Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

9. Mi van, ha a betűimben nem találom meg azt a képességet, amit éppen élek?

Mi van, ha a betűimben nem találom meg azt a képességet, amit éppen élek?  

Ha a hangjaidban nem találod meg például a gyógyítás, vagy a csatornázás képességét, az még nem jelenti azt, hogy ezért azt nem is tudsz.

Minden ember magában hordozza azokat a mindent magában foglaló isteni képességeket, mint pl. a gyógyítás, a csatornázás, az energia emelésének képessége, a fénnyel teli energiák hordozója a föld számára, vagy azt, hogy a fény követe.

A betűk (hangok) csak a te egyénre szabottan speciális képességeidet jelölik meg. Ennek így is van értelme, hiszen képzeld el, ha csak azok az emberek érnék el a szellemvilágot, akik a csatornázás képességével rendelkeznek. Természetesen minden ember rendelkezik az összes képességgel. Erre rá is mutat a szellemvilág mindig újra és újra. Az is előfordulhat, hogy az, akinek nem a csatornázás a speciális képessége, ennek ellenére jobban csatornáz, mint valaki, akinek a csatornázás a második betűjében rögzítve van. Ez amiatt van, mert a szellemvilág a szándékot mindig a fénytestben látja.

Így lehet az, hogy ha valaki csatornázni szándékozik és ezt mindig újra világosan kifejezi, a szellemvilág meg fog nyitni benne egy csatornát, és energiákat folyat be rajta. Ha a csatorna energetikailag felépült, akkor természetesen üzeneteket is fognak közvetíteni rajta. Fordított esetben azonban, ha az ember ugyan hordozza a csatornázás speciális képességét, de nem mutat szándékot ennek a képességének a bevetésére, akkor bizony visszatartják az energiákat. És ez természetesen minden más képességre is vonatkozik.

Nincs szerepe, hogy a munkád során milyen módszert használsz. Ha a Reikit tanultad, akkor abba engedd belefolyni a képességeidet. Ha egy másik módszert használsz, akkor abba. A szellemvilág ebben sem ítélkezik. Csak az a fontos, hogy meglegyen a szándékod, a képességeidet pedig hagyd folyni, és bevesd.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.