Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

4. Mi van, ha valaki nem találja az utat a saját eredetnevéhez?

Mi van, ha valaki nem találja az utat a saját eredetnevéhez?

Néha előfordul, hogy valaki nem tud mit kezdeni az eredetnevével, és kételkedni kezd, hogy az valóban helyes- e. Egyet szögezzünk le: ki van zárva, hogy az eredetnév, vagy a kozmikus szülők el lettek cserélve.

Erre is van egy egyszerű magyarázat: Sok millió évvel ezelőtt a kozmikus szüleid teremtettek, és akkor is, ha eltéphetetlen kötelék van közöttetek, lehetséges, hogy mélyebb kapcsolatod van egyhez a sok lélekneved közül. Képzeld csak el, hány inkarnációt éltél már meg, és milyen gyakran tértél haza az univerzumba. Minden visszatérésed alkalmával a kozmikus szüleid fogadnak. Úgy határoztak, hogy annak függvényében, hogy a visszatérésed után mire van szükséged a következő inkarnációdban, és az alapján, hogy mi áll előtted a következő inkarnációdban, a fényt erre iskolázzák.  

Ha az várható, hogy a következő inkarnációdban a szeretet/szerelem követeként mész a földre, a Vénuszra vittek. Ott kaptál egy nevet, hasonlót, mint a földön. Ez a név akkor egy léleknév volt, ami jelentős volt a fényrész számára. Ennek is vannak lenyomatai és energetikai mintái. Ha gyakran mentél a Vénuszra, akkor lehetséges, hogy a lélekneved közelebb áll hozzád, mint az eredetneved. Rengeteg lélekneved lehet tehát, de eredetneved csak egy. Ebben az inkarnációdban azonban sokkal fontosabb az eredetnevedet használni, mert abban van minden, hogy magadra ismerj.

Nálam, személy szerint is így van. Sok inkarnáció után vitték a lelkemet a Vénuszra, ott pedig Selina, a bátor nevet kaptam. Nagyon mély szeretetet érzek ez iránt a név iránt, de az eredetnevem Sangitar, Isten gyöngyszeme. Nálam is időbe telt, amíg kapcsolatot építettem ki az eredetnevemmel, de most már ez a név jelent nekem mindent. Minden alkalommal, ha használom, hatalmas örömmel tölt el.

Hasonlóan jártam a kozmikus szüleimmel, Adamissal és Adameával. Már majdnem lelkiismeret furdalásom volt, mert Jézust közelebb éreztem magamhoz, mint a kozmikus szüleimet, akik iránt szinte semmit sem éreztem. De mikor utána kérdeztem, azt mondták, hogy egy Nuni számára nehezebb a kapcsolatot felvenni a kozmikus szüleivel, mert a Nunik a megteremtésük után elhagyják a mágneses univerzumot, és átmennek az első központi univerzumba. Ott olvadnak össze a különböző angyalokkal és a Felettes Énjükkel. A Nunik nem térnek a saját univerzumukba vissza. Ezért kötődik a lelkük annyira a Felettes Énjükhöz, aki nálam Jézus. Ennek ellenére azzal is tisztában vagyok, hogy a kozmikus szüleim hatása milyen fontos a földön való hatásom érdekében. Naponta kapcsolódom velük.

Megtanultam a Jézushoz való szeretetem és a között különbséget tenni, hogy valójában milyen fontosak számomra a kozmikus szüleim, Adamus és Adameia. Figyelemmel és tisztelettel adózom nekik a megteremtésemért, és most már szeretni is tudom őket. Tudom, hogy az univerzumban nem létezik az ítélet, és csak az emberi gondolataimból kifolyólag volt lelkiismeret furdalásom, mert azt gondoltam, a kozmikus szüleimet jobban kellene szeretnem, mint Jézust! Ezzel a magas fények 36 tanácsából csak egy szeretetteljes mosolyt váltottam ki.  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.