Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

MAXIMA- Az Aranyangyal

Eredet neved: Maxima
Neved jelentése:Aranyangyal
Kozmikus szüleid: Noah és Lumina
Eredet energiád: Elohim frekvencia
Kedves Maxima!
Az ég üdvözletével köszöntelek Téged: OMAR TA SATT!
Így teremtődtél Te is: (Sabine Sangitar: Az eredetnevek könyvéből részlet)
„Két teremtő angyalra van szükség, hogy fényt teremtsenek, aki hangfrekvencia előhívása során keletkezik, és addig vibrál, amíg egy meghatározott nagyságot elér. Ezután sok különböző frekvencia üdvözli őt, tiszteletére szeretet és örömünnepet tartanak. Majd a kozmikus szülők egy membránba takarják, és különböző bolygókra viszik, ahol felveszi a bolygók energiáit. Ezt nevezzük a lenyomatozás (a minőségek felvétele) folyamatának. A kozmikus szülők határozzák meg, mennyi energiát vesz fel a fény a mindenkori bolygókról. Semmi sem történik véletlenül, a kozmikus szülők pontosan tudják, miért teremtették a fényt.
Egy példa erre:
Ha a kozmikus szülők a fényt a Szíriuszra viszik, és úgy határoznak, hogy ott neki hosszabban kell időznie, ezalatt ő nagyon sok gyógyító energiát vesz át. Ez a dualitásban azt jelenti, hogy ez az ember különös gyógyító képességeket kapott.
Amint a lenyomatozás fázisa véget ér, a fény egy őseredeti multidimenzionális hangzást hordoz. Ezt nevezzük eredetnévnek. A szellemvilág pedig elhatározta, hogy ezt a hangzást betűk formájában adják át az embereknek.
Végül a kozmikus szülők az isteni gondolatmezőhöz vezetik a fényt, hogy az isteni forrás hozzáadja a tökéletes hangot, elárassza áldáscseppekkel, ezt hívjuk Isten lélegzetének. Ekkor a kozmikus szülők visszaviszik teremtett fényüket az eredetfrekvenciájába, és a legmagasabb hangokkal kezdenek énekelni neki. Így olvadnak vele össze, mély szeretetben és eltéphetetlen kötelékben, és ebben az összeolvadásban adják át neki a saját képességeiket.
A folyamat ezzel lezárul, a fényt megszabadítják membránjától, amelyet a kozmikus szülők egy fényterembe visznek, és ott őrzik meg, amíg a fény egy napon hazaérkezik. Ha tehát egy inkarnáció után visszatérsz az univerzumba, a kozmikus szüleid fogadnak majd, és vezetnek el a membránodhoz, amelyben minden eltárolódik, amit ebben az inkarnációdban megéltél.” (1. fejezet Az eredetnév)
Kedves Maxima!
Kozmikus szüleid: Noah és Lumina, akik a megteremtésed során minden képességüket átadták Neked. Ha tudatosan összekötöd magad a kozmikus szüleiddel, ezek az energiák egyszerűen átfolynak beléd.
Noah képességei: higgadtság, kitartás, semlegesség.
Betűinek az Elohim abc szerinti jelentései:
N – Megáldó szeretet
O – Hordozó szeretet
A – Folyó/Áradó szeretet
H - Utazó/ Veled tartó szeretet
Lumina képességei: a gyógyító energia átvitele, és az energiaemelés.
Betűinek az Elohim abc szerinti jelentései:
L - Gyógyító szeretet
U - Hatalom teljes szeretet
M – Bátor szeretet
I – Kísérő szeretet
N – Megáldó szeretet
A - Folyó/Áradó szeretet
Eredeted frekvenciája az ELOHIM. (Ahogy már említettem, maga a fénynyelv (Elohim nyelv), ami az egész univerzumban használatos, is ebben a frekvenciában teremtődött, és innen kapta a nevét is.)
Az Elohimok frekvenciája szorosan össze van kötve a trónangyalokkal, és az Isteni Gondolatmező Merkabájával. Sok energiaőrző található itt. Az Elohim frekvencia vezeti a struktúrát az univerzumban. A kegyelem angyalait, - akik fényükkel gyógyító energiát szórnak, - is az Elohim frekvenciában találod. Az embereknek, akik ebből a frekvenciából származnak, nagy felelősségük van, és nagy akaraterővel rendelkeznek. Rájuk is érvényes: Ha valami felé elkötelezik magukat, akkor semmi nem állítja meg őket az útjukon.
Eredetneved: MAXIMA - részletezése
Tudnod kell, hogy mindenkit okkal teremtenek, az univerzumban semmi sem történik véletlenül. És legyen akár több azonos eredetnévvel rendelkező létező, mindenki egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.
Az univerzumban Téged Maxima néven ismernek, ez a név mindent magában foglal, ami Te vagy. Különösen fontos az első, a második és az utolsó betű. Az első betűd a megteremtésed okát, a második betűd a legnagyobb képességedet, az utolsó betűd pedig az összes inkarnációd alaptémáját tartalmazza. Ebben a képességedben lettél újra és újra megpróbálva. Hajtsd le a fejed, figyelj bele mélyen a szívedbe, és mondd ki többször eredetnevedet!
Eredetneved betűinek jelentése tehát AZ ELOHIM FREKVENCIA ALAPJÁN:
M: (Megteremtettséged alapja:) Bolygók energiahordozója: Képességed van rá, hogy a különböző bolygókra energiát vigyél. A szellemvilágtól tudom, hogy ez a 387 bolygóra vonatkozik, amelyek egykor a dualitásba zuhantak. Az emberi síkon ezt a szinusz sugaraddal tudod megtenni.
A: (A legnagyobb képességed:) Az a képességed, hogy energiákat emelj.
X: Hangsor: A fénytestben egy rezgés egy egészen sajátos energiával van feltöltve.
I: A Merkaba aktiválása. Rendelkezel a képességgel, hogy az embereknél a merkabát aktiváld. Bánj figyelmesen ezzel a képességeddel!
M: Bolygók energiahordozója: Képességed van rá, hogy a különböző bolygókra energiát vigyél. A szellemvilágtól tudom, hogy ez a 387 bolygóra vonatkozik, amelyek egykor a dualitásba zuhantak. Az emberi síkon ezt a szinusz sugaraddal tudod megtenni.
A: (Az összes inkarnációd alaptémája:) Az a képességed, hogy energiákat emelj.
Az ú.n. felettes én.
„A felettes én egy nagyon komplex téma. Az emberi értelemmel csak kevéssé felfogható. Más könyvekben már sokat írtak erről. Sokan mélyen ülő mintákat hordoznak magukban, hogyan kell lenniük a dolgoknak ahhoz, hogy az emberi értelem követni is tudja őket.
A magam részéről csak annyit mondhatok, az én információm a szellemvilágról egészen másak, mint amiről eddig a könyvekben olvashattál. Minden embernek azonban el kell döntenie, mit hisz, és mi az, amit helyesnek érez.
Az én információim a szellemvilágról tehát a következők:
Egy fény teremtésénél három felettes én áll rendelkezésre, akik összeolvadnak a fénnyel. Melek Metatron, Shakti és Jézus, a Krisztus. Ezek azok a tiszta isteni energiák, akik a teremtett fénnyel összeolvadnak, tovább adva képességeiket az adott fénynek. Nekem is új volt, hogy az összeolvadás csak egyikükkel történik meg. Ez mindig ugyanaz marad. Úgy, mikor az eredetneved minőségeit megkapod, az összeolvadáskor a felettes éned képességei is beléd kerülnek.
Fontos azonban tudni, hogy itt a dualitásban csak a felébredéseddel kezdenek el a felettes éned képességei is hatni. A felébredésednél ugyanis egy tudatos összeolvadás történik a felettes éneddel. Így a felettes éned a földi életedben is megjelenik, és kibontakozhatnak a képességei.”
„Ha a felettes éned
Melek Metatron, akkor az El’Shaddai,
ha Shakti, akkor a Shekina,
ha Jézus, akkor pedig a Krisztusenergia szerinti jelentését használd az eredetneved első, második és utolsó betűjéhez.
Ezek az információk adják hozzá, hogy az eredetneved első, második és harmadik betűi milyen formában hatnak. Ezt finomhangolásnak is értelmezheted, ami arra utal, hogy a felébredésed után a minőségeid milyen irányba fejlődnek.” (5. Fejezet a felettes én)
Az első, második és utolsó betűd jelentése tehát,
- HA a felettes éned Melek Metatron:
M – A tudás követe. Hordozod a képességet, hogy a benned elraktározott isteni tudást továbbadd az embereknek.
A – A csatornázás képessége.
A - A csatornázás képessége.
- HA a felettes éned Shakti:
M – Bolygók energiahordozója. Képességed van rá, hogy a különböző bolygókra energiát vigyél. A szellemvilágtól tudom, hogy ez a 387 bolygóra vonatkozik, amelyek egykor a dualitásba zuhantak. Az emberi síkon ezt a szinusz sugaraddal tudod megtenni.
A – Gyógyítás a földnek.
A – Gyógyítás a földnek.
- HA a felettes éned Jézus:
M- A tudás követe. Ez a képességed lehetővé teszi, hogy Jézus tudásának az üzeneteit fogadd.
A – A kegyelem energia hordozója.
A - A kegyelem energia hordozója.
Kedves Maxima!
Eredeted részletezése az az idea, ami Te a valóságban vagy. Abban, hogy képességeid élően, cselekvően kimunkált működésmódok legyenek magad és mindenki javára, Shana tud Neked gyakorlati útmutatást adni!
Sok örömet kívánok a létezésedben! AN’ANASHA!
Szeretettel,
Valkai Anita Myriel
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.