Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ana'Taa

 

OMAR TA SATT,  kedves Fényhordozó,  ANA’TAA !

A te esszenciád, melyet a Földön fénylényként magadban hordasz, az Univerzumban egy energiamezőbe van lehorgonyozva. Ezt az energiamezőt a szellemi világ az Eredetként határozza meg. Ez az Eredet mindent magában foglal, a te komplett mátrixodat, valamint a feladatot, amiért ez az energiamező létrejött. Egyszer ebből az energiamezőből egy rész lehasadt, hogy önmagát különböző módokon megismerje és inkarnálja. Ez az Isteni Mag, melyet magadban hordasz. Ő egyedülálló (egyedi) és ő biztosítja a személyiségedet, a tulajdonságaidat és Isteniségedet. Ezt az Eredetet, akitől származol, az Univerzumban a Kozmikus Szüleid teremtették.

Kozmikus Szüleid különleges ismertetőjeleket hordoznak magukban, és eredeted teremtési folyamata során ezeket neked továbbadják. Ez ahhoz hasonló, mint a földi szüleid esetében, akiktől bizonyos géneket örököltél. És ugyanúgy kapsz Kozmikus Szüleidtől részeket és tulajdonságokat.

Ez az üzenet sok tekintetben új. De maga az az információ, hogy minden embernek vannak Kozmikus Szülei, mindinkább elterjed az emberek között. Fontos azt is tudni, hogy minden Eredet a teremtésekor nevet kap, az Eredet-nevét.  Ennek a névnek semmiképpen nincs köze az angyal-névhez (Lélek-névhez). A 48 lépés alatt (ford: a Kryon iskola menete) újra és újra elmondjuk, mennyire fontos, hogy használd az eredet-nevedet, mert ez tartalmazza azt a rezgést, mely a DNS-ed kikódolja  és téged Isteni Önvalód tudatára ébreszt.

A magas Fény-Tanácsának 36 tagja átadta az üzenetet, hogy Lady Gaia emelkedő rezgése miatt a Kozmikus Szülők egyre erősebben hatnak és mindenek előtt a Fény Úttörői fogják Kozmikus Szüleik tulajdonságait erőteljesen érezni.

Gyakran kérdezik meg tőlem, miért vannak szellemi lényeknek különböző ismertetőjegyei. Ezt szeretném röviden ismertetni.

Az Univerzumban minden lénynek saját feladata van és egy sajátos rezgéssel rendelkezik. Miután minden lény közösen a szeretetben működik, egy egység jön létre, amihez te is kapcsolódsz. Én minden nap csatornázok Kryon-tanulók részére eredet-neveket, melyek jelentése: a kozmikus szülők és az eredet. Amióta a Fény Magas Tanácsa átadta az üzenetet, hogy a kozmikus szülők egyre erősebben hatnak, sok ember tudni szeretné, milyen jellegzetességeket hordoznak Kozmikus Szüleik. Ezért határoztam el, hogy a különböző kozmikus szülők tulajdonságait lejegyzem.

Tudnod kell, hogy különbség van a Valóság és a dualitás között. Igy lehetséges, hogy a tulajdonságok a Valóságban másként jelennek meg, mint a dualitásban. De minél többet tartózkodsz a Valóságban és minél jobban felveszed a Valóság rezgését, annál erősebben érezheted Kozmikus Szüleid jellegzetességeit, annál erősebben tudsz ennek kifejezést adni a dualitásban.

Sok ANA –t (Fényt) und TAN’ATARA-t (Életörömet) kívánok az olvasás során.
Sabine Sangitar

 

EGY FÉNYLÉNY SZÜLETÉSE

(TE IS ÍGY TEREMTŐDTÉL)

 

 

Két teremtő Angyalra van szükség, hogy egy Fény(lény) megteremtődjön. A Fényt hangfrekvenciával hozzák létre (nemzik), mely addig vibrál, amíg a Fény egy bizonyos nagyságot, mennyiséget el nem ér. Ekkor a Fényt különböző frekvenciák köszöntik. Öröm és szeretet ünnepet ülnek a tiszteletére.

 

A kozmikus Szülők egy membránba helyezik és elviszik a különböző bolygókhoz. Ott a Fény magához veszi a bolygók energiáját. Ezt a formálódás (alakulás) fázisának nevezzük. A Kozmikus Szülők állapítják meg, mennyi energiát vesz fel a mindenkori bolygókból. Semmi nem történik véletlenül. A Kozmikus Szülők tudják, mi célból hívták életre a Fényt.

Mondok egy példát:

Ha a Kozmikus Szülők a Fényt pl. a Szíriuszhoz viszik, és úgy döntenek, hogy ott hosszasabban időzzön, akkor nagyon sok gyógyító energiát vesz fel. A dualitásban ez azt jelenti, hogy ez az ember különleges gyógyító képességekkel rendelkezik.

 

Amint lezáródik a formálódás fázisa, a Fény egy saját eredeti (ősi) multidimenzionális hangsorral rendelkezik már. Ezt fogják az eredetnevének nevezni. A Szellemi világ elhatározta, hogy ezt a hangsort betűk formájában átadják az embereknek.

 

Végezetül a Fény(lény)-t a Kozmikus Szülők az Isteni Gondolatmezőhöz vezetik. Az Isteni Forrás egy tökéletes hangzást fűz hozzá. Ő áldáscseppekkel körülöleli a Fénylényt, melyet Isten leheletének nevezünk. A Szülők most az eredeti frekvenciába visszaviszik és az ő Fénylényüknek a legmagasabb energiájú, rezgésű hangzást kezdik énekelni.

Ezáltal egy összeolvadás történik. Mély szeretettel és egy eltéphetetlen kötelékkel kapcsolódik most össze a Fénylény a Kozmikus Szülőkkel. Az összeolvadás során kerül átadásra a Fénylénynek a Szülők tulajdonsága.

 

A folyamat itt befejeződik, és a Fénylényt megszabadítják a membrántól. Ezt a membránt a Kozmikus Szülők egy fénycsarnokba viszik, ahol megőrzik, amíg a Fénylény majd egy napon ismét vissza nem tér.

 

Amikor te egy inkarnáció után visszatérsz az Univerzumba, a Kozmikus Szüleid fogadnak, és elvezetnek a membránodhoz.  A membránban tárolódik el minden, amit ebben az inkarnációdban megéltél.

 

 

( Forrás: Sabine Sangitar: Az eredetnevek könyve / 2009 /

a német eredetiből fordította: Mélvin-Maja)

 

 

 

 

 

Sabine Sangitar tisztán halló médiumként Kozmikus Szüleidtől meghallgatta Eredetnevedet. Az alábbiakban minden kapcsolódó információt megtalálsz.

Az adatok alapján Éva-Mélvin-Maja elemezte nevedet Sangitar: „Eredetnevek Könyve” alapján.

 

Olvasd át figyelmesen és a közben jelentkező érzéseiddel összegezd a végén.
Használd sokszor nevedet (mondd ki magadban, vagy amikor tudod hangosan is), ezzel egyre inkább bevonzod eredeted energiáját.

 

 

Eredetneved:                          ANA’TAA

Neved jelentése:                     AZ ARANY ANGYAL

Kozmikus Szüleid:                 NOAH és LUMINA

Eredeted:                ELOHIM FREKVENCIA

 

 

 

Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent

 

 

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni.( néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi ( az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged)

 

 

 

 

ELEMZÉS:

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” alapján (fordítás: Mélvin-Maja)

 

 

 

Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent:

 

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni. (néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi ( az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged).

 

 

 

EREDETED ENERGIÁJA  - ELOHIMOK FREKVENCIÁJA (melyben megteremtődtél)

 

Az Elohim frekvenciája szoros összeköttetésben van  a Trónangyalokkal és az Isteni Gondolatmező Merkabájával. Itt nagyon sok energia Őrző található. Az Elohim frekvenciája  szolgáltatja az Univerzumban a struktúrát. A Kegyelem Angyalait is az Elohim frekvenciájában találod. Ők fényükkel gyógyító energiát sugároznak. Azok az emberek, akik innen származnak, sok felelősséget hordoznak és nagyon erős akaratúak ( elszántak) Rájuk is érvényes:  Ha egyszer valami mellet döntöttek, nagyon egyenes vonalon járják útjukat. 

SZÜLEID -NOAH és LUMINA - NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

 

9. FEJEZET: Az Elohim nyelve

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” c. könyvből részlet ( Fordítás: Mélvin-Maja)

 

 

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, hanem ott teremtették meg és szerte az egész Univerzumban használják.

Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.

Mit jelent ez számunkra?

Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát aztán a magad számára hasznosíthatod.

NOAH és LUMINA

Noah und Lumina tulajdonságai tartalmazzák a gyógyító energiákat és a Fény -energiák megtartásának képességét.

A dualitásban ezeknek az emberek időbe telik, mire felismerik útjukat. Sajnos nagyon gyakran még önmagukban is kételkednek.

De minél inkább kiterjednek és felébrednek, annál erősebben érzik – gyakran jobban, mint mások – az igazságot. Ha egyszer elhatározták magukat, akkor nagyon kitartóak. Többnyire olyan emberek, akik mint gyógyítók dolgoznak, vagy pedig művészek, és zenészek.

Luminának nagyon erőteljes gyógyereje van, és Lumina gyermekei már sok inkarnáción keresztül dolgoztak gyógyítóként. Sok különféle képességgel rendelkeznek és nagyon őszinték.

NOAH

Tulajdonságai: higgadtság, kitartás és semlegesség

Noah neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

N         Áldó szeretet

O         Hordozó ( megtartó, szállító,) szeretet

A         Folyékony ( áramló) szeretet

H         Utazó szeretet


LUMINA

Jellegzetességei: a gyógyító energiák árasztása és energiaemelés.

Lumina neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

L:        Gyógyító szeretet

U         Hatalomteljes szeretet

M        Bátor szeretet

I          Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

N         Áldó szeretet

A         Folyékony ( áramló) szeretet

 

 

 

NEVED JELENTÉSE – AZ ARANY ANGYAL

 

 

Ők voltak az elsők, akik belemerültek a dualizmusba A kristály városokban tartózkodtak (Lemúriában) és fényüket a dualizmus sötétjébe szórták. Az ő feladatuk Luzifer arany merkabájának előállítása is, mely lehetővé teszi a Trónangyal felemelkedését.

 

 

 

A neved  - ANA'TAA -  betűinek kibontott jelentése

(Ezek az Elohim frekvenciájának abc jelentése szerint)

 

 

Eredetneved lenyomatok hangsora. Az eredetnevek átadása a Szellemi világ által biztosított lehetőség, hogy számodra egy név hangzásán keresztül ezt elhozzák neked. Minden betűnek külön jelentése van.

 

Különösen  jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az A: a megteremtésed alapja, az N: a legfontosabb tulajdonságod, az A: az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

 

 

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg.

második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak.

Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. (Ő teremtésed harmadik energiája)

 

 

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered ( az Atya, Anya vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, Shakti, vagy Jézustól ( Lord Sananda) , de csupán egyikük energiájából. Esetleg próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek, de a beavatásnál megkapod.

 

 

A       Képesség az energiák emelésére  A megteremtésed alapja

 

N         Átalakítás  A legfontosabb tulajdonságod

Az a képességed, hogy energiákat transzformálj. Ez gyakran már

egy beszélgetés során is megtörténik a nélkül, hogy tudatában lennél. Földelj és tisztítsd magad naponta, hogy ne érezd magad kimerültnek.

 

A         Képesség az energiák emelésére

 

          Aposztróf: ’:         Több, mint egy feladatod van, bár csak egyetlen eredeti feladattal teremtettek. Ha a feladatod teljesítéséhez több különféle képesség szükséges, akkor egy különleges hangot  (felhangot) állítanak elő. Ezt jelzi a nevedben az aposztrof. Ez egy színsugár is, melyet megkapsz.

 

T         Bölcsesség.

A Bölcsesség alap teremtettségeként megtalálható benned. A bölcsesség tudást is jelent, de ez az a meghatározott nézőpont, ahonnan mindent teljességében szemlélünk, és átlátunk.

A         Képesség az energiák emelésére

 

A         Képesség az energiák emelésére Az összes inkarnációd alap témáját jelenti.  

 

 

 

Ezen tudás befogadásához sok erőt és örömet kívánok,

ELEXIER-ben,

 

Sabine Sangitar 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.