Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

MARA

Mara

Eredetneved: Mara

Neved jeletése: Földgyógyító
Kozmikus Szüleid: Sanat Kumara és Myriel
Eredeted: Angyalok frekvenciája
 

Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent:

 

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni.(néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi ( az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged)

ELEMZÉS

 

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” alapján (fordítás: Mélvin-Maja)

 

 

EREDETED ENERGIÁJA - ANGYALOK frekvenciája

 

Az angyalok frekvenciája a legnagyobb mező az Univerzumban. Néhány teremtő angyal egyaránt teremt Fényeket az angyalok frekvenciájában, és az Elohim frekvenciájában is. Ez attól a feladattól függ, amire a Fényt megteremtették. Azok az emberek, akik azangyalok frekvenciájából származnak, nagyon sok képességgel rendelkeznek. Jó földelésük révén emelkednek ki, megbízhatóak és kötelességtudóak.

 

SZÜLEID NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

 

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, hanem ott teremtették meg és szerte az egész Univerzumban használják.

Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.

 

Mit jelent ez számunkra?

 

Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát aztán a magad számára hasznosíthatod.

SANAT KUMARA

Jellemzői a Földenergia áttranszformálása, feltétel nélküli szeretete Lady Gaia iránt, méltóság és nagylelkűség.

Sanat Kumara neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

S Gondoskodó szeretet

A Folyékony ( áramló) szeretet

N Áldó szeretet

A Folyékony ( áramló) szeretet

T Odaadó szeretet

K Magnetikus szeretet

U Hatalomteljes szeretet

M Bátor szeretet

A Folyékony ( áramló) szeretet

R Oltalmazó ( védelmező) szeretet

A Folyékony ( áramló) szeretet

 

MYRIEL

Myriel jellemzői: a rituálék végrehajtása, energiák emelése és azon emberek segítése akik Merkabájukkal utaznak.

Myriel a gizai piramis főpapnője. Teltosban működik. Ő Merlin első tanítványa. Sok energiát hordoz magában és ezt tovább adja gyermekeinek, akik többnyire nagy mágikus képességet hordoznak magukban, j gyógyítók és beavatásokat vezetnek.

A dualitásban legtöbbször az emberi szeretettel van problémájuk, bár nagy vágyat hordoznak a szeretet iránt. Partnerüket vagy más embereket nem engednek közel magukhoz. Sok különböző energiát éreznek magukban.

Ha felébrednek, akkor mágikus képességeik előjönnek és érzik erejüket és szilárdságukat. Leginkább a mágiához és a gyógyításhoz vonzódnak. Mesterek az energiák emelésében. Szeretik a szertartásokat és odaadással végzik ezeket. Ha megtalálták útjukat, senkinek és semminek nem hagyják, hogy letérítse őket róla.

Myriel neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

M Bátor szeretet

Y Lebegő ( vibráló) szeretet

R Oltalmazó ( védelmező) szeretet

I Kísérő ( követő, veled tartó) szeretet

E Strukturált szeretet

L Gyógyító szeretet

 

Sanat Kumara és Myriel legfontosabb feladata a titkos tudásba való beavatás. Ők a főpapokat és főpapnőket felügyelik. Nagy szeretettel kapcsolódnak Földanyához és Jézus Krisztushoz. A dualitásban az ilyen  eredetű emberek gyakran elveszettnek érzik magukat. Ők többnyire maguknak való ( különc) emberek. Leginkább a természethez kötődnek.

De minél inkább kiáradnak és felébrednek, annál erősebben engedik magukba isteni hatalmukat. Gyakran dolgoznak Földgyógyítóként és maguk is adnak beavatásokat.

 

A neved -MARA- betűinek kibontott jelentése:

 

Különösen jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az M: a megteremtésed alapja, az A :a legfontosabb tulajdonságod, az A: az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered ( az Atya, Anya vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, Shakti, vagy Jézustól ( Lord Sananda) , de csupán egyikük energiájából. Esetleg próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek, de a beavatásnál megkapod.

 

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtettél meg. A második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak. Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban  jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl.korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ezmost energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. ( a harmadik energia)

M:       Megteremtésed alapja, oka

            Bátorság: boldognak érezheted magad, hogy ezzel a tulajdonsággal rendelkezel, hiszen épp a spirituális munka igényel nagy bátorságot. Bátorság ahhoz, hogy a változásokat üdvözölni tudd. Bátorság ahhoz, hogy leválj a kollektív energiákról. Arra a kérdésre, hogy bizonyos dolgok miért nem úgy zajlanak, ahogy kéne, azt mondom: szükség van egy lépésre. És ez egy olyan lépés, amit senki nem tehet meg helyetted.  Ez a bátorság lépése.

A:       A legfontosabb tulajdonságod

           Energia átalakító ( transzformáló): Rendelkezel a képességgel, hogy energiát alakíts át. Ez gyakran már egy beszélgetés során is megtörténik anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Ismerek fénymunkásokat, akik ezzel a képeséggel rendekeznek és gyakran fáradtak, kimerültek anélkül, hogy tudnák miért. ha ezzel a képességgel rendelkezel, nagyon fontos a mindennapi földelés és tisztítás. ( Sangitar)

R:        Főpap(nő) energia

 

            Egy főpapnő nagyon speciális képességével rendelkezel. Energiát tudsz megemelni. De a legfontosabb ebben a képességben az a hatalom, hogy szeretet köteléket tudsz Luciferhez kapcsolni. Ez ebben az arany korszakban nagyon fontos és a felemelkedéshez mértékadó. Nagyon magas szerződésed van.

A:       Az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

           Energia átalakító ( transzformáló): Rendelkezel a képességgel, hogy energiát alakíts át. Ez gyakran már egy beszélgetés során is megtörténik anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Ismerek fénymunkásokat, akik ezzel a képeséggel rendekeznek és gyakran fáradtak, kimerültek anélkül, hogy tudnák miért. ha ezzel a képességgel rendelkezel, nagyon fontos a mindennapi földelés és tisztítás. ( Sangitar)

mara.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.