Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

10. Mi a feladatom?

Mi a feladatom?

Oly sok beszélgetés alkalmával kérdeztek meg az emberek, mi a feladatuk. Alapvetően ehhez a szellemvilág azt mondja, az, ami a mi közös feladtunk is egyben: felismerni, kik is vagyunk valójában, és az emberek szolgálatára lenni. Ez persze nagyon tág körű meghatározás, amit ez alatt a szellemvilág ért, az az, hogy az embernek először magára kell ismernie, fel kell ébrednie, hogy végül minden tulajdonsága és képessége teljesen kifejeződhessen. Ezért nevezik ezt a feladatának.

Ha te az arany- kék frekvenciából származol, akkor az inkarnációid számához mérten nagyon öreg léleknek számítasz. Ez a frekvencia Lemúriában azt a fogadalmat tette, hogy segít a bolygószintű felemelkedés véghez vitelében. 144.000 fényről beszélünk, akik elsőként mentek a dualitásba. Ehhez nagy bátorság kellett. Ezek az emberek minden fontos időszakban inkarnálódtak, hogy felkészüljenek erre az arany kora. Ez nem minősítés, mert minden frekvencia ugyanolyan fontos, és hozzáad a Nagy Egészhez.

Én, Sabine Sangitar sokat beszélek az arany- kék frekvenciáról, mert ez az a frekvencia, amelyiket én, mint médium a földön képviselek. Ez az én családom. Vannak azonban ugyanolyan értékes és jó fénymunkások, akik más frekvenciákat képviselnek. Számomra már régóta világossá vált, hogy fontos lenne, ha a földön minden frekvencia összekapcsolódna, és együtt hatna a Nagy Egész érdekében. Sajnos azonban a tapasztalataim azt mutatják, hogy gyakran konkurenciaként kezelik egymást a fénymunkások. Sokan úgy látják a frekvenciájukat, mint a legfontosabbat. Én azonban bízom benne, hogy az emberek egyre jobban átérzik a minden egy tudatosságát, és mindenki a maga módján szolgálja a spirituális kiterjedést.

Mi, az arany- kék frekvencia úttörői magunkra ismertünk. Rögtön tudjuk, valaki milyen módon hat spirituálisan, és hogy az isteni láng, ami mindannyiunkat összeköt, bennünk van. Személy szerint én nagyon kevés, vagy inkább semmiféle energiát nem adok másoknak, igyekszem ítélkezés nélkül maradni, a figyelmemet pedig magamon és a feladatomon tartani.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.