Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

5.Mikor változik meg egy eredetnév?

Mikor változik meg egy eredetnév?

Ha például egy fényt a mágneses univerzumban, a Quadril 5 – ben teremtenek, és ő az első központi univerzumba megy, ez a fény különböző angyalokkal olvad össze. Egy Nuni mindig annyi angyallal olvad össze, amennyi a neve betűinek számával megegyezik. Az én nevem Sangitar, tehát én nyolc különböző angyallal, és a felettes Énemmel olvadtam össze. Ezek az angyalok is különböző jelzőket hordoznak, amelyek befolyásolják az én lenyomataimat. Így lehetséges, hogy ez által az összeolvadás által a fényed olyan sok energiát vett fel, hogy ezek a hangok nagyon erősen hatnak, és nagy szerepet játszanak a földi feladat beteljesítésében.

Az is lehetséges, hogy te például az El’Shaddaiban Shandranaként, Isten hírnöknőjeként lettél megteremtve, és a kozmikus szüleid határozták meg, hogy a feladatod szempontjából fontos, hogy sok mágneses energiát vigyél a földre. Ezért aztán a fényedet a Quadril 5- re, a Nunikhoz vitték. Ott a Nunikból teremtettek egy ikerfényt, amellyel összeolvadtál.

Az eredeted megkérdezésénél a neved mellett megnevezik a származásodat is, ami ebben az inkarnációdban különösen fontos.

Tudom, hogy ezt nem könnyű megérteni, de bízzál benne, hogy az eredetneved helyes.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.