Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nija'Elena

Eredetneved:                        NIJA'ELENA  
Neved jelentése:                  AZ ARANY ANGYAL
Kozmikus Szüleid:              NOAH és LUMINA
Eredeted:                             ELOHIM FREKVENCIA
 

Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni. Időnként mondd ki, figyeld energiáját, rezgését.

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi, az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged.

 

ELEMZÉS:

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” alapján (fordítás: Mélvin-Maja)

 

EREDETED ENERGIÁJA  - ELOHIMOK FREKVENCIÁJA (melyben megteremtődtél)

Az Elohim frekvenciája szoros összeköttetésben van  a Trónangyalokkal és az Isteni Gondolatmező Merkabájával. Itt nagyon sok energia-őrző található. Az Elohim frekvenciája  szolgáltatja az Univerzumban a struktúrát. A Kegyelem Angyalait is az Elohim frekvenciájában találod. Ők fényükkel gyógyító energiát sugároznak. Azok az emberek, akik innen származnak, sok felelősséget hordoznak és nagyon erős akaratúak ( elszántak) Rájuk is érvényes:  Ha egyszer valami mellet döntöttek, nagyon egyenes vonalon járják útjukat.


 

SZÜLEID -NOAH és LUMINA NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

 

9. FEJEZET: Az Elohim nyelve

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” c. könyvből részlet 

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, de ott teremtették meg, viszont szerte az egész Univerzumban használják.

Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.

Mit jelent ez számunkra?

Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát a magad számára is hasznosíthatod.

 

NOAH és LUMINA

Noah und Lumina tulajdonságai tartalmazzák a gyógyító energiákat és a Fény -energiák megtartásának képességét.

A dualitásban ezeknek az emberek időbe telik, mire felismerik útjukat. Sajnos nagyon gyakran még önmagukban is kételkednek.

De minél inkább kiterjednek és felébrednek, annál erősebben érzik – gyakran jobban, mint mások – az igazságot. Ha egyszer elhatározták magukat, akkor nagyon kitartóak. Többnyire olyan emberek, akik mint gyógyítók dolgoznak, vagy pedig művészek, és zenészek.

Luminának nagyon erőteljes gyógyereje van, és Lumina gyermekei már sok inkarnáción keresztül dolgoztak gyógyítóként. Sok különféle képességgel rendelkeznek és nagyon őszinték.

 

NOAH

Tulajdonságai: higgadtság, kitartás és semlegesség

Noah neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

N         Áldó szeretet

O         Hordozó ( megtartó, szállító,) szeretet

A         Folyékony ( áramló) szeretet

H         Utazó szeretet


 

LUMINA

Jellegzetességei: a gyógyító energiák árasztása és energiaemelés.

Lumina neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

L:        Gyógyító szeretet

U         Hatalomteljes szeretet

M        Bátor szeretet

I          Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

N         Áldó szeretet

A         Folyékony ( áramló) szeretet

 

A neved  - NIJA'ELENA  betűinek kibontott jelentése

(az Elohim frekvenciájának abc jelentése szerint)

Eredetneved lenyomatok hangsora. Az eredetnevek átadása a Szellemi világ által biztosított lehetőség, hogy számodra egy név hangzásán keresztül ezt elhozzák neked. Minden betűnek külön jelentése van.

Különösen  jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az N és E: a megteremtésed alapja, az E és L: a legfontosabb tulajdonságod, az  A: az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg.

második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak.

Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. (Ő teremtésed harmadik energiája)

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered ( az Atya, Anya vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, Shakti, vagy Jézustól ( Lord Sananda) , de csupán egyikük energiájából.

 

NEVED JELENTÉSE – AZ ARANY ANGYAL

A Szellemi Világ nagy ajándéka, hogy a név mellé a jelentést is érzékeltetik. A jelentés egy képként, ábrázolásként értelmezendő. Az eredet attribútumait alkalmazzák .

Az „Arany Angyalok” voltak az elsők, akik belemerültek a dualizmusba. A kristály városokban tartózkodtak –Lemúriában- és fényüket a dualizmus sötétjébe szórták.

Az ő feladatuk Lucifer arany merkabájának előállítása is, mely lehetővé teszi a Trónangyal felemelkedését.

A neved részletezése

 

N – Transzformáció (megteremtésed alap oka)

Képes vagy az energiák átalakítására. Ez gyakran már egy beszélgetés során megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. A mindennapi földelés és tisztítás nagyon fontos, hogy ne érezd magad kimerültnek.

I – A merkaba aktiválása (legfontosabb képsséged)

Rendelkezel a képességgel, hogy az emberek merkabáját aktiváld. Bánj figyelmesen ezzel a képességgel.

J – Teremtő fény

Képes vagy fényt vinni a sötétségbe.

A – Az a képesség, hogy energiákat emelj

’ aposztróf:         Több, mint egy feladatod van, bár csak egyetlen eredeti feladattal teremtettek. Ha a feladatod teljesítéséhez több különféle képesség szükséges, akkor egy különleges hangot  (felhangot) állítanak elő. Ezt jelzi a nevedben az aposztrof. Ez egy színsugár is, melyet megkapsz.

E – Küldött (meteremtésed másik oka)

Rendelkezel a képességgel, hogy üzeneteket adj át az emberek számára. Hogy ezek az üzenetek a szellemvilágtól származnak, vagy, hogy tanult tudást adsz át az embereknek, annak nincs jelentősége.

L – Új energia megalkotása (másik legfontosabb képességed)

Hordozod a képességet, hogy tereken, helyeken, és embereknél energiákat teremts az egyensúly helyreállítása érdekében. Például egy természeti katasztrófánál van gyakran szükség új energiára, hogy az egyensúly ismét visszaálljon. Ez fényoszlopok és fényhidak segítségével tud megtörténni.

E – Küldött

Rendelkezel a képességgel, hogy üzeneteket adj át az emberek számára. Hogy ezek az üzenetek a szellemvilágtól származnak, vagy, hogy tanult tudást adsz át az embereknek, annak nincs jelentősége.

N – Transzformáció

Képes vagy az energiák átalakítására. Ez gyakran már egy beszélgetés során megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. A mindennapi földelés és tisztítás nagyon fontos, hogy ne érezd magad kimerültnek.

 

A – Az a képesség, hogy energiákat emelj (minden inkarnációd alap témája)

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.