Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Csillagmag frekvencia

Csillagmag

A Csillagmag egy hatalmas szeretetháló. Milliárd fényből áll, akik a feltétel nélküli szeretetet hordozzák. Az emberek, akik a Csillagmagból származnak, különösen érzékeny és emocionális emberek. Gyakran hatalmas vágyat éreznek a hazatérésre, mert hiányoznak nekik csillagtestvéreik. A földön legtöbbjük családos. Óriási szeretetenergiák hordozói, ami nagyon fontos a bolygónk számára.

A következő entitások teremtenek a csillagmagból:

Napisten

Ré napisten a teremtő isten státuszára emelkedett és majdnem minden embernek a Csillagmagból a kozmikus atyja lett. A többi kozmikus lénnyel ellentétben ő hordozza a képességet, hogy egyidejűleg több fényt is életre hívjon. Az egyidejűleg teremtett fények azonnal összekapcsolódnak a szeretethálóval, de közülük csak egy megy a földre. A Napisten az egyetlen teremtő isten, akinek nem kell ellenpólus a teremtéséhez, de hogy a fénynek több képességet adhasson át, gyakran mégis összekapcsolódik egy ellenpólussal. A Napisten képességei: mély földelés minden síkon, Lady Gaia tudatosságával való összekapcsolódás, és a te lélekmagoddal való összekapcsolódás.

Bluestar

Ő az öröm és a jóllét képességeit hordozza. Bluestar energiái a belső gyermekedre hatnak, és megérezteti veled, milyen szépséges vagy. 

A Szeretet Angyala

Ő a higgadtság és a feltétel nélküli szeretet képességét hordozza. Ezen képességeinek energiájával ez az angyal a feltétel nélküli szeretet mély megértésébe vezet téged.

Az Öröm Angyala

Ő az öröm és a feltétel nélküli szeretet képességét, és a könnyedséget hordozza.

RAPHAEL ARKANGYAL  

Raphael jellemzői a gyógyító energiák árasztósa, Bátorítás, biztatás és megerősítés.

Raphael egy gyógyító angyal. Minden szinten gyógyulást hoz. Raphael gyermekei a gyógyító energiák hordozói és ezt át tudják adni. A dualitásban ezek az emberek hajlamosak testi tünetekre és sokszor nem tudják, milyen képességeik vannak.

De ha felébredtek, nagyon sugárzóak, és sok gyógyulást, stabilitást és megerősítést árasztanak. Gyakran vezetnek Földtisztításokat. Nagy odaadást hordoznak magukban. Azok, akik ebből az eredetből származnak, rendelkeznek tanítói képességgel.

SHERIN

Sherin tulajdonságai a bölcsesség, szépség, ragyogás és az emberek kísérése, akik aspektusaikkal a valóságba utaznak.

Sherin a Vénusz bölcs Lénye. Ö a szeretet, a fény, a könnyedség.

Sherin gyermekei nagyon érzékenyek és a dualitásban ezért sokszor sebezhetőek. Hordozzák a szép dolgok iránti, művészetek iránti, utazások iránti szeretet készségét, a saját bölcsességük képességét és ezen kívül a feltétlen szeretet hordozói. Ezen kívül jól tudnak más embereket kísérni.

 

A Csillagmagok olyan egyének, akik sóvárgó vágyat éreznek annak tudására, hogy talán egy másik világból származnak. Magányosságot és elszeparáltságot tapasztalnak meg. mivel ez egy emberi állapot, de idegeneknek érzik magukat ezen a bolygón. A társadalmunk viselkedését és motivációját szétszórtnak és logikátlannak tartják. A Csillagmagok, gyakran rendkívül kellemetlenül érzik magukat a társadalmi intézményekben (pl. politikai, gazdasági, egészségügyi ...). Már fiatal korukban szokatlanul világosan látják a bizonyos szabályok mögötti rejtett egyezményeket, azok mögöttes és szövevényes tartalmát.

Meghatározás:

A "Csillagmagok" kifejlődött lények más bolygókról, csillagrendszerekből és galaxisokból, akiknek különleges küldetésük támogatni a Föld Bolygót és az Ö emberiségét, hogy elhozzák az Aranykort az ezredforduló körül.

A Csillagmagok is. mint a Földi Emberek, szintén tehetetlenségben és teljes amnéziában inkarnálódnak az ö identitásukat, eredetüket és céljaikat illetően. Azonban a csillagmagok génjei kódolva vannak egy "fel-ébresztö-hivásra”. mely arra lett megtervezve, hogy "aktiválja" őket az életük egy elöre meghatározott pillanatában. Az ébredésük lehet lágy és fokozatos, vagy egészen dramatikus és hirtelen. Mindkét esetben az emlékezetük különböző mértékben áll helyre, hogy engedje a csillagmagot tudatosan végezni küldetését. Kapcsolatuk a Felsőbb Énjükkel megerősödik és nagymértékben engedik vezettetni magukat a belső tudásuk által.

Sok csillagmag gyakorlott a gyors "spirituális fogyásban". Ugyanis a csillagmagok képesek pár év alatt eldobni azokat a korlátozó viselkedési mintákat és félelmeket, melyekkel a Földi emberek sok-sok életidőt töltenek, hogy mindezt véghezvigyék. Ez azért van. mert a csillagmagok már vettek részt hasonló küldetéseken más bolygókon, és teljes ismerettel rendelkeznek a tudatosság felemelésének eljárásait és technikáit illetően.

A csillaghajók fogalma, az inter-galaktikus utazás, a más galaxisokban lévő érző életformák létezése, a módosított fizikai jelenségek, természetesek és logikusak számukra

 

 

Menüpontok