Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

13. A Felettes Én

5. Fejezet – A felettes én

A felettes én egy nagyon komplex téma. Az emberi értelemmel csak kevéssé felfogható. Más könyvekben már sokat írtak erről. Sokan mélyen ülő mintákat hordoznak magukban, hogyan kell lenniük a dolgoknak ahhoz, hogy az emberi értelem követni is tudja őket.

A magam részéről csak annyit mondhatok, az én információm a szellemvilágról egészen másak, mint amiről eddig a könyvekben olvashattál. Minden embernek azonban el kell döntenie, mit hisz, és mi az, amit helyesnek érez.

Az én információim a szellemvilágról tehát a következők:

Egy fény teremtésénél három felettes én áll rendelkezésre, akik összeolvadnak a fénnyel. Melek Metatron, Shakti és Jézus, a Krisztus. Ezek azok a tiszta isteni energiák, akik a teremtett fénnyel összeolvadnak, tovább adva képességeiket az adott fénynek. Nekem is új volt, hogy az összeolvadás csak egyikükkel történik meg. Ez mindig ugyanaz marad. Úgy, mikor az eredetneved minőségeit megkapod, az összeolvadáskor a felettes éned képességei is beléd kerülnek.

Fontos azonban tudni, hogy itt a dualitásban csak a felébredéseddel kezdenek el a felettes éned képességei is hatni. A felébredésednél ugyanis egy tudatos összeolvadás történik a felettes éneddel.  Így a felettes éned a földi életedben is megjelenik, és kibontakozhatnak a képességei.

Azoknak az embereknek, akik a Kryon iskola 48 lépésén végig mennek, szeretném mondani, ez a tudatos összeolvadás a 48. lépésben következik el. A felébredéskor ugyanis felszabadul egy olyan energia, amelyik lehetővé teszi számodra, hogy élhesd a földön a képességeidet. A felismerés, ki vagy te valójában, szabaddá válik.

Ha a felettes éned

Melek Metatron, akkor az El’Shaddai,

ha Shakti, akkor a Shekina,

ha Jézus, akkor pedig a Krisztusenergia szerinti jelentését használd az eredetneved első, második és utolsó betűjéhez.

Ezek az információk adják hozzá, hogy az eredetneved első, második és harmadik betűi milyen formában hatnak. Ezt finomhangolásnak is értelmezheted, ami arra utal, hogy a felébredésed után a minőségeid milyen irányba fejlődnek.

A többi felettes én

Amint egy fény inkarnálódik a földön, a fejlődési szakaszának megfelelően, és az előtte álló témák miatt szüksége van egy másik felettes énre. Ezt a magasabbik ént szellemi vezetőként is hívhatjuk. Ha pl. te egy olyan szakaszodat éled a földön, ami szétzilál, neked azonban szellemi igazságra van szükséged, akkor erre a pillanatra Lady Amethist lehet a felettes éned. A figyelmedet egyetlen képességedre fókuszálod, pl. a gyógyításra, akkor a felettes éned Raphael Angyal is lehet.

A felettes ének képességei és energiája bármikor a rendelkezésedre áll, de itt már nincs összeolvadás. A felettes ének variálhatók. Így tudsz bármilyen energiát felvenni, ami abban a pillanatban számodra fontos.

 

Szükséges- e ismerni a felettes ént?

A felettes én mindig hat, ha ismered, ha nem. Össze van veled olvadva. Az eredetneveddel ellentétben a felettes énedet meg tudod érezni. Sok lehetőség van rá, hogy a felettes énedet megérezd. Íme, három javaslat.

Előtte azonban egy megjegyzés: Ha a származásod az El’Shaddai mezője, akkor a felettes éned soha nem lehet Metatron, ha a származásod a Shekina frekvenciája, akkor soha nem lehet Shakti, ha pedig a Krisztusenergia, akkor értelem szerűen nem lehet a felettes éned Jézus.

Első javaslat:

Egyesítsd a csakráidat, és mondd ki az eredetnevedet. Kapcsolódj össze a kozmikus szüleiddel, és kérd őket, nevezzék meg neked a felettes énedet. Valószínűleg képek érkeznek majd, te pedig érezni fogod, hogy Melek Metatron, Shakti, vagy Jézus Krisztus a felettes éned.

Második javaslat:

Aktiváld a szívsugaradat, és menj vele a valóságba. Kérd a felettes énedet, vezessen energiát a szívsugaradba. Aztán húzd vissza a szívsugaradat, és hagyd a felettes éned energiáját rezegni magadban. Bízz az érzéseidben, és kapcsolódj (nincs befejezve)

Harmadik javaslat:

Fordulj az eredetfrekvencia egy követéhez, aki veled együtt fogja kideríteni számodra a felettes énedet, és magas energetikai rituáléval vezet be (einweihen) az eredetedbe.

 

Mi a különbség a felettes én és a magasabb önvaló között?

Itt is csak azt tudom megismételni, amit a szellemvilág üzenetként továbbított nekem. Tudom, hogy más könyvekben ez másképpen van, de én bízom abban, hogy a szellemvilág azt adja át nekem, amit tudnom kell. Itt is áll azonban, hogy te a saját igazságod szerint dönts.

A felettes én mindig egy a három lényből, aki a megteremtettségedkor összeolvadt veled. Az idők kezdetétől veled van tehát.

Az összeolvadásodkor tiszta isteni energiát kaptál. Ennek az energiának egy része az isteni láng, ami a lelkedben világít. Ezt a tüzet nevezzük a „magasabbik énnek”. Minél jobban teljesedsz ki a spiritualitásodban, annál jobban terjed ki benned az isteni láng.  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ungi Aranka - ...? - felettes énnel beszélgetés

2018.06.19 00:02

(várom az eredetnevem, azért a ? )
Egy évvel ezelőtt megszólítottam - valószínűleg álomban - a felettes énemet, kértem tőle segítséget, leginkább erőt. Azt viszont nem gondoltam, hogy neve is van... köszönöm, hogy most már rákérdezhetek a névre... Sokkal nagyobb volt nálam, nagyon bíztam benne. Nagy tesónak láttam, és tényleg azt éreztem, hogy mindig velem van. Ez most is megnyugtat.