Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Eredetek egymásra hatásai Kvantumban 2013-2017-2018-2019 Meglátási szintek folyamata

2013-ban az eredetekről még így írtam..

lásd lentebb...

majd ma itt a jelenben (2019) kiegészítem, ahogy ma látom...


Mára már(2017) , akkora hatalmas tapasztalati kutatás anyag gyűlt össze, ami merőben felborít minden eddig ismert és képzelt egymásra hatást, vagy egymástól elkülönülés lehetségességét, hogy magam is döbbenettel szemlélem.
Azonos eredeteknél nagyon határozottan kvantumban jelenik meg ugyan annak a hatása.

Amit az egyikőjük tesz, ugyan az jelenik meg a többieknél is sokféle , egymást kiegészítő, egymást kiegyenlítő verzióban, ellentétekben, vagy másolatok, tükröződések kavalkádjában.

Számomra ez a legmegdöbbentőbb, hogyan szívatjuk tudattalanul egymást azonos eredetekként. Elnézést, ezt nem tudom ennél cizelláltabban kifejezni, hogy platszikusan átérezzük azt amit megláttam.

Próbálom az elmúlt 5 év kutatási, tapasztalati anyagát megírni, összerakni, mert döbbenetes.

Sok felesleges körtől óvhatnánk meg magunkat, ha erre tudatosak lehetnénk.
Bár sokaknál látom, hogy hallani sem akarnak ennek a tudatszintnek a felelősségéről, hiszen itt nincs mese, hogy ki hogyan hat egymásra.
Nem mutogathatunk senkire, ki a hibás,  nem én tehetek róla kifogásokkal.
Azoknál látom a legnagyobb ellenállást, akik előszeretettel szeretnek hárítani, hogy nem én tehetek róla, másokat hibáztatnak, még a saját hatásaik miatt is.

Pár napja felírtam a struktúra táblámra az alábbi mondatot:
Akiket hibáztatok, annak adom az erőmet, az életenergiámat.

Tehát akinek esze van, már csak ezért is visszaveszi a hibáztatást másoktól, hogy a saját energiájához hozzá jusson, amit így kihelyez magából, saját magát gyengítve ezzel.

Azon kívül a változás, változtatás lehetőségét és annak felelősségét is átengedjük ilyenkor, vagyis a teremtő erőnket adjuk oda szintén, egy kis felelősség elöli bujkálásért cserébe.

Értitek, ugye?

tehát felesleges másokra mutogatni:) (2017.03.18.)

 

Vagyis mikor kinek adjuk át a vezetést, vezettetést, az irányítást?

Meddig igaz a szabadakarat és mi és hogy van utána?

 

2018-ban ÉLŐ Videó sorozatban már így tudtuk felrajzolni az adott azonos eredet mezőkból származó eredet-egyéneket, részeiket, akkora hatalmas mennyiséggel dolgoztam már élően, sőt többekkel éeltvitelszerűen is rövidebb, hosszabb ideig, tehát belülről láthattam rá az adott eredetekre, élő sztorikon keresztül úgy, hogy láthattunk többeket egyszerre, egy időben, és tudatosodhatott bennünk, hogy tényleg egyszerre pozitív-negatív kiegyenlítőkben hatnak egymásra. Döbbnet felismerések voltak, és döbbenet hárítások sokak részéről.

Élő videóból kép 2 eredet mezőből szrámazók teljes tengelyegélyről:

Nem érhető el leírás a fényképhez.

 

2019. 10.28.

Eredet szinten, de már kristály tudat szinten sem te döntesz-már akinek jelen élet szinten véled magad-, hanem itt már átadjuk a vezetést a felsőbb rendező elveknek, itt már nem létezik az úgymond "szabad akarat" ,

ami csupán az egyén akarati -3-as csakra-egó küszöbig IGAZ.

Felette már nem beszélünk szabad akaratról, hanem megadjuk magunkat a felsőbb rendező elveknek, és az úgynevezett Felsőbb akaratnak, amit kristály/krisztusi szinten már Isteni SZándék/Akaratnak hívunk.

Kozmikus szellemi eredetbe beérkezve pedig már csak az marad számunkra, amire valóban teremtve vagyunk, és a valós eredetek szerinti isteni szándék szerint működünk, cselekszünk.

Tehát valójában az eredetek, az azonos eredet mezőből származók csak az alacsonyabb, kifordultabb szinteken egyensúlyozzák ki egymást, amit ma itt, 2019-ben már még pontosabban láthatunk, és tapasztalhatjuk az eredetekkel, hogy micsoda csoda TERVEZÉS, és RENDEZŐI Elvek mentén lettek/lettünk megteretve, létbe hívva, és az egyéni tapasztalásaink  mind részek az azonos eredetünkön belül, és együtt tesznek ki egy teljes spektrumú szellemi összeadódott teljességet.

Wow, ez valami döbbenet, ilyen rálátás megértésig eljutni, felfogni, és meglátni benne azt a Végtelen Intelligenica tervezést, ahol ez az egész egységben összeér.

Csak érezzetek bele, és szokjátok ezeket a szintű rálátás sávokat, mert ide haladunk.

Ha egy meglátta, és többen kezdjük meglátni, megtapasztalni ezt a rálátást magunkra és egymásra, ez már visszafordíthatatlan, és csak idő kérdése innentől, hogy mikor szakad át egy olyan kollektív tudati gátunk, mikor lépünk át kollektíven egy olyan tudati küszöböt együtt, ami után ez a szellemi bumm láncreakcióban beébreszti az eredeteket, hiszen minden kvantumban rezeg be, akkor is ha nem tudja, attól még történik.

 

Sőt, pár héttel ez előtt újabb Élő videó készült azonos eredetekről, most azzal a Fő kérdéssel, hogy:

Hol vannak az Ambareesek? 

Azt hiszem nem kérdés egy ilyen ívet húzva, honnan hova jutottunk. Te jó Ég!

Ki merészeli erre azt mondani, hogy ez nem valós?

 

És akkor így nézzétek meg, ezzel a rálátással, mennyire banálisnak hat az, ahol még magam is tartottam a saját evolúciómban 2013-ban.

Kinek ismerős?

Sokan érkeztek be ebbe a hálósávba, és sokan gondolják ugyan ezt azon a sávon, szinten.

Mag-magyarok és hasonlók. 

Ismerős?

Igen, én is megjártam, nem hagytam ki, mert ez egy régi sávunk, ahova sokan bemegyünk és kviesszük a régi emléktárainkat arról a szintről.

És nemzet tudat sík szint, kihagyhatatlan sáv, az önmagukba haladásban.

Csak nem állunk meg ezen a szinten, nem parkolunk le, hogy akkor mi már emgérkeztünk valahova, és ott magozunk végeláthatatlan egymás győzködésében.

Rendben?

 

2013-ban még itt tartottam, igaz akkor még csak éppen beérkeztem s aját kozmikus szellemier edetembe, még magagat is akkor kezdtem el újra megismerni immár ezen a szinten, és nyilvánvalóan számimra is előtte csak annyi annyi és az lehettem amgam számára, ameddig eljutottam előtte.

Csak, hogy érezzétek át a folyamatot, az evolúciós haladási szinteket, amik követik egymást.

Merlinről és a kapcsolatunkról

merlin-neptun.jpg

 

Hírfolyam

 
 
 

Azt az instrukciót kaptam, hogy az alábbi írást osszam meg, újra forgassuk meg a tudati térben amolyan felvezetésnek, mivel hamarosan egy sokkal mélyebb rétegben és rálátásban fogjuk veletek megosztani, hogy ki is Merlin számunkra, Mag-Ok mag-magyarok számára... ehhez egy-két eddigi sztereotípia, felszínes vélemény fölé szerencsés majd emelkednünk. Amit el is kezdhettek ez által.

Fontos még két fogalmat tisztázni, mi a Krisztusi mag, és mi az Eredetmag. Mindenkinek van mindkettő. A Krisztusi magotokon keresztül juttok el, be az eredetmagotokba, tehát ahhoz, hogy valósan megtapasztald az eredetteremtettségedet, előtte bizony a szívközponton keresztül amolyan befelé lépcsőket, rétegeket jártok be. A krisztusi magotok körül a krisztusi hét sugárból álló energiatér található, ami egy újabb réteg, az eredetmagotok és a krisztusi magotok körül. Már sokszor írtam róla, mi az a hét krisztusi minőség, ezt most nem részletezzük.

Ahhoz, hogy a MAG-TESTVÉREK, bármilyen eredet-mag családok, lélekcsaládok valósan felismerjék egymást, és tudjanak egymáshoz rendeződni, elég sok téves meghatározottság réteget szerencsés lebontani, mert csak ott ismeritek fel egymást valósan. Aki már közel van rétegben az eredetmagjához ténylegesen, nem csak egy információ számára egyelőre, azok egyre inkább rendeződnek össze.
Azt is tudnotok kell, ha egy lélek, eredetmag-családtagotok valameddig eljut önmagán belül, az kihat az egész lélekcsaládra is, ezzel mindenki rántódik egyel beljebb a helyére.
A lélek, eredet-családtagoknak a teremtettségükből kifolyólag vannak olyan feladataik, amit együtt hajtanak végre, együtt fognak dolgozni, mert úgy lettek teremtve, hogy kiegészítik egymás feladatait, és mindenkinél részfeladatok vannak.

Vannak olyan esetek, amikor nem lélekcsaládtagokat rendeznek össze, hanem a Fény összes családjából egy-egy, vagy több tagot, azok időleges feladatok, amiket a magasabb perspektíváink irányítanak, és mi vagyunk itt lent a végrehajtói. Természetesen ha meghalljuk, és hajlandóak is vagyunk a személyes életünkön, igényeinken túl látni.

De most jelen pillanatban a lélekcsaládokra koncentrálunk, ebben próbálunk majd meg egy kis irányjelzőt adni számotokra hamarosan, mivel még mindig sokan az elmétekkel amolyan skatulya rendszerben tudjátok csak elképzelni, hogy kik is vagytok Ti, és kikkel hogyan kapcsolódtok valósan.

Nagyon sok olyan mag-magyar lélek és eredetmag családtagunk van, aki teljesen mást képzel magáról mint aki, és sokan pont annak és azoknak álltok ellen leginkább, akik valójában a legközelebb állnak valósan hozzátok. Ennek a még saját mag-otok fel nem ismerése, el nem fogadása az oka, semmi egyéb.

Tehát ne csodálkozzatok, ha sokan pont azokkal nem képesek együttműködni, akikkel szinte a legmélyebb ponton azonosak, hisz amíg oda nem juttok be, amíg az odavezető rétegeket nem bontjátok le, addig valójában ellenálltok saját magatoknak, és ez az ellenállás bizony kívül is azokkal lesz a legerősebb, akik a leginkább azonosak veletek.

Remélem ezt így értitek.

Ha most megnézitek, hogy kiket nem bírtok a legjobban, kik számotokra a legvisszataszítóbbak, vagy a legkevésbé elfogadhatóak, na azok bizony közelebb állnak hozzátok valósan, mint azok akik most kint, a felszínen olyan simulékony társaitok.

Természetesen ez már mélyebb rétegekről szól, ahol lélekszinten kapcsolódtok, most nem azokhoz szólok, akik számára mondjuk például a politikusok ellenszenvesek, az még egy más minőségű ellenállás, ítélet, bírálat, hitrendszer kettősség, amit persze szintén szerencsés elhagyni.

Tehát hamarosan jelentkezünk és bemutatkozunk egy kicsit mélyebb rétegben, ameddig Shanaként eljutottam a saját eredet-emléktáramon keresztül. Tesszük ezt azért, hogy akiket valósan érint, és emiatt bizony rántódni fognak, legyen lehetőségük ebből a nézőpontból is megértésre, miért is történik velük az ami, látszólag akaratuk ellenére, amolyan lökdösésnek, rántódásnak tűnően. :)

szeretettel

Shana