Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Elohim frekvencia minőségei-ABC-Nevek részletezése

11.3 Az Elohim frekvencia minőségei

Ha az Elohim mezejéből származol, az eredetneved betűi a következő jelentést hordozzák:

A – Az a képesség, hogy energiákat emelj

B – A gyógyító energia

Hordozod a képességet, hogy minden síkon gyógyíts. Ezt a képességedet nem csak az embereknél kellene használnod, hanem helyeken és terekenen is.

C – Erősítés

Az energiák és a fénytest erősítése.

D – Küldetésáramlatok

Ez a képesség azt jelenti, hogy fogadni tudod az univerzum üzeneteit. Azt is jelenti azonban, hogy ősi tudás van elrejtve benned, amit a megadott időben kell továbbadnod az embereknek.

E – Küldött

Rendelkezel a képességgel, hogy üzeneteket adj át az emberek számára. Hogy ezek az üzenetek a szellemvilágtól származnak, vagy, hogy tanult tudást adsz át az embereknek, annak nincs jelentősége.

F – Földelés minden síkon

Ez egy csodálatos feladat és képesség! A legtöbb ember alulbecsüli a földelést, de a hiányzó földelés fénytesti tüneteket eredményez, és a fizikai síkon is megbetegíthet. A jó földelés olyan, mint egy magas energetikai gyógyító kezelés.

G – A lélek nyitása

A szívenergiáddal ki tudod nyitni az emberek lelkét, és fel tudod őket készíteni pl. egy gyógyító ülésre, vagy egy csatornázásra. Használd hozzá a szívsugaradat!

H – A fizikai sík gyógyítása

Rendelkezel a képességgel, hogy minden síkon gyógyíts. A szellemvilág itt ugyan csak a fizikai síkot említi, mert az a legsűrűbb energia. Ezért azt a legnehezebb gyógyítani.    

I – A merkaba aktiválása

Rendelkezel a képességgel, hogy az emberek merkabáját aktiváld. Bánj figyelmesen ezzel a képességgel.

J – Teremtő fény

Képes vagy fényt vinni a sötétségbe.

K – Egy csatorna megnyitása

Rendelkezel a képességgel, hogy az embereknél kinyiss egy csatornát. Ez nagyon magas feladat és képesség. Kérlek, csak akkor tedd, ha az emberek megkérnek rá. Ha felhatalmazás nélkül nyitsz csatornát, azzal beleavatkozol a szabad akaratba.

L – Új energia megalkotása

Hordozod a képességet, hogy tereken, helyeken, és embereknél energiákat teremts az egyensúly helyreállítása érdekében. Például egy természeti katasztrófánál van gyakran szükség új energiára, hogy az egyensúly ismét visszaálljon. Ez fényoszlopok és fényhidak segítségével tud megtörténni.

M - Bolygók energiahordozója

Rendelkezel a képességgel, hogy hogy a különböző bolygókra energiát vigyél. A szellemvilágtól tudom, hogy itt arról a 387 bolygóról van szó, amelyek egykor a dualitásba zuhantak. Az emberi síkon ezt a szinusz sugaraddal tudod megtenni.

N – Transzformáció

Képes vagy az energiák átalakítására. Ez gyakran már egy beszélgetés során megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. A mindennapi földelés és tisztítás nagyon fontos, hogy ne érezd magad kimerültnek.

O – Semlegesség

A Magas Fények Tanácsától gyakran hallani, hogy ne ítélkezzünk. Ha a fókuszodat erre a képességedre irányítod, sok minden megváltozik az életedben. 

P – A bölcsesség hordozója

Az emberek, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, gyakran megmagyaráznak dolgokat, és fogalmuk sincs, honnan van ez a tudásuk. Ez tipikusan jellemző azokra az emberekre, akik ezzel a feladattal, vagy képességgel rendelkeznek.

Q – Erősítés

A fénytest és az energiák erősítése.

R – Szabadság

Ezzel a jellemzővel az a képességed, hogy elhozd a szabadság energiáját. A régi mintáktól való megszabadulásét, amelyek már nem szolgálnak bennünket többé, szabadságot az egyéni és a kollektív gondolkodásban.

S – Gyógyító áramlatok összekötése

Hordozod a képességet, hogy energiákat köss meg. Ha ugyanis a különböző energiák összekapcsolódnak, a szellemvilág több energiát tud egyetlen csatornán át küldeni.

T – Bölcsesség

Bölcsesség van benned elrejtve. A bölcsesség pedig tudást is jelent, de ez az a meghatározott nézőpont, amiből mindent nézünk, ez maga a bölcsesség.

U – Férfias energia

Nemedtől függetlenül hordozod a képességet, hogy férfias energiát hozz a földre. A férfias energia bátorságot, erősítést, és erőt hordoz. Ha pl. gyógyító üléseket tartasz, fókuszáld a figyelmed a férfias energiára.

V – Az elohim nyelve

A szellemvilág neked átadott üzeneteit nagyon jól tudod értelmezni, és tovább adni.

W - Feltétel nélküli szeretet

Ez minden ember tiszteletét jelenti, mert minden ember magában hordozza az isteni fényt. Más, mint az emberi szeretet.

X - Hangsor

A fénytestben egy rezgés egészen sajátos energiával van feltöltve.

Y – Misztikus gyógyító erő

Olyan gyógyító erőkkel rendelkezel, amelyek nem ismertek és még elnevezésük sincs. A gyógyítás minden módszerét tudod használni, ez pedig mindig különleges erővel hat.

Z – Univerzális fény

Van a fénytestedben egy hozzáadott fénysugár.