Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

El'Shaddai frekvencia minőségei-ABC-Nevek részletezése

11.1 Az El’Shaddai minőségei

Ha az El’Shaddaiból származol, az eredetneved betűi a következő jelentést hordozzák:

A – A csatornázás képessége

B – Gyógyítás energiája

C – Férfias energiahordozó

Nemedtől függetlenül hordozod a képességet, hogy férfias energiát hozz a földre. A férfias energia bátorságot, erősítést, és erőt hordoz. Ha pl. gyógyító üléseket tartasz, fókuszáld a figyelmed a férfias energiára.

D – Felelősség

Merlin egyszer azt mondta, az a legerősebb szándék, ha az ember vállalja a felelősséget a cselekedeteiért és a hatásáért. Ez azt jelenti, hogy benned van a tiszta szándék és készen állsz a feladatodért vállalni a felelősséget.

E – A tett bátorsága

A tett bátorsága azt jelenti, hogy képes vagy olyan utakon járni, amelyeken mások még nem jártak. A nyomok hátrahagyásához, amelyeket később mások is követnek majd, bátorság szükséges.

F – Semlegesség

A Magas Fények Tanácsa gyakran mondja, hogy nem kellene ítélkeznünk. Ha a fókuszodat erre a képességre helyezed, minden megváltozik az életedben.

G – Tudás

Sok univerzális tudást tárolsz, amelyet az isteni magodon keresztül hívhatsz le. Nagyon jó intuíciós képességed van.

H – Spirituális síkon való gyógyítás

A spirituális síkon a gyógyítás azt jelenti, leföldelni az embereket. Sok fénytesti tünet alakul ki amiatt, hogy az emberek nincsenek jól leföldelve. Sokan leföldelik pl. a fizikai testüket, de a földelés minden síkon nagyon fontos, mindenekelőtt a spirituális síkon.

I – A merkaba őrzője

Rendelkezel a képességgel, hogy az emberek merkabájával dolgozz. A merkabának sokkal több feladata van annál, mint hogy csak a fizikai test utazására szolgáljon.

J – Igazságosság

Az igazságosság néha rosszul van értelmezve. A szellemvilág számára az igazságosság azt jelenti, hogy valaki teszi a dolgát a földön, és tiszta szándékkal van a fény iránt.

K – Feltétel nélküli szeretet

Ez minden ember tiszteletét jelenti, mert minden ember magában hordozza az isteni fényt. Más, mint az emberi szeretet.

L – Az istenség csatornája

Különösen kimunkált csatornád van az üzenetek, a gyógyító energia, vagy más energiák számára, ami a szellemvilágból érkezik.

M – A tudás követe

Mint a tudás követe rendelkezel a képességgel, hogy az isteni tudást, ami benned van, továbbadd az embereknek.

N – Teremtő erő

Rendelkezel a manifesztálás képességével. A tapasztalataim azt mutatják, hogy éppen azok az emberek, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, ezt nem, vagy alig használják. Érzik ugyan magukban az isteni erőt, de félnek tőle. Csak bátorítani tudlak, hogy vesd be ezt a képességedet.

O – Bőség

Megvan a képességed, hogy bőséget teremts. Legyél tudatos rá, hogy minden szempontból tudsz bőséget manifesztálni. Van azonban olyan is, hogy a hiány bősége. Egyszer egy asszony mesélte nekem, hogy van egy kristálya a bőségre, egy rúna, amit a bankszámla kivonatára helyezett. Ez nagyon jó ötlet, ha a számla pluszban van. Ellenkező esetben ugyanis lehet, hogy éppen hiányt teremtesz. Arra is gondolj, hogy a bőség nem csak egy kötött energia, mint a pénz. Minden energia formában létezik bőség, mint pl. a szeretetben, a szándékodban, vagy a bátorságodban. 

P – Szabadság

Ezzel a minőséggel az a képességed, hogy a szabadság energiáját elhozd. A felszabadulást a régi mintáktól, amelyek már nem szolgálnak bennünket, szabadságot a saját gondolatainkban, felszabadulást a kollektív alól. 

Q – Tolerancia

A tolerancia azt jelenti, hogy minden embert tisztelsz, hisz mindenki magában hordozza az isteni fényt. Főleg ott van szükség engedékenységre, ahol az egész kollektív ítélkezik.

R – Energiák összekötője

Minden síkon energiákat tudsz összekötni. A bolygó szeretethálójához, vagy pl. egy imával tudsz energiákat a földön összekapcsolni.

S – Vidámság

Ez a képesség azt jelenti, hogy kifejezetten szép belső gyermekkel rendelkezel. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és szívből cselekszel. Kérlek, mindig törődj ezzel a belső gyermekkel, mert ennél a képességnél ez nagyon fontos.

T – Tiszta szándék

A tiszta szándék azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget a cselekedeteidért, a folyamatok kimeneteléért, anélkül, hogy kétségbe esnél. A tiszta szándékot a szellemvilág a fénytestben ismeri fel. Minél tisztább a szándék, annál intenzívebben tudnak hatni az energiák.

U – Energia elosztó

Erőteljes földgyógyító vagy. Ott, ahol túl sok az energia, fel tudod oldani, ahol pedig kevés, ott energiát tudsz lehorgonyozni. Többek között a fényoszlopok létesítése is az erősséged.

V – A struktúra őrzője

Ott, ahol több ember egybe gyűlik, képes vagy energetikai struktúrát felépíteni, és fenntartani.

W – Utazó fény

Az aspektusaid nagy számával képes vagy utazásokra felkerekedni, hogy ott tudjál hatni.

X – Hangsor

A fénytestben egy rezgés egészen sajátos energiával van feltöltve.

Y – Férfias gyógyító erő

Nemedtől függetlenül férfias energiát hozol a földre és az emberekhez. A férfias energia mindig a bátorság, a bölcsesség és az erősítés hordozója. 

Z – Univerzális fény

Van egy hozzáadott színsugarad a fénytestedben.