretet

I          Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

E         Strukturált szeretet

L         Gyógyító szeretet

 

 

A neved betűinek - Nama'Ba’Ronis -kibontott jelentése:

(Az angyalok frekvenciájának abc jelentése szerint)

 

 

Különösen  jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az R: a megteremtésed alapja, az O: a legfontosabb tulajdonságod, az S: az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

 

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered ( az Atya, Anya vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, Shakti, vagy Jézustól ( Lord Sananda) , de csupán egyikük energiájából. Próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek, de a beavatásnál megkapod.

 

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg.

második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak.

Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. (Ő teremtésed harmadik energiája)

 

Namaegy cím, melyet a nagyon sok inkarnáción keresztüli fénnyel teli tevékenységért kap egy entitás, amit a szellemi világ különlegesen honorál. A sok különböző korszakban egészen másként nézett ki a tevékenység a Földön. Így pl. az atlantiszi időszakban egy fényharcos a földi élete veszélyeztetésével harcolt. Nagyon sok fájdalmat és megaláztatást kellett átélnie. Aki ezt a címet magkapta, nagyon nagyot teljesített. Ezt a címet egy energiamintaként a merkabába helyezik el. A megfelelő pillanatban ezt az energiát tudatos szintre juttatják.

 

Ba: Ezen cím tulajdonosa az atlantiszi időkben a bolygószintű föld-energiát emelte. Különleges módon szolgálták fényükkel a Földet. Ezt a címet egy energiamintaként a teljes rendszerben helyezik el. A megfelelő pillanatban ezt az energiát tudatos szintre juttatják.

 

’ aposztrof: egy vagy több ’ az eredetnévben azt jelenti, hogy az entitás több feladatot lát el az univerzumban. Ha a lény  több képességet igényel egy feladathoz, ezt egy egyedi hangzás és ezzel együtt egy új színsáv hozzáadásával kapja meg, melyet a nevében ’aposztroffal jeleznek.

 

 

NEVED JELENTÉSE – TÁBLÁS LOVAG

 

Táblás lovagként Jézus inkarnációjának idejében mellette álltál, így egy mélyen kapcsolódó szeretetkötelék köt Jézushoz és Mózeshez.

A „táblahordozás” képletes kifejezése azt jelenti, hogy a Jézus inkarnációjakor jelentőségteljes helyet foglaltál el az oldalán, valamint Mózessel és az új tízparancsolattal is nagyon mély összeköttetésben vagy.

A Fényhozás azt is jelenti, hogy mágneses energiát szállítasz a Földre, az emberekhez és Lady Gaia-hoz. A „szeretet ajándékozása” kifejezés magáért beszél.

 

 

 

 

 

 

 

R         Megteremtésed alapja, oka

            Főpap energia

            Egy főpap nagyon speciális képességével rendelkezel. Energiát tudsz megemelni. De a legfontosabb ebben a képességben az a hatalom, hogy szeretet köteléket tudsz Luciferhez kapcsolni. Ez ebben az arany korszakban nagyon fontos és a felemelkedéshez mértékadó.

Nagyon magas szerződésed van.

 

 

O         Legmeghatározóbb képességed

            Hadi fény: Mély és tiszta szándékod van. Készen állsz, hogy a fényért harcolj, anélkül, hogy arra figyelnél, mi van veled közben. Számodra csak az Egész számít. Ehhez nagyon sok bátorság kell.

 

 

N         Tudás: Nagyon sok univerzális tudást raktározol. Ezt Isteni Lényegeden keresztül lehívhatod. Nagyon jó intuícióval rendelkezel.

 

 

I          Férfias energia hordozó:

            Függetlenül a nemedtől képes vagy férfias energiát hozni a bolygóra. A ffi energia bátorságot, erőt és szilárdságot hordoz. Ha gyógyítást tartasz (összejövetel) akkor a figyelmedet a ffi. energiára összpontosíts.

 

 

S          Minden inkarnációd alap témája

A gyógyítás csatornája: gyógyító képességgel rendelkezel

 

 

 

 

Ezen tudás befogadásához sok erőt és örömet kívánok,

ELEXIER-ben,

 

Sabine Sangitar 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.