Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Csillagmag frekvencia

Csillagmag

A Csillagmag egy hatalmas szeretetháló. Milliárd fényből áll, akik a feltétel nélküli szeretetet hordozzák. Az emberek, akik a Csillagmagból származnak, különösen érzékeny és emocionális emberek. Gyakran hatalmas vágyat éreznek a hazatérésre, mert hiányoznak nekik csillagtestvéreik. A földön legtöbbjük családos. Óriási szeretetenergiák hordozói, ami nagyon fontos a bolygónk számára.

A következő entitások teremtenek a csillagmagból:

Napisten

Ré napisten a teremtő isten státuszára emelkedett és majdnem minden embernek a Csillagmagból a kozmikus atyja lett. A többi kozmikus lénnyel ellentétben ő hordozza a képességet, hogy egyidejűleg több fényt is életre hívjon. Az egyidejűleg teremtett fények azonnal összekapcsolódnak a szeretethálóval, de közülük csak egy megy a földre. A Napisten az egyetlen teremtő isten, akinek nem kell ellenpólus a teremtéséhez, de hogy a fénynek több képességet adhasson át, gyakran mégis összekapcsolódik egy ellenpólussal. A Napisten képességei: mély földelés minden síkon, Lady Gaia tudatosságával való összekapcsolódás, és a te lélekmagoddal való összekapcsolódás.

Bluestar

Ő az öröm és a jóllét képességeit hordozza. Bluestar energiái a belső gyermekedre hatnak, és megérezteti veled, milyen szépséges vagy. 

A Szeretet Angyala

Ő a higgadtság és a feltétel nélküli szeretet képességét hordozza. Ezen képességeinek energiájával ez az angyal a feltétel nélküli szeretet mély megértésébe vezet téged.

Az Öröm Angyala

Ő az öröm és a feltétel nélküli szeretet képességét, és a könnyedséget hordozza.

 

Menüpontok