Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Aurora

OMAR TA SATT, (üdvözlés Elohim-fény nyelven) kedves AURORA!

 

Sabine Sangitar lecsatornázta számodra az eredetnevedet, a kozmikus szüleidet, és a származásodat.

Az erdetneved: Aurora

Jelentése: Arany Angyal

Kozmikus szülők: Noah és Lumina

Származás: Az Elohim mezeje

 

A te esszenciád, melyet a Földön fénylényként magadban hordasz, az Univerzumban egy energiamezőbe van lehorgonyozva. Ezt az energiamezőt a szellemi világ az Eredetként határozza meg. Ez az Eredet mindent magában foglal, a te komplett mátrixodat, valamint a feladatot, amiért ez az energiamező létrejött. Egyszer ebből az energiamezőből egy rész lehasadt, hogy önmagát különböző módokon megismerje és inkarnálja. Ez az Isteni Mag, melyet magadban hordasz. Ő egyedülálló (egyedi) és ő biztosítja a személyiségedet, a tulajdonságaidat és Isteniségedet. Ezt az Eredetet, akitől származol, az Univerzumban a Kozmikus Szüleid teremtették.

Kozmikus Szüleid különleges ismertetőjeleket hordoznak magukban, és eredeted teremtési folyamata során ezeket neked továbbadják. Ez ahhoz hasonló, mint a földi szüleid esetében, akiktől bizonyos géneket örököltél. És ugyanúgy kapsz Kozmikus Szüleidtől részeket és tulajdonságokat.

Ez az üzenet sok tekintetben új. De maga az az információ, hogy minden embernek vannak Kozmikus Szülei, mindinkább elterjed az emberek között. Fontos azt is tudni, hogy minden Eredet a teremtésekor nevet kap, az Eredet-nevét.  Ennek a névnek semmiképpen nincs köze az angyal-névhez (Lélek-névhez). A 48 lépés alatt (ford: a Kryon iskola menete) újra és újra elmondjuk, mennyire fontos, hogy használd az eredet-nevedet, mert ez tartalmazza azt a rezgést, mely a DNS-ed kikódolja, és téged Isteni Önvalód tudatára ébreszt.

A magas Fény-Tanácsának 36 tagja átadta az üzenetet, hogy Lady Gaia emelkedő rezgése miatt a Kozmikus Szülők egyre erősebben hatnak és mindenek előtt a Fény Úttörői fogják Kozmikus Szüleik tulajdonságait erőteljesen érezni.

Gyakran kérdezik meg tőlem, miért vannak szellemi lényeknek különböző ismertetőjegyei. Ezt szeretném röviden ismertetni.

Az Univerzumban minden lénynek saját feladata van és egy sajátos rezgéssel rendelkezik. Miután minden lény közösen a szeretetben működik, egy egység jön létre, amihez te is kapcsolódsz. Én minden nap csatornázok Kryon-tanulók részére eredet-neveket, melyek jelentése: a kozmikus szülők és az eredet. Amióta a Fény Magas Tanácsa átadta az üzenetet, hogy a kozmikus szülők egyre erősebben hatnak, sok ember tudni szeretné, milyen jellegzetességeket hordoznak Kozmikus Szüleik. Ezért határoztam el, hogy a különböző kozmikus szülők tulajdonságait lejegyzem.

Tudnod kell, hogy különbség van a Valóság és a dualitás között. Így lehetséges, hogy a tulajdonságok a Valóságban másként jelennek meg, mint a dualitásban. De minél többet tartózkodsz a Valóságban és minél jobban felveszed a Valóság rezgését, annál erősebben érezheted Kozmikus Szüleid jellegzetességeit, annál erősebben tudsz ennek kifejezést adni a dualitásban.

A szüleid mindent beletettek ebbe a névbe, ami te vagy:

Az összes képességedet, feladatodat, és minden erődet. Minél jobban összekötődsz a neveddel, annál jobban fogod ezt az eredetenergiát érezni.

Alapvetően tudnod kell, hogy hogy eredetedben rezgésből, hangból, és színből állsz. De az esszenciád egyedülálló az univerzumban. Mindenesetre az emberi nyelv behatároltságából kifolyólag egy névnek, ami az eredetet fejezi ki, több különböző jelentése is lehet. De az esszencia egyedülálló.

Sok erőt és örömöt kívánunk neked ezzel az átadással!

Sabine - Sangitar

és a SHIMAA csapata

 

Eredeted frekvenciája: Elohim

„Az Elohimok frekvenciája szorosan össze van kötve a trónangyalokkal, és az Isteni Gondolatmező Merkabájával. Itt sok energiaőrző található. Az Elohim frekvencia vezeti a struktúrát az univerzumban. A kegyelem angyalait, akik fényükkel gyógyító energiát szórnak, is az Elohim frekvenciában találod. Az emberek, akik ebből a frekvenciából származnak, nagy felelősséget visznek, és akaraterővel rendelkeznek. Rájuk is érvényes: Ha valami felé elkötelezik magukat, akkor semmi nem állítja meg őket az útjukon.” (Eredetnevek könyve 3. fejezet- Származás és kozmikus szülők)

Maga a fénynyelv (Elohim nyelv), ami az egész univerzumban használatos, is ebben a frekvenciában teremtődött, és innen kapta a nevét is.

 

Kozmikus szüleid 

Noah és Lumina

 „Két teremtő angyalra van szükség, hogy fényt teremtsenek, aki hangfrekvencia előhívása során keletkezik, és addig vibrál, amíg egy meghatározott nagyságot elér. Ezután sok különböző frekvencia üdvözli őt, tiszteletére szeretet és örömünnepet tartanak. Majd a kozmikus szülők egy membránba takarják, és különböző bolygókra viszik, ahol felveszi a bolygók energiáit. Ezt nevezzük a lenyomatozás (a minőségek felvétele) folyamatának. A kozmikus szülők határozzák meg, mennyi energiát vesz fel a fény a mindenkori bolygókról. Semmi sem történik véletlenül, a kozmikus szülők pontosan tudják, miért teremtették a fényt.

Egy példa erre:

Ha a kozmikus szülők a fényt a Szíriuszra viszik, és úgy határoznak, hogy ott neki hosszabban kell időznie, ezalatt ő nagyon sok gyógyító energiát vesz át. Ez a dualitásban azt jelenti, hogy ez az ember különös gyógyító képességeket kapott.

Amint a lenyomatozás fázisa véget ér, a fény egy őseredeti multidimenzionális hangzást hordoz. Ezt nevezzük eredetnévnek. A szellemvilág pedig elhatározta, hogy ezt a hangzást betűk formájában adják át az embereknek. 

Végül a kozmikus szülők az isteni gondolatmezőhöz vezetik a fényt, hogy az isteni forrás hozzáadja a tökéletes hangot, elárassza áldáscseppekkel, ezt hívjuk Isten lélegzetének. Ekkor a kozmikus szülők visszaviszik teremtett fényüket az eredetfrekvenciájába, és a legmagasabb hangokkal kezdenek énekelni neki. Így olvadnak vele össze, mély szeretetben és eltéphetetlen kötelékben, és ebben az összeolvadásban adják át neki a saját képességeiket.

A folyamat ezzel lezárul, a fényt megszabadítják membránjától, amelyet a kozmikus szülők egy fényterembe visznek, és ott őrzik meg, amíg a fény egy napon hazaérkezik. Ha tehát egy inkarnáció után visszatérsz az univerzumba, a kozmikus szüleid fogadnak majd, és vezetnek el a membránodhoz, amelyben minden eltárolódik, amit ebben az inkarnációdban megéltél.”  (Sabine Sangitar: Eredetnevek könyve 1. fejezet Az eredetnév)

 

Noah képességei: higgadtság, kitartás, semlegesség.

Betűinek az Elohim abc szerinti jelentései:

N – Megáldó szeretet

O – Hordozó szeretet

A – Folyó/Áradó szeretet

H - Utazó/ Veled tartó szeretet

 

Lumina képességei: a gyógyító energia átvitele, és az energiaemelés.    

Betűinek az Elohim abc szerinti jelentései:

L - Gyógyító szeretet

U - Hatalom teljes szeretet

M – Bátor szeretet

I – Kísérő szeretet

N – Megáldó szeretet

A - Folyó/Áradó szeretet

 

Tudnod kell, hogy mindenkit okkal teremtenek, az univerzumban semmi sem történik véletlenül. És legyen akár több azonos eredetnévvel rendelkező létező, mindenki egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.

Az univerzumban Téged Aurora néven ismernek, ez a név mindent magában foglal, ami Te vagy. Különösen fontos az első, a második és az utolsó betű. Az első betűd a megteremtésed okát, a második betűd a legnagyobb képességedet, az utolsó betűd pedig az összes inkarnációd alaptémáját tartalmazza. Ebben a képességedben lettél újra és újra megpróbálva.

 

Neved a következő jelentést hordozza: 

A – Az a képesség, hogy energiákat emelj (megteremtésed alapja, eredendő oka)

U – Férfias energia

Nemedtől függetlenül hordozod a képességet, hogy férfias energiát hozz a földre. A férfias energia bátorságot, erősítést, és erőt hordoz. Ha pl. gyógyító üléseket tartasz, fókuszáld a figyelmed a férfias energiára.

R – Szabadság

Ezzel a jellemzővel az a képességed, hogy elhozd a szabadság energiáját. A régi mintáktól való megszabadulásét, amelyek már nem szolgálnak bennünket többé, szabadságot az egyéni és a kollektív gondolkodásban.

O – Semlegesség

A Magas Fények Tanácsától gyakran hallani, hogy ne ítélkezzünk. Ha a fókuszodat erre a képességedre irányítod, sok minden megváltozik az életedben. 

R – Szabadság

Ezzel a jellemzővel az a képességed, hogy elhozd a szabadság energiáját. A régi mintáktól való megszabadulásét, amelyek már nem szolgálnak bennünket többé, szabadságot az egyéni és a kollektív gondolkodásban.

A – Az a képesség, hogy energiákat emelj

 

Az úgy nevezett felettes én.

„A felettes én egy nagyon komplex téma. Az emberi értelemmel csak kevéssé felfogható. Más könyvekben már sokat írtak erről. Sokan mélyen ülő mintákat hordoznak magukban, hogyan kell lenniük a dolgoknak ahhoz, hogy az emberi értelem követni is tudja őket. A magam részéről csak annyit mondhatok, az én információm a szellemvilágról egészen másak, mint amiről eddig a könyvekben olvashattál. Minden embernek azonban el kell döntenie, mit hisz, és mi az, amit helyesnek érez.

Az én információim a szellemvilágról tehát a következők:

Egy fény teremtésénél három felettes én áll rendelkezésre, akik összeolvadnak a fénnyel. Melek Metatron, Shakti és Jézus, a Krisztus. Ezek azok a tiszta isteni energiák, akik a teremtett fénnyel összeolvadnak, tovább adva képességeiket az adott fénynek. Nekem is új volt, hogy az összeolvadás csak egyikükkel történik meg. Ez mindig ugyanaz marad. Úgy, mikor az eredetneved minőségeit megkapod, az összeolvadáskor a felettes éned képességei is beléd kerülnek.

Fontos azonban tudni, hogy itt a dualitásban csak a felébredéseddel kezdenek el a felettes éned képességei is hatni. A felébredésednél ugyanis egy tudatos összeolvadás történik a felettes éneddel.  Így a felettes éned a földi életedben is megjelenik, és kibontakozhatnak a képességei.”

 

„Ha a felettes éned

Melek Metatron, akkor az El’Shaddai,

ha Shakti, akkor a Shekina,

ha Jézus, akkor pedig a Krisztusenergia szerinti jelentését használd az eredetneved első, második és utolsó betűjéhez.

Ezek az információk adják hozzá, hogy az eredetneved első, második és harmadik betűi milyen formában hatnak. Ezt finomhangolásnak is értelmezheted, ami arra utal, hogy a felébredésed után a minőségeid milyen irányba fejlődnek.” (5. Fejezet a felettes én)

 

Az első, második és utolsó betűd jelentése tehát,

-        HA a felettes éned Melek Metatron:

A - A csatornázás képessége.

U – Energia elosztó

Erőteljes földgyógyító vagy. Ott, ahol túl sok az energia, fel tudod oldani, ahol pedig kevés, ott energiát tudsz lehorgonyozni. Többek között a fényoszlopok létesítése is az erősséged.

A - A csatornázás képessége.

-        HA a felettes éned Shakti:

A – Gyógyítás a földnek.

Rendelkezel a képességgel, hogy az energiákat a struktúrájukba, és az univerzális rendben felügyeld/megfigyeld. Ez különösen az atlantiszi időkben volt fontos.    

U – Sugárzó erő

Képes vagy az öreg istenek erejét egy intenzív szín formájában felvenni, és az emberekhez vinni.

A – Gyógyítás a földnek.

-        HA a felettes éned Jézus:

A - A kegyelem energia hordozója.

Különösen kimunkált csatornád van az üzenetek, a gyógyító energia, vagy más energiák számára, ami a szellemvilágból érkezik.

U - Energia elosztó

Erőteljes földgyógyító vagy. Ott, ahol túl sok az energia, fel tudod oldani, ahol pedig kevés, ott energiát tudsz lehorgonyozni. Többek között a fényoszlopok létesítése is az erősséged.

A - A kegyelem energia hordozója.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.