Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

15. Az Elohim nyelve és a Fénynyelv

9. Fejezet Az Elohim nyelve

Az univerzum lényei vibráló hangokkal értetik meg magukat. Az Elohim nyelve nem kizárólag az Elohim származási frekvencia nyelve, ugyan ott teremtették, mégis az egész univerzum nyelve.

Egyszer csatornáztam egy ábécét, amelyet mindössze pontokban és vonalakban adtak át. Emlékszem, akkor milyen különösnek találtam. Én, személy szerint nem különösen sokat tudtam ezzel az ábécével mit kezdeni, ennek ellenére tisztában voltam a jelentőségével, hiszen a szellemvilág sohasem adna át jelentés nélküli üzenetet. Minden üzenet, legyen az bármennyire rövid, vagy banális is fontos energetikai mintát hordoz, bár néha még kódolva.

Ugyanígy az Elohim ábécéje is. Ezekben a pontokban és vonalakban ugyanis a valóság számára meghatározott magas energetikai minták találhatóak. Ezeket a mintákat pedig nem szabadott kiadni, és a dualitásba vinni. Amikor az energia emelkedett, a szellemvilág átadta ezt az ábécét és a hozzájuk tartozó betűket, de ez az energia részben zárt maradt. Az emberi nyelv néhány mondatán kívül ez a nyelv nem volt használatos. Most, ezzel a könyvvel kaptam meg az engedélyt, hogy az energetikai mintákat továbbadjam nektek. Így szabadul fel az energia, hiszen minden egyes betű meghatározott tulajdonságot és energiát hordoz.

 

Mit jelent ez számunkra?

Az emberi elme nem elég tág, hogy a jelentését csak közelítőleg is megértse. Ami számunkra fontos, és egyben az egyetlen információ Is: A betűk egyes jelentésével felismerheted, milyen energiája van az angyalok neveinek és a kristályoknak. Ezt az energiát pedig újra hasznosíthatod a magad számára.

Következzen tehát a betűk jelentése:

Az Elohim nyelvében a jelentések:

A  - Folyó/ Áradó szeretet

B -  Sokszorozó/ Növelő szeretet

C – Feltétel nélküli szeretet

D – Teremtő szeretet

E – Strukturált szeretet

F – Élő szeretet

G – Örömteli szeretet

H – Utazó/ Veled tartó szeretet

I – Kísérő szeretet

J – Alázatos szeretet

K – Mágneses szeretet

L – Gyógyító szeretet

M – Bátor szeretet

N – Megáldó szeretet

O – Hordozó szeretet

P – Erős/ Erőteljes szeretet

Q – Emelő szeretet

R – Védelmező szeretet

S _ Gondoskodó szeretet

T – Odaadó szeretet

U - Hatalom teljes szeretet

V – Koronázó szeretet

W – Tanító szeretet

X – Éneklő szeretet

Y – Vibráló szeretet

Z – Univerzális szeretet

Így Metatron neve, amely az ő össze képességét hordozza a következő energiákból tevődik össze:

M – Bátor szeretet

E – Strukturált szeretet

T – Odaadó szeretet

A  - Folyó/ Áradó szeretet

T – Odaadó szeretet (ha a betű dupla, akkor a neve alapján különösen sokat hordoz magában ebből az energiából)

R – Védelmező szeretet

O – Hordozó szeretet

N – Megáldó szeretet

 

Jézus neve a következő energiákat hordozza magában:

J – Alázatos szeretet

E – Strukturált szeretet

S - Gondoskodó szeretet

U - Hatalom teljes szeretet

S - Gondoskodó szeretet

 

Kryon neve a következő energiákat hordozza magában:

K – Mágneses szeretet

R – Védelmező szeretet

Y – Vibráló szeretet

O – Hordozó szeretet

N – Megáldó szeretet

 

Miért kellet ezt eddig titokban tartani?

Erre a kérdésre a szellemvilág két okot jelöl meg. Az első és legfontosabb ok, hogy ezek a betűk, ha energetikailag tudatosítjuk őket, nagyon erős energiaáramlást szabadítanak fel.

A második ok így szól: a magas fények tudatában vannak, hogy mi emberek a dualitásban ítélkezünk. Ezzel azt akarták meggátolni, hogy egy fénylény energiája jobbnak, vagy magasabbnak legyen bepozícionálva, mint egy másiké. Természetesen meglehetnek a dualitásban a „kedvenc lényeink”, nekem is megvan a magamé. De a nyílt csatornázások alkalmával, vagy amikor egy úttörő lépést csatornázok, tudom, hogy nagyon mély jelentősége van annak, éppen melyik lény ad át üzenetet.

 

Hogyan hasznosíthatod ezt a felismerést?

Most már tudod, hogy ha megteszel egy lépést, vagy meghallgatsz egy csatornázást, milyen energiák érkeznek hozzád. Ha tudatosan összekötöd magad a kozmikus szüleiddel, ezek az energiák egyszerűen átfolynak beléd, és a kliensekkel való munkád során át is adhatod őket.

Minden lény kivétel nélkül nagyon bölcs. Pontosan tudják, mit és mikor tesznek! Kísérnek bennünket, és foglalkoznak velünk, mérhetetlenül szeretnek minket, és mindig elérhetőek számunkra. Vigaszt nyújtanak, örömmel és szabadsággal töltenek el. Kiterjesztenek bennünket és megajándékoznak minket adományaikkal. Feltétel nélkül szeretnek bennünket, úgy, ahogy vagyunk, és mindent megpróbálnak, hogy segítsenek nekünk saját nagyszerűségünket felfedezni. Ha ezekre a magas fényekre gondolok, a szemem mindig megtelik az öröm és a szeretet könnyeivel.

Néha azonban nehéz a szívem. Ha érzem, hallom és látom, hogyan hibáztatják őket az emberek az életkörülményeikért, vagy, hogy kételkednek bennük, csak mert az értelmükkel ezek a magasan rezgő üzenetek néha felfoghatatlanok. Szomorú látnom, hogy azok az emberek, akik a magas lovon ülnek, és folyton magyarázatokat keresnek, hogy nézik le a szellemvilágot, mert tudom, hogy a szellemvilág egyfolytában azon fáradozik, hogy támogasson bennünket.

Néha velem is előfordul, hogy az üzeneteket nem tudom elsőre megérteni, de bízom a lények szeretetében és igazságosságában. Egy valamit tapasztalatból mondhatok: Minden, amit csak a szellemvilág mondott nekem, betalált.

Tudom, hogy a szellemvilág számára nem egyszerű időpontokat megadni. Ez amiatt van, mert a szellemvilágban csak időszakok vannak. Ezért kevésbé kellene azokra az üzenetekre hallgatni, amelyek az időre vonatkozóan konkrétumokat tartalmaznak. Ehelyett leginkább arra lenne érdemes figyelni, mik állhatnak az időpontok mögött.

Ebben a vonatkozásban vicces tapasztalatom is van.

Amikor még volt terem és időm egyéni ülésekre, az emberek sokszor tették fel a kérdést a szellemvilágnak: „Mikor találkozom életem szerelmével?”

A válasz szinte mindig ugyanaz volt: „Márciusban”

Valahogy érdekesnek találtam ezt, mert nem tudtam elképzelni, hogy minden ember, akinek ezt az üzenetet továbbíthattam, márciusban fogja élete párját megismerni. Utánakérdeztem hát, a válasz pedig ez volt: energetikailag a március egy új kezdet, ezért passzol ez az időpont. Így is láthatjuk, hogyan látja a szellemvilág a mi dualitásunkat! 

 

A fénynyelv

Innentől fogva tehát felismerheted az energetikai mintát, ha a szellemvilág a fénynyelvet használja, ha az ismert „Ehjyeh Asher Ehyeh” – t kimondja. A kristályokat is az Elohim nyelvén nevezték el. Ez pedig azt jelenti, hogy az Elohim energiái is belefolynak. Így az AN’ANASHA például hálát jelent.

És ha ezt a szót használod, a következő energiákat kapod vele:

A – Folyó/Áradó szeretet

N – Áldás szeretet

A – Folyó/Áradó szeretet

N – Áldás szeretet

A – Folyó/Áradó szeretet

S – Gondoskodó szeretet

H – Utazó szeretet (Ez azt jelenti, hogy az energiák terjednek/kiterjednek)

A – Folyó/Áradó szeretet

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.