Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

7. Az eredetneved minőségei

4. Fejezet  - Az eredetneved minőségei

Az eredetneved tulajdonképpen lenyomatok/minőségek hangsora. Az eredetnév átadása egy lehetőség a szellemvilág számára, hogy ezt a hangsort név formájában adják át neked. Minden betűnek jelentése van.

Az eredetneved legelső betűje a megteremtésed lenyomatát hordozza, és megmutatja, miért teremtettek.

Az eredetneved második betűje a legnagyobb tulajdonságod lenyomatát hordozza. Ez a képesség nagy részben a feladatodnak felel meg.

Az eredetneved utolsó betűje olyan lenyomatot hordoz, amelyik minden inkarnációdban főszerepet játszott. Újra és újra ebben lettél megpróbálva. Régebben karmának hívták. Ezzel az utolsó betűvel konfrontálódsz újra ebben az életedben is. Én, személy szerint nagyon izgalmasnak tartom, hogy tudhatom, miben lettem minden inkarnációm során megpróbálva. Ha például az előző inkarnációdban sokat dolgoztál az utolsó betűd témájával, akkor ebben az inkarnációdban ez a betű energiával feltöltött, és nagy hatása van.

A mindenkori eredetfrekvenciák egyes betűinek jelentését a 11. Fejezetben találod meg.

Fontos számomra, hogy tudd, minden betű jelentését lecsatornáztam, azokét is, amelyeket tudtam, újra megkérdeztem. Természetesen ismétlődnek egyes képességek, de ennek így is kell lennie, hogy ezek az energiák nagy változatosságban legyenek a bolygóra és az emberekhez elhozva, mint ahogy a feltétel nélküli szeretet is. Fontos tudni, hogy egy betű, vagy hang azonos jelentése esetén adódnak különbségek az eredetfrekvencia szerint. Ez azért van, mert az eredetfrekvencia képességei is mindig belefolynak, így tehát egy a Krisztusenergiából való tudás követe más tudással rendelkezik, mint az El’Shaddai tudás követe.

A sok fénytesti tanácsadásom során azt tapasztaltam, hogy sok ember tudatos ugyan a képességeire, de azt legszívesebben elcserélné egy másikkal. Ezzel kapcsolatban két dolgot szeretnék megosztani.

Először is, ha ezt teszed, azzal kivonod az energiát a csodálatos képességedből. Mondjuk, azt a képességet hordozod, hogy színstruktúrát gyógyítasz. Ez azt jelenti, hogy te egy vizuális típusú ember vagy. A szellemvilág ezt felhasználva az üzeneteket képek formájában juttatja el hozzád. Abban az esetben azonban, ha te inkább világos érzések formájában szeretnéd az üzeneteket megkapni, és a képeket lebecsülöd, akkor vizuális képességed veszíteni fog energiájából. A szellemvilágnak az a feladata, hogy téged és a képességeidet szolgálják. Mivel nagy odaadással és szeretettel teszi ezt, nem érti, hogy mi emberek szubjektíven ítélkezünk. Nekik az a természetes, hogy minden képesség ugyanolyan jelentős és fontos. Minél jobban elismered tehát a képességeidet, annál több energiát fognak az angyalok beleönteni.

Másodsorban mi emberek hajlunk ara, hogy ítélkezzünk és skatulyázzunk. Nehéz nekünk a saját egyediségünket elismerni. Volt szerencsém emberekhez, akik El’Shaddai származásuk miatt magukat jobbnak érezték, mint a más frekvenciából származó embereket. Néhány gyógyító is mások fölé helyezi magát a képességei miatt, pedig minden ember más képességgel rendelkezik. A megkülönböztetés csak az emberek értetlensége, és szubjektív ítélete miatt létezik.

Akkor lettem rá tudatos, mikor az egyes betűk jelentését csatornáztam, milyen sokoldalú és bölcs a szellemvilág. Rajtunk múlik, hogy ezeket a csodálatos képességeket a magunk javára fordítsuk. Ha tehát a lenyomatod olyan képességeket tartalmaz, amelyeket még sohasem éreztél, akkor foglalkozz vele, és gyorsan fel fogod ismerni, milyen fontos vagy a földön. A kollektív mintáinkban fontosabb lehet a gyógyítás képességét hordozni, mint az a képesség, hogy nőies energiahordozó. A saját képességeiddel, és magaddal foglalkozz, mert csakis ez állít be az erődbe, és a hatásodba.

Minden képességedet használd, ne csak a legfontosabbat (második betű). Nézd meg a megteremtésed alapját (első betű), vedd az összes képességedet, és engedd, hogy képpé formálódjon benned. Ezek különböző hangok, melyek együtt egy dallá alakulnak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.