Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Laura'Adjana

Eredetnév: Laura'Adjana

Kozmikus Szülei: Jézus és Lady Nada

Eredet: Krisztus Energia

 

Krisztus Energia

A Krisztus Energia a feltétel nélküli szeretet, azaz a "megváltó" energia (az eredeti Én és egyensúly) hordozója és a szabadságé. "Azok az emberek, akik a Krisztusi frekvenciából származnak, szolgálatukat nagy odaadással végzik. Hatalmas szívvel rendelkező emberek. Mély megértéssel rendelkeznek más emberek és az ő gondjaik iránt.


Jézus

Jézus jellemzője, hogy elhozza és lehorgonyozza a megváltás energiáit, az odaadást, és a feltétel nélküli szeretetet. Jézus Krisztus viseli a jellemzőit az emberi lények biztonságának és védelmének, hogy felismerje saját magát, és a saját igazsága szerint cselekedjen.

Jézus gyermekei rendelkeznek azzal a képességgel, hogy továbbítsák a szeretet energiáit és elvégezzék a beavatásokat. A dualitásban ezek az emberi lények gyakran szomorúak és tele vannak sóvárgással. Többnyire jószívű emberi lények, akik sajnos néha hagyják magukat kihasználni. A támogatás az ilyen embereket kiterjeszti és felébreszti, sokkal intenzívebben élik meg erősségeiket, a szeretetet és az együttérzést. Többnyire csoportokban dolgoznak és adnak beavatást. Szívvel értelmeznek és nagyon megnyerőek és szerények.

 

Lady Nada

Lady Nada jellemzője az odaadás, a feltétel nélküli szeretet, a szív ajtóinak megnyitása, és a fájdalom és az aggodalom enyhítése.

 

L –  Az isteniség csatornája. (Megteremtettséged alapja)

Különösen kimunkált csatornákkal rendelkezel a szellemvilág üzenetei, gyógyító, és más energiái számára.

A –  A megváltás energia hordozója. (Legfontosabb tulajdonságod:

U – Energia elosztó képesség.

Te egy erőteljes földgyógyító vagy. Ott, ahol sok energia van, oldani tudod, és ahol kevés, oda ahol kevés van, energiát tudsz lehorgonyozni. Fényoszlopok képzésére is nagyon jók a képességeid.

R – Energia megkötő

Hordozod a képességet, hogy minden síkon energiákat köss meg. Energiát köss a bolygó szeretethálójára, energiákat a földre köss, például egy imával.

A – A megváltás energia hordozója.

A – A megváltás energia hordozója.

D – Erő.

Energiák és a fénytest megerősítése.

J – Igazságosság.

Az igazságosság egy olyan képesség, amelyet gyakran félreértenek. Túl sok kollektív és személyes ítélet kötődik ehhez a szóhoz. A szellemvilág számára az igazságosság azt jelenti, hogy valaki a személyes feladatát teszi a földön, és tiszta szándékkal van jelen a fény számára.

A – A megváltás energia hordozója.

N – Alkotóerő.

Rendelkezel a képességgel, hogy manifesztálj. A tapasztalataim azt mutatják, hogy éppen azok az emberek, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, ezt a képességüket egyáltalán nem, vagy csak alig használják. Érzik az isteni erejüket, ugyanakkor félnek is tőle. Csak bátorítani tudlak, hogy vesd be ezt a képességedet.

A – A megváltás energia hordozója.

 

 

Shana által felmondva az eredet-energia minőségei, megértéssel, és energiák élővé tételével

hanganyag:

 

https://drive.google.com/file/d/0B_99sbghOc3tZ2J4ZHlOWGo1Mmc/view?usp=sharing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hodos Ágnes - https://www.facebook.com/managerstart

2019.10.21 08:32

Laura'Adjana