Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2019.10.28. ETK-Napi Szellemi energiák 3.KÖR: RÉGI sávokból eladói zaklatások -Ki miylen információkból próbál megélni?

2019.10.28. ETK-Napi Szellemi energiák 3.
Azt érzem így a 3-ik szellemi impulzus után, a kollektív nagy egész energiáink amik ma midnenkire HATNAK elsődlegesen:

1. HÍRNÖK-POSTA-CSOMAGKÜLDÉS STRUKTÓRA KÓD ÉS A

2.TISZTA FORRÁS INFORMÁCIÓS STRUKTÚRA KÓDON BELÜL MOZDUL.

3.NŐI MANIPULÁCIÓS STRUKtúra KÓD

4.HAMIS KORONA STRUKtúra KÓD

A struktúra kódok később kerülnek csatolásra, addig is bátran, kreatívan keressetek rá a google-ban, bizonyára sok helyen és formában fogjátok emgtalálni, ha valóban érdekelnek a részletek.

Milyen agyi frekvencia sávon hív egy olyan cég értékesítője, -valamit nyugdíjasoknak eladó hálózat diszpécsere-, aki azt kérdezi tőlem, mikor felhív a

MOBIL TELEFONOMON, HOGY EZ EGY MAGÁN LAKÁS?

Nem tudom kinek a feje ÉRTI?
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember
Mégis mit adhat el, akarhat eladni az a szegény alkalmazott, akiknek a feje ennyire nem követte le a jelen valóságot, hogy felhív egy mobil számot, ahhoz nem tartozik magánlakás, mint a régi vezetékes telefonhoz, ami helyhez volt kötve, rögzíve.
Riasztó, hogy ma itt 2019-ben a JELENBEN OLYAN CÉGEK AKARNAK OLYAN EMBEREKNEK ELADNI OLYAN DOLGOKAT, ami valami régi, múlt sáv, ami már nincs, most már nem az van, de mégis olyanból akar megélni másokból, hogy egy régebbi sávunk
-itt most biztosítási cuccait akarja rásózni.
 
És akkor vigyük már ezt is tovább, húzzunk már ennek is egy ÍVET ÉP ÉSZBEN!
Mit írtam le?
... A JELENBEN OLYAN CÉGEK AKARNAK, OLYAN EMBEREKNEK ELADNI, OLYAN DOLGOKAT,
ami valami régi, múlt sáv, ami már nincs, most már nem az van, de mégis olyanból akar megélni másokból...
 
Gondold már végig ÁLTALÁNOSAN, hányan akarnak
MA ITT AZ ÉLŐ JELENBEN olyanból megélni, másokat erre használva, hogy RÉGI, MÚLT, ELMÚLT, már nem aktuális, nem valós, HALOTT dolgokat, információkat, energia nélküli információkat, dolgokat akarnak eladni egymásnak.
 
Ha ez megvan!
 
Gondold végig azt, TEREMTŐI TUDATOSSÁG szempontból,
ha valaki régi dolgokat, régi információkat árul, és terjeszt, hogy magát ebből tartsa fent, azzal
MIT TEREMT?
és minek a közös
TEREMTÉSÉBE VISZI BELE AZOKAT, akiknek ezt el tudja adni, akiket ezzel meg tud etetni, akiket ebbe bele tud rántani, akiket ebben meg tud vezetni, meg tud kötni, akiket ebbe bele tud tekerni..
 
nah, gondoljuk csak végig?

 

  • Fabijenna Székely Hú de mennyire meguntam már amikor ilyenért kerestek, hívtak, rámerőltetve azt ami már nem érdekel, amit magamban lezartam, amire már vevő nem akartam lenni. Hiába akartam ebből kimaradni, ismeretlenek, telefonon s szemelyesen erőltette volna rám ami nekik új, jövőt, s jövedelmet ígérő volt. Én már ettől megvoltak csömörolve.
     
  • Fabijenna Székely Most értettem meg, e régi volt az amire már nem vágytam, de helyette vmi újra csak volt igényem. Érdekes mert amikor Shana írásait, videóit, élőit hallgathattam, olvashattam. Na az egy más, addig nem ismert, érzett hatást jelenített meg bennem, éreztem, na ez az ami ÉRDEKEL, AMIRE VÁGYOK, AMI FELTÖLT, S MOST MÁR TUDOM MIÉRT! MERT ÚJ S EGY OLYAN HELYRE, AZAZ MAGAMBA VISSZAVEZET, AMITŐL eléggé jól eltavolodtam, az EREDETEMBE ITT VISSZATALALHATTAM!