Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

NORIS

OMAR TA SATT, kedves NORIS !

 

Eredetneved:                   Noris

Neved jelentése:            A Földmegbízott (Der Erdenbeauftragte)

Kozmikus Szüleid:           Sanat Kumara és Myriel

Eredeted:                           Angyalok frekvenciája

 

A te esszenciád, melyet a Földön fénylényként magadban hordasz, az Univerzumban egy energiamezőbe van lehorgonyozva. Ezt az energiamezőt a szellemi világ az Eredetként határozza meg. Ez az Eredet mindent magában foglal, a te komplett mátrixodat, valamint a feladatot, amiért ez az energiamező létrejött. Egyszer ebből az energiamezőből egy rész lehasadt, hogy önmagát különböző módokon megismerje és inkarnálja. Ez az Isteni Mag, melyet magadban hordasz. Ő egyedülálló (egyedi) és ő biztosítja a személyiségedet, a tulajdonságaidat és Isteniségedet. Ezt az Eredetet, akitől származol, az Univerzumban a Kozmikus Szüleid teremtették.

Kozmikus Szüleid különleges ismertetőjeleket hordoznak magukban, és eredeted teremtési folyamata során ezeket neked továbbadják. Ez ahhoz hasonló, mint a földi szüleid esetében, akiktől bizonyos géneket örököltél. És ugyanúgy kapsz Kozmikus Szüleidtől részeket és tulajdonságokat.

Ez az üzenet sok tekintetben új. De maga az az információ, hogy minden embernek vannak Kozmikus Szülei, mindinkább elterjed az emberek között. Fontos azt is tudni, hogy minden Eredet a teremtésekor nevet kap, az Eredet-nevét.  Ennek a névnek semmiképpen nincs köze az angyal-névhez (Lélek-névhez). A 48 lépés alatt (ford: a Kryon iskola menete) újra és újra elmondjuk, mennyire fontos, hogy használd az eredet-nevedet, mert ez tartalmazza azt a rezgést, mely a DNS-ed kikódolja  és téged Isteni Önvalód tudatára ébreszt.

A magas Fény-Tanácsának 36 tagja átadta az üzenetet, hogy Lady Gaia emelkedő rezgése miatt a Kozmikus Szülők egyre erősebben hatnak és mindenek előtt a Fény „Világítótornyai” fogják Kozmikus Szüleik tulajdonságait erőteljesen érezni.

Gyakran kérdezik meg tőlem, miért vannak szellemi lényeknek különböző ismertetőjegyei. Ezt szeretném röviden ismertetni.

Az Univerzumban minden lénynek saját feladata van és egy sajátos rezgéssel rendelkezik. Miután minden lény közösen a szeretetben működik, egy egység jön létre, amihez te is kapcsolódsz. Én minden nap csatornázok Kryon-tanulók részére eredet-neveket, melyek jelentése: a kozmikus szülők és az eredet. Amióta a Fény Magas Tanácsa átadta az üzenetet, hogy a kozmikus szülők egyre erősebben hatnak, sok ember tudni szeretné, milyen jellegzetességeket hordoznak Kozmikus Szüleik. Ezért határoztam el, hogy a különböző kozmikus szülők tulajdonságait lejegyzem.

Tudnod kell, hogy különbség van a Valóság és a dualitás között. Igy lehetséges, hogy a tulajdonságok a Valóságban másként jelennek meg, mint a dualitásban. De minél többet tartózkodsz a Valóságban és minél jobban felveszed a Valóság rezgését, annál erősebben érezheted Kozmikus Szüleid jellegzetességeit, annál erősebben tudsz ennek kifejezést adni a dualitásban.

Sok ANA –t (Fényt) und TAN’ATARA-t (Életörömet) kívánok az olvasás során.

Sabine Sangitar

 

EGY FÉNYLÉNY SZÜLETÉSE

TE IS ÍGY TEREMTŐDTÉL

 

 

Két teremtő Angyalra van szükség, hogy egy Fény (lény) megteremtődjön. A Fényt hangfrekvenciával hozzák létre (nemzik), mely addig vibrál, amíg a Fény egy bizonyos nagyságot, mennyiséget el nem ér. Ekkor a Fényt különböző frekvenciák köszöntik. Öröm és szeretet ünnepet ülnek a tiszteletére.

 

A kozmikus Szülők egy membránba helyezik és elviszik a különböző bolygókhoz. Ott a Fény magához veszi a bolygók energiáját. Ezt a formálódás (alakulás) fázisának nevezzük. A Kozmikus Szülők állapítják meg, mennyi energiát vesz fel a mindenkori bolygókból. Semmi nem történik véletlenül. A Kozmikus Szülők tudják, mi célból hívták életre a Fényt.

Mondok egy példát:

Ha a Kozmikus Szülők a Fényt pl. a Szíriuszhoz viszik, és úgy döntenek, hogy ott hosszasabban időzzön, akkor nagyon sok gyógyító energiát vesz fel. A dualitásban ez azt jelenti, hogy ez az ember különleges gyógyító képességekkel rendelkezik.

 

Amint lezáródik a formálódás fázisa, a Fény egy saját eredeti (ősi) multidimenzionális hangsorral rendelkezik már. Ezt fogják az eredetnevének nevezni. A Szellemi világ elhatározta, hogy ezt a hangsort betűk formájában átadják az embereknek.

 

Végezetül a Fény (lény)-t a Kozmikus Szülők az Isteni Gondolatmezőhöz vezetik. Az Isteni Forrás egy tökéletes hangzást fűz hozzá. Ő áldáscseppekkel körülöleli a Fénylényt, melyet Isten leheletének nevezünk. A Szülők most az eredeti frekvenciába visszaviszik és az ő Fénylényüknek a legmagasabb energiájú, rezgésű hangzást kezdik énekelni.

Ezáltal egy összeolvadás történik. Mély szeretettel és egy eltéphetetlen kötelékkel kapcsolódik most össze a Fénylény a Kozmikus Szülőkkel. Az összeolvadás során kerül átadásra a Fénylénynek a Szülők tulajdonsága.

 

A folyamat itt befejeződik, és a Fénylényt megszabadítják a membrántól. Ezt a membránt a Kozmikus Szülők egy fénycsarnokba viszik, ahol megőrzik, amíg a Fénylény majd egy napon ismét vissza nem tér.

 

Amikor te egy inkarnáció után visszatérsz az Univerzumba, a Kozmikus Szüleid fogadnak, és elvezetnek a membránodhoz.  A membránban tárolódik el minden, amit ebben az inkarnációdban megéltél.

 

 

( Forrás: Sabine Sangitar: Az eredetnevek könyve / 2009 /

a német eredetiből fordította: Mélvin-Maja)

 

Sabine Sangitar tisztán halló médiumként Kozmikus Szüleidtől meghallgatta Eredetnevedet. Az alábbiakban minden kapcsolódó információt megtalálsz.

Az adatok alapján Éva-Mélvin-Maja elemezte nevedet Sangitar: „Eredetnevek Könyve” alapján.

 

Olvasd át figyelmesen és a közben jelentkező érzéseiddel összegezd a végén.

Használd sokszor nevedet (mondd ki magadban, vagy amikor tudod hangosan is sokszor), ezzel egyre inkább bevonzod eredeted energiáját.

 

 

Eredetneved:                   Noris

Neved jelentése:            A Földmegbízott (Der Erdenbeauftragte)

Kozmikus Szüleid:           Sanat Kumara és Myriel

Eredeted:                           Angyalok frekvenciája

 

 

Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent:

 

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni. (néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi ( az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged)

 

 

ELEMZÉS

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” alapján (fordítás: Mélvin-Maja)

 

 

EREDETED ENERGIÁJA – ANGYALOK FREKVENCIÁJA

 

Az angyalok frekvenciája a legnagyobb mező az Univerzumban. Néhány teremtő angyal egyaránt teremt Fényeket az angyalok frekvenciájában, és az Elohim frekvenciájában is. Ez attól a feladattól függ, amire a Fényt megteremtették. Azok az emberek, akik az angyalok frekvenciájából származnak, nagyon sok képességgel rendelkeznek. Jó földelésük révén emelkednek ki, megbízhatóak és kötelességtudóak.

 

 

SZÜLEID NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

 

9. FEJEZET: Az Elohim nyelve

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” c. könyvből részlet (Fordítás: Mélvin-Maja)

 

 

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, hanem ott teremtették meg és szerte az egész Univerzumban használják.

Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.

 

Mit jelent ez számunkra?

Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát aztán a magad számára hasznosíthatod.

 

SANAT KUMARA

Jellemzői a Földenergia áttranszformálása, feltétel nélküli szeretete Lady Gaia iránt, méltóság és nagylelkűség.

Sanat Kumara neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

S Gondoskodó szeretet

A Folyékony ( áramló) szeretet

N Áldó szeretet

A Folyékony ( áramló) szeretet

T Odaadó szeretet

K Magnetikus szeretet

U Hatalomteljes szeretet

M Bátor szeretet

A Folyékony ( áramló) szeretet

R Oltalmazó ( védelmező) szeretet

A Folyékony ( áramló) szeretet

 

 

 

 

 

MYRIEL

 

Myriel jellemzői: a rituálék végrehajtása, energiák emelése és azon emberek segítése, akik Merkabájukkal utaznak.

 

Myriel a Gizai piramis főpapnője, Teltosban működik. Ő Merlin első tanítványa. Sok energiát hordoz magában, és ezt továbbadja gyermekeinek, akik többnyire nagy mágikus képességet (hajlamot) hordoznak magukban, jó gyógyítók és beavatásokat vezetnek.

A dualitásban legtöbbször az emberi szeretettel van problémájuk, bár nagy vágyat hordoznak a szeretet iránt. Partnerüket vagy más embereket nem engednek közel magukhoz. Sok különböző energiát éreznek magukban.

 

Ha felébrednek, akkor mágikus képességeik előjönnek és érzik erejüket és szilárdságukat. Leginkább a mágiához és a gyógyításhoz vonzódnak. Mesterek az energiák emelésében. Szeretik a szertartásokat, és odaadással végzik ezeket. Ha megtalálták útjukat, senkinek és semminek nem hagyják, hogy letérítse őket róla.

 

 

Myriel neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

M           Bátor szeretet

Y             Lebegő (vibráló) szeretet

R             Oltalmazó (védelmező) szeretet

I              Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

E             Strukturált szeretet

L              Gyógyító szeretet

 

 

A neved betűinek - Noris -kibontott jelentése:

(Az angyalok frekvenciájának abc jelentése szerint)

Különösen jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az N: a megteremtésed alapja, az O: a legfontosabb tulajdonságod, az S: az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered (az Atya, Anya vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, Shakti, vagy Jézustól (Lord Sananda), de csupán egyikük energiájából. Próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek, de a beavatásnál megkapod.

 

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg.

A második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak.

Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. (Ő teremtésed harmadik energiája)

 

NEVED JELENTÉSE – A FÖLDMEGBÍZOTT

https://szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/eredet-egyenisegek/foldgyogyitok--foldelest-biztosito-eredetek.-hogyan-elheted-meg--testi-tunetek.-hogyan-hasznositsd-ezt-a-kepesseget-.html

 

N- A MEGTEREMTETTSÉGED ALAPJA, OKA: Tudás

Sok univerzális tudást van benned, amelyet az isteni magodon keresztül hívhatsz le. Nagyon jó intuíciós képességed van.

O - A LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOD: Harcos fény

Nagyon mély tiszta szándék vezérel, készen állsz harcolni a fényért, anélkül, hogy figyelembe vennéd te magad hogy vagy ebben. Számodra csak a Nagy Egész számít. Rengeteg bátorság szükséges ehhez.

R - Papi energia

Egy pap, vagy papnő nagyon speciális képességével rendelkezel. Energiát tudsz emelni. De a legfontosabb ebben a képességben az az erő/hatalom, hogy szeretetköteléket tudsz kapcsolni Luciferhez. Nagyon magas küldetésed van.

I - Férfias energiahordozó

Nemedtől függetlenül hordozod a képességet, hogy férfias energiát hozz a földre. A férfias energia bátorságot, erősítést, és erőt hordoz. Ha pl. gyógyító üléseket tartasz, fókuszáld a figyelmed a férfias energiára.

S - MINDEN INKARNÁCIÓD ALAPTÉMÁJA: A gyógyítás csatornája

Egy gyógyító képességeit hordozod.

 

A felső én

(Sabine Sangitar : Az eredet könyve 5. fejezet, Ford: Valkai Anita Myriel)

A felső én egy nagyon komplex téma. Az emberi értelemmel csak kevéssé felfogható. Más könyvekben már sokat írtak erről. Sokan mélyen ülő mintákat hordoznak magukban, hogyan kell lenniük a dolgoknak ahhoz, hogy az emberi értelem követni is tudja őket.

A magam részéről csak annyit mondhatok, az én információm a szellemvilágtól egészen másak, mint amiről eddig a könyvekben olvashattál. Minden embernek azonban el kell döntenie, mit hisz, és mi az, amit helyesnek érez.

Az én információim a szellemvilágtól tehát a következők:

Egy fény teremtésénél három felső én áll rendelkezésre, akik összeolvadnak a fénnyel. Melek Metatron, Shakti és Jézus, a Krisztus. Ezek azok a tiszta isteni energiák, akik a teremtett fénnyel összeolvadnak, tovább adva képességeiket az adott fénynek. Nekem is új volt, hogy az összeolvadás csak egyikükkel történik meg. Ez mindig ugyanaz marad. Úgy, mikor az eredetneved minőségeit megkapod, az összeolvadáskor a felső éned képességei is beléd kerülnek.

Fontos azonban tudni, hogy itt a dualitásban csak a felébredéseddel kezdenek el a felső éned képességei is hatni. A felébredésednél ugyanis egy tudatos összeolvadás történik a felső éneddel.  Így a felső éned a földi életedben is megjelenik, és kibontakozhatnak a képességei.

Azoknak az embereknek, akik a Kryon iskola 48 lépésén végig mennek, szeretném mondani, ez a tudatos összeolvadás a 48. lépésben következik el. A felébredéskor ugyanis felszabadul egy olyan energia, amelyik lehetővé teszi számodra, hogy élhesd a földön a képességeidet. A felismerés, ki vagy te valójában, szabaddá válik.

Ha a felső éned

Melek Metatron, akkor az El’Shaddai,

ha Shakti, akkor a Shekina,

ha Jézus, akkor pedig a Krisztusenergia szerinti jelentését használd az eredetneved első, második és utolsó betűjéhez.

Ezek az információk adják hozzá, hogy az eredetneved első, második és harmadik betűi milyen formában hatnak. Ezt finomhangolásnak is értelmezheted, ami arra utal, hogy a felébredésed után a minőségeid milyen irányba fejlődnek.

Ha felső éned Melek Metatron, akkor az eredetneved első, második és harmadik betűi ilyen formában hatnak:

N: Teremtő erő

Rendelkezel a manifesztálás képességével. A tapasztalataim azt mutatják, hogy éppen azok az emberek, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, ezt nem, vagy alig használják. Érzik ugyan magukban az isteni erőt, de félnek tőle. Csak bátorítani tudlak, hogy vesd be ezt a képességedet.

O: Bőség

Megvan a képességed, hogy bőséget teremts. Legyél tudatos rá, hogy minden szempontból tudsz bőséget manifesztálni. Van azonban olyan is, hogy a hiány bősége. Egyszer egy asszony mesélte nekem, hogy van egy kristálya a bőségre, egy rúna, amit a bankszámla kivonatára helyezett. Ez nagyon jó ötlet, ha a számla pluszban van. Ellenkező esetben ugyanis lehet, hogy éppen hiányt teremtesz. Arra is gondolj, hogy a bőség nem csak egy kötött energia, mint a pénz. Minden energia formában létezik bőség, mint pl. a szeretetben, a szándékodban, vagy a bátorságodban.

S: Vidámság

Ez a képesség azt jelenti, hogy kifejezetten szép belső gyermekkel rendelkezel. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és szívből cselekszel. Kérlek, mindig törődj ezzel a belső gyermekkel, mert ennél a képességnél ez nagyon fontos.

Ha felső éned Shakti, akkor az eredetneved első, második és harmadik betűi ilyen formában hatnak:  

N: Bátorság

Boldognak érezheted magad, hogy rendelkezel ezzel a képességgel, mert épp a spirituális munka igényel bátorságot. Bátorságot, hogy a változásokat üdvözöld, bátorságot, hogy a kollektív energiákból kiszabadulj. A kérdésre, miért nem úgy mennek a dolgok, ahogy menniük kellene, azt válaszolom: szükség van egy lépésre. Ez egy olyan lépés, amit senki nem tud megtenni érted. Ez a bátorság lépése.

O: Tiszta szándék

A tiszta szándék azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget a cselekedeteidért, a folyamatok kimeneteléért, anélkül, hogy kétségbe esnél. A tiszta szándékot a szellemvilág a fénytestben ismeri fel. Minél tisztább a szándék, annál intenzívebben tudnak hatni az energiák.

S: A manifesztálás mestere

Képes vagy rá, hogy az öreg istenek értékes energiáit a földön manifesztáld. Ez az is jelenti, hogy egyik inkarnációdban mágikus kiképzést kaptál, és egy mágikus színsugárral rendelkezel.

Ha felső éned Jézus, akkor az eredetneved első, második és harmadik betűi ilyen formában hatnak:

N: Teremtő erő

Különleges képességed van a manifesztálásra. A tapasztalatom azt mutatja, hogy éppen azok az emberek, akiknek ez a képessége, ezt nem, vagy alig használják. Érzik ugyan magukban ezt az isteni erőt/hatalmat, de néha félnek tőle. Csak bátorítani tudlak benneteket, hogy használjátok.

O: Bőség

A krisztusi energia bőségének a fogadója vagy, és tovább adod az embereknek.

S: Vidámság

Ez a képesség azt jelenti, hogy kifejezetten szép belső gyermekkel rendelkezel. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és szívből cselekszel. Kérlek, mindig törődj ezzel a belső gyermekkel, mert ennél a képességnél ez nagyon fontos.

 

Ezen tudás befogadásához sok erőt és örömet kívánok,

ELEXIER-ben,

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

unsottode - cialis at a discount

2022.06.08 15:16

Cialis Viagra Panorama https://newfasttadalafil.com/ - Cialis Orvtkv Postsurgical e. <a href=https://newfasttadalafil.com/>Cialis</a> Iccifr aminotransferases ALT and AST https://newfasttadalafil.com/ - Cialis levitra en generique Ehdvhq