Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2019.10.29. Reggeli közös Eredetinkbe Hangolódás- Krisztusi felettes Én-Galaktikus Testünk-Kozmikus Szellemi Felettes ÉN

 

2019.10.29. Reggeli Közös Kristályfrekvenciákba Hangolás

.

 

Felsőbb ÉN.

(3- szoros) Kristályhangtál frekvencia Hangolás.  

Anchi kristályok legalább 1,6 milliárd évesek, és az ásványi Királyság ősiek. Szinkronizálják az atom- és kvantumrendszereket, és meglehetősen mély megjelenési mezőt hoznak létre:

HANGFÁJL LEJÁTSZÁS link:

https://drive.google.com/file/d/18fUSKoideHgicLCf9AJ3gUXikEQj6u8o/view?usp=sharing

 

jeralyn-3x-om-432hz-teremtes.png

Jeralyn Glass LA

 

SHANA Eredet szintű  VIDEO Segédlet:

Megadom Magam a Felsőbb Akaratnak

Ha szúr a szív, feszít, nyom a mellkas 

 5 perces segédlet:

 

Ariel: Krisztusi felettes Én-Galaktikus Test

A fénytest kialakulásának 12 fokozatából a Krisztusi Felettes ÉN, galaktikus szintű fizikai test HANGOLÁS:

A felettes ének inkarnált részei vagytok, és sok szimultán életetek van a térben és az időben. Ezt inkarnációtok holografikus rácsának nevezzük. A felettes ének szemszögéből mindezek az inkarnációk MOST történnek.

Ezek koordinációs pontok, hogy rekonstruálni lehessen az elszakadás planetáris játszmáját. Ez az egész tér-idő konstrukció egy membránban van benne, amit holografikus buboréknak nevezünk. A háromdimenziós valóságok ezen buborékja jelenleg már megtette a negyedik dimenzióba vezető út háromnegyedét, és gyorsan emelkedik tovább. Ez a buborék együttműködik és feloldódik, ami különböző reakciókat okoz az emberekben.

A tengely-tonális vonalak révén fogja a felettes én átprogramozni az emberi testet egy új testbe.

A tengely-tonális vonalak függetlenek minden fizikai testtől vagy biológiai formától.

Ezek különböző csillagrendszerekből származnak, és a galaktikus test ezek révén ellenőrzi megújuló mechanizmusát

A tengely-tonális vonalak fényből és hangból állnak.

A krisztusi szolgálat funkciói szükségesek ahhoz, hogy kialakuljon az emberi test tengely-tonális meridiánjainak új struktúrája.

Amikor ez megtörtént, akkor a felettes én átveszi a szükséges szín- és hangfrekvenciákat, hogy a fizikai testet át tudja alakítani fénytestté. A tengely-tonális vonalak az akupunktúrás meridiánok mentén futnak, és összekötik őket a „forgáspontokkal”. A fogáspontok elektromagnetikus energiából álló kis, gömb alakú örvények, amelyek a bőr felületén találhatók. Minden sejtben vannak ilyen forgáspontok. Ezek a sejtben lévő pontok fény- és hangfrekvenciákat bocsátanak ki magukból, s ettől a sejtmolekulák atomjai gyorsabban forognak. A molekulák megnövekedett forgási sebessége miatt olyan fényszálak keletkeznek, amelyek egy sejtregeneráló hálózatot hoznak létre.

A felettes én energiát küld a tengely-tonális vonalakba, amely aztán a bőrön lévő forgáspontokba jut, s így táplálja az fizikai akupunktúrás meridiánokat és a tengely-tonális rendszert.

Amikor a tengelyes rendszer energiát kap a felettes éntől, újrakombinálja a színeket és a hangokat, hogy az isteni minta, Adam Kadmon alapján vérré, nyirokrendszerré, endokrin- és idegrendszerré alakíthassa.

A tengelyes rendszer energiát is szállít a felettes énből a sejtekben lévő forgáspontokba. Ez arra ösztönzi a forgáspontokat, hogy hangot és fényt áramoltassanak ki magukból, és egy rácshálót teremtsenek az emberiség evolúciójának.

Ez a hatodik dimenziós struktúra olyan sablonokat vagy mintákat tartalmaz, amelyek az anyag és a fénytestek megformálására szolgálnak. Itt van elraktározva a DNS teljes kódolása.

Ez a hatodik dimenziós sablon határozza meg, hogy mit tartalmaz a DNS, és hogyan formálódik meg a fizikai test.

 

 

 

Sabine Sangitar: 

13. A Felettes Én Kozmikus Szellemi Eredet szinten

olvasáshoz katt a címre 2 perc-es információ

 

Remélem érthető a lépték váltások, szintek

Shana-ETK