Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Csillagmag frekvencia minőségei

11.5 A Csillagmag frekvencia minőségei

Ha a Csillagmagból származol, neved betűi a következő jelentést hordozzák:

A – Fénnyel teli energiák hozója

B – Igazságosság

C – Szelídség

Magadban hordozod a szelídség képességét. A szelídség olyan, ami nagyon személyes. Jézus is hordozta ezt a képességet, mialatt a földön élt. Én, személyesen, nagyon szépnek találom, hogy a feltétel nélküli szeretethez valami személyeset is hozzátegyek, mikor a munkámat végzem. Mi lehetne szebb a szelídségnél?

D – Vágyhordozó

A vágy a valóság egyik minősége, és azt a mély kívánságunkat fejezi ki, hogy isteniségünkben fejlődjünk. Ez azt is megmagyarázza, az emberek a bolygón – a hitüktől függetlenül - miért nem felejtették el, hogy Isten létezik.

E – A gyógyító áramlatok csatornája

Rendelkezel a gyógyítás képességével.

F – Szabadság

Ezzel a minőséggel azt a képességet kaptad, hogy elhozd a szabadság energiáját. A szabadságot a régi mintáktól, amelyek már nem szolgálnak minket, szabadságot az egyéni gondolkodásban függetlenül a kollektívtől.

G – Gondoskodás

Képességed van rá, hogy foglalkozz, felépítsd, ott legyél az emberekkel a szükségben. Ehhez nagyon fontos, hogy ne határold el magad.

H – Az érzelmi sík gyógyítója

Minden síkon képes vagy gyógyítani, különösen azonban az érzelem síkján. Itt a gyógyítás gyakran beszélgetések során történik. Légy arra is tudatos, hogy az is gyógyítást jelent néha, ha az embereket benne hagyod az érzelmi folyamataikban. 

I – Nőies energiahordozó

Nemedtől függetlenül a női energiában vagy lehorgonyozva. A női energia minősége a finomság, a gondoskodás, és a biztonság/védelem közvetítése.

J – Vigasztaló energiaáramlások

Azoknak a vigasz energiáknak a csatornája vagy, amelyek a földre az emberekhez érkeznek, és legtöbbször a Csillagmag hálójáról kerülnek áthozatalra.

K - Csillagfény

Rendelkezel a képességgel, hogy a szeretetháló fényét elterjeszd a földön. Ebben az energiában nagyon sok a feltétel nélküli szeretet.

L – A másik módon való tudás

Azzal a megkülönböztető képességgel rendelkezel, hogy az angyalok által küldött üzeneteket megértsd. Mindegy, hogy ezeket az üzeneteket érzésként, vagy színként fogod fel, intuitívan érzed, mit jelent a mögötte lévő energetikai minta. A csatornázó szemináriumaimon gyakran mondom, hogy az embernek értenie kell azt, amit a szellemvilág velünk megosztani szeretne. És gyakran meg is kérdezik tőlem: „… kell- e félnem, ha a mostani munkámat feladom a spirituális munkáért?” A szellemvilág erre természetesen azt válaszolja, hogy semmiféle félelemnek nem szabadna benned lennie, mert mindig gondoskodnak rólad. Ez igaz is, de mégsem jelenti azt, hogy áramot, vagy lakbért fizetnek neked.

M – Földgyógyító erők

Ezeknek az erőknek az a képességük, hogy Lady Gaiát, területeket és házakat Gyógyítsanak/tisztítsanak. Ez fényoszlopok, fényhidak formájában történhet meg. Az energiák áttranszformálódnak, és a régi minták kioldódnak.

N - A képessége, hogy embereket kísérj

Rendelkezel a képességgel, hogy az embereket elkísérd az útjukon. Például egy csoportban, vagy szemináriumok alatt. Csak akkor tudja meg az ember, milyen fontos ez a képesség, ha teszi ezt a munkát, és felelősséget vállal egy csoportért.

O – Életöröm

Az a képességed, hogy az emberek életébe örömöt közvetítesz. Ezt én, személy szerint nagyon fontosnak találom. Az évek során ugyanis azt tapasztaltam, hogy éppen a spirituálisan fejlődő emberek veszítik el néha az életörömüket. Néha még lelkiismeret furdalásuk is van, ha a hétköznapokban banális dolgoknak örülnek, mert ezt nem tartják spirituálisnak. Én azonban tudom, a szellemvilág azt kívánja, hogy örüljünk, és egy bizonyos öröm által fejlődjünk spirituálisan is.

P – A csatornázás képessége

Q – Rezgés

Rendelkezel a képességgel, a hangokat és a színeket, amelyek a szellemvilágból hozzánk érkeznek rezgés formájában tovább hordozni. Felveszed őket a fénytestedbe, és aztán szabadon adod őket.

R – Vizuális üzenetek fogadása

Azzal a képességgel rendelkezel, hogy a szellemvilág üzenetét képek formájában fogadd. Gyakran leértékelik azokat az üzeneteket, amelyek a szellemvilágból képek formájában tolmácsolnak az embereknek, és nem veszik komolyan, mint valódi üzenetet. Nagyon kár, mert ezek az üzenetek nagyon érthetőek és magasan energetizáltak.

S – Világosság/Érthetőség

Ez azt jelenti, hogy teljesen olyan vagy, mint egy gyermek. Úrrá leszel az élet szituációin, anélkül, hogy állandóan utána kérdeznél valaminek, abban bízva, hogy csak a legjobb lehetséges számunkra.  

T – Minőség mutató

Rendelkezel a képességgel, hogy az egyes minőségek energiáját, mint pl. az eredetnévét kiterjeszd.

U – Nőies energia

Nemedtől függetlenül nőies energiát hordozol. A nőies energia minősége pedig a finomság és a gondoskodás.

V – Sokoldalúság

Ez sok képességet magában foglal, és ezeket sok inkarnációban meg is élted. Ezek az emberek gyakran zavarodottak, és nem tudják, pontosan melyik képesség mellett döntsenek. Érzik a sokoldalúságot, és gyakran ide oda ugrálnak a képességeik között. Az a tapasztalatom, hogy érdemes lenne két- három képességre koncentrálni, mint ötre vagy hatra. Ez megkönnyíti a dolgot, és ezekbe a képességekbe több energia tud fókuszálódni.

W – Szeretethozók

Szeretethozóként felveszed a Csillagmag szeretetenergiáját, és elhozod azt a bolygóra, valamint az emberekhez. Ezt gyakran egy nagyon személyes módon teszed, mert érted, hogy az emberek ezt a szeretetet úgy könnyebben tudják elfogadni. 

X – Hangsor

A fénytestben egy rezgés egy egészen sajátos energiával van feltöltve.

Y – Sugárzó erő

Az erő már magában egy csodálatos képesség, de ha még sugároz is, az azt jelenti, hogy átadod ezeket a színeket az embereknek, és ezzel megvilágítod a fényüket.

Z - Univerzális fény

Egy hozzáadott színsugarat hordozol a fénytestedben.