Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tatiha´Maa - Istenek öröme

Erdetneved: Tatiha‘Maa
Neved jelentése: Istenek öröme
Kozmikus Szüleid: Melek Metatron és Shakti
Eredet frekvenciája: EL‘SHADDAI
Életmondatod -
"Misztikus tűzfény meggyújtja a csodát benned, hagyja, hogy az emberek vegyenek részt a fény tüzében, a csoda tanúd lesz."
Színsugarad rezgése: KÉK – ez a következöt képviseli: mágia
Színrezgésed: 9991218
9 (3x) - teljesség, beteljesulés, üdvözülés
1 (2x) - gyógyítás
2 - fényt hozó
8 -hirdet, közhírré tesz
Személyes számod: 3 – ez a következöt képviseli: utazás
Felettes Én: Jézus Krisztus
kozmikus szülők
MELEK METATRON:
Jellemzője: a bölcsesség, tudás, bátorság, szilárdság és erő.
Ő a Teremtő első projekciója, egy Hakenim, akit Isten Szemének is hívnak.
Ő a Teremtő férfias energia aspektusa, maga Istenatya.
Metatron neve az ő összes jellemzőihez még a következő energiákkal járul hozzá:
(A Melek: Királyt jelent)
M Bátor szeretet
E Strukturált szeretet
T Odaadó szeretet
A Folyékony ( áramló) szeretet
T Odaadó szeretet ( többször fordul elő, így különösen sokat képvisel a neve ebből azenergiából)
R Oltalmazó (védelmező) szeretet
O Hordozó ( megtartó, szállító,) szeretet
N Áldó szeretet
SHAKTI:
Shakti jellemzői a lágyság, gondoskodás, akarat és szándék.
Shakti a hordozó női erő. Ő a biztonság, a derűs kiegyensúlyozottság és a belső egyensúly anyai, hordozó elve. A szeretet által ismerteti meg a Szellem gyógyítását. Shakti egyben erőteljes és szeretetteljes is.
A Shakti által megteremtett lények sok inkarnációban voltak tanítók és vezetők.
A dualitásban ezek az emberek sokszor azon a véleményen vannak, hogy túl keveset látnak és érzékelnek. Időnként az elméjük áll útjukban és némelyek nehezen hagyatkoznak az érzelmekre.
Ő a Teremtő nőies energia aspektusa, maga Istenanya.
Shakti neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)
S Gondoskodó szeretet
H Utazó szeretet
A Folyékony ( áramló) szeretet
K Magnetikus szeretet
T Odaadó szeretet
I Kísérő (követő, veled tartó) szeretet
 
És a Te minőségeid hozzá, mint első szellemi kiáradásból származó eredet:
Tatiha'Maa
T – Tiszta szándék (megteremtésed alapoka)
A tiszta szándék azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget a cselekedeteidért, a folyamatok kimeneteléért, anélkül, hogy kétségbe esnél. A tiszta szándékot a szellemvilág a fénytestben ismeri fel. Minél tisztább a szándék, annál intenzívebben tudnak hatni az energiák.
A – A csatornázás képessége (legfontosabb képességed)
T – Tiszta szándék
A tiszta szándék azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget a cselekedeteidért, a folyamatok kimeneteléért, anélkül, hogy kétségbe esnél. A tiszta szándékot a szellemvilág a fénytestben ismeri fel. Minél tisztább a szándék, annál intenzívebben tudnak hatni az energiák.
I – A merkaba őrzője
Rendelkezel a képességgel, hogy az emberek merkabájával dolgozz. A merkabának sokkal több feladata van annál, mint hogy csak a fizikai test utazására szolgáljon.
H – Spirituális síkon való gyógyítás
A spirituális síkon a gyógyítás azt jelenti, leföldelni az embereket. Sok fénytesti tünet alakul ki amiatt, hogy az emberek nincsenek jól leföldelve. Sokan leföldelik pl. a fizikai testüket, de a földelés minden síkon nagyon fontos, mindenekelőtt a spirituális síkon.
A – A csatornázás képessége
‘ aposztróf:  az aposztróf pedig egy színsugarat is jelöl.

Egyszer az az üzenet jött a szellemvilágtól, hogy ha egy ember eredetnevében egy vagy több aposztróf szerepel, akkor neki egynél több feladata van. Azóta pontosabb információkat is kaptam ehhez.

Egyetlen fényt sem teremtenek több feladattal. A kozmikus szülőknek egyetlen okuk van, amiért egy fényt megteremtenek. Ő egy meghatározott hang, és csupán egyetlen feladatot tartalmaz. Ha egy fénynek, hogy teljesítse a feladatát két különböző képességre van szüksége, akkor azt egy különleges hang jelöli egy közöttes hangzó formájában. A szellemvilág ezt az eredetnévben aposztrófként adja tovább. 

M – A tudás követe Mint a tudás követe rendelkezel a képességgel, hogy az isteni tudást, ami benned van, továbbadd az embereknek.
A – A csatornázás képessége
A – A csatornázás képessége (minden inkarnációd alaptémája)
El'Shaddai frekvencia
Az El’Shaddai az az isteni mező, amely közvetlenül az Isteni Forrásnál található. Az emberek, akik innen származnak, tették meg a leghosszabb utat a dualitásba. Minél közelebb van ugyanis valaki az Isteni Gondolatmezőhöz, annál semlegesebben hat a feltétel nélküli szeretet. Mivel az Isteni Forrás csak a szeretetet ismeri, ezt tulajdonképpen nem lehet érezni. Az első központi univerzum egy nagyon fiatal univerzum, amelyben sok kísérletet végeztek. Ezért aztán úgy határoztak, hogy ezt az univerzumot érezhetővé teszik.Az El’Shaddai frekvenciája nagyon magas, számunkra, emberek számára szinte érezhetetlen. Ebben semmiféle ítélet nincs, mert a valóságban nem létezik ítélkezés. Minden angyalra ugyanaz az alapelv érvényes: Minden fénylény ugyanazt a vágyat hordozza magában, hogy amennyire csak lehet, közel lehessen az isteni gondolatmezőhöz. Az összes angyal elmélkedése és törekvése, hogy szolgáljon. Az angyalok sosem kérdezik a miértet, csak teszik, amire teremtve lettek. Nagy örömmel teszik. Mindannyian össze vannak kötve a mérhetetlen szeretet hálója által. Sok angyal és fény az embereket szolgálja. Csodálják és tisztelik az embereket, akik egykor magas fényekként vették a bátorságot, hogy a dualitás mélységébe zuhanjanak. Éppen most, ez időben mindent megtesznek, hogy az emberek felébredjenek, és magukra ismerjenek, mert csak ők tudják, hogy az emberek valódi hatása csakis akkor kezdődhet el.
Az emberek, akiket az El’Shaddaiban teremtettek, nagyon magas fények. Néha ők hordozzák a felejtés legsűrűbb fátylát maguk körül. Sokaknak kezdetben nehezére esik megnyílni a spirituális energiáknak. Legtöbbjüknek ugyanis kimunkált elméjük van, és csak nehezen engedik meg maguknak az érzéseket. De ha egyszer megtalálják az érzéseikhez vezető utat, akkor különösen erősek abban, hogy „ha” és „de” nélkül járják az útjukat. Nem hagyják magukat az emberek kollektívje által befolyásolni. Érezni a nagyságukat és a bölcsességüket.