Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

11. A címek

A címek

Vannak betű kombinációk, amelyek egy egykor adott címet jelölnek.

Nama

A Nama egy olyan cím, amelyet a nagyon sok inkarnációban tanúsított fénnyel teli hatásért kapott valaki a szellemvilág különös honoráriumaként. A sok különböző korszakban a földön való hatás egészen másképpen nézett ki, mint manapság. Így egy fényharcos például az Atlantiszi világban a földi életének a bevetése során harcolt. Nagyon sok fájdalmat és megaláztatást kellett megélnie. Aki ezt a címet magkapta, nagy dolgot vitt véghez. A címet egy energetikai minta formájában ágyazták a merkabába. A megfelelő időben ez az energia a tudatba kerül majd.

El’

Ez a cím is arról árulkodik, hogy sok inkarnációban szolgált valaki egy különleges módon. Lehetséges, hogy pl. sok gyógyító üzenetet hozott az emberekhez, a földi életben való bevetése során. Ezt a címet energetikai mintaként a harmadik szembe ágyazták, és a megfelelő időben fog ez az energia a tudatba kerülni.

Ba’

Ennek a címnek a hordozói az Atlantiszi időkben megemelték a bolygószintű földenergiát. A fényükkel különleges módon szolgálták a földet. A cím energetikai mintája pedig a teljes struktúrába lett beágyazva, hogy a megfelelő időben majd a tudatba kerülhessen.

Na’

Az univerzumba való hazatérése után ennek a címnek a hordozója újra és újra visszatért a földre. Ehhez sok bátorságra volt szüksége. Ezt a címet az ún. Blaupauséba ágyazták be, onnan kerül a megfelelő időben a tudatba.

Lady

Aki ezt a címet hordozza, jézus idejében inkarnálódott, és valami nagy dolgot teljesített. Ennek a címnek az energetikai mintája a csakraszisztémába van beágyazva, és a megfelelő időpontban onnan kerül a tudatba.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.