Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

LIJAA'MAA minőségei Lara'Ana édesanya-Shana által Teremtői Videó

Lara'Maa Kovács Magdival közösen készítettük ezt a kis videót a lányának, a lánya minőségeiről. Kapott tőlem biológiai anyaként olyan segítő kérdést az egyéni munka során, hogy ha tudhatta volna a kislánya beszületésekor az eredetét, a minőségeit, tulajdonságait valósan, és nem kellett volna az eddigi ismeretekre hagyatkoznia mint anya, hogyan viszonyul, viszonyulhat egy édes anya általános gyakorlatként a gyermekével, ha nem kellett volna a társadalmilag programozott elvárásokba beszocializálnia, hogy
a társadalom számára csupán mi és ki és hogyan lehet, hogy hasznos tagjává váljon ennek a társadalomnak, ha arra lett volna kíváncsi az anya, mégis kit szült be, milyen ajándékot hozott magán keresztül a gyermeke neki és a világnak, mit adhatna akként a társadalomnak hasznosan, ha azzá válhatott volna, akiként valóan beszületett.. A fő kérdés, vajon ha azzá válhatott volna beszüeltve, akiként valósan jött, akkor is oda jutott volna, hogy szinte 100%-ig halláskárosultként nem hogy nem lett hasznos a társadalom számára, hanem mi tartjuk el, mint társadalom, hiszen ápolásra szorul, és nem tud részt venni hasznosan a társadalomban. Miközben ott van a nevében:
 
L Megteremtésed alapja, oka:
Az isteniség csatornája
Különösen kimunkált csatornád van az üzenetek, a gyógyító energia, vagy más energiák számára, ami a szellemvilágból érkezik.
I Legfontosabb tulajdonságod:
A Krisztusi energia csatornája
Igen kimunkált csatornával rendelkezel a krisztusi energia számára. És ezen nem csak az üzenetek, hanem Jézus képességei is átfolynak.
M A tudás követe
Az a képességed, hogy Jézus tudásának üzeneteit fogadd.
 
 
Gondoljuk végig józanul!!!
Se a valós eredeti képességeit nem tudja itt megélni és a világ és a társadalom nem tudja kamatoztatni hasznosan hasznosítani a képességeit, és az információt, amit hozhatott volna, amivel sokkal többek lennénk és sokkal többet tudhatnánk mint társadalom együtt, de a társadalom elvárásai szerint sem tudott így hasznossá válni, hiszen annyira el lett nyomva a sajátja, és annyira torzult ettől a valódija, ami fizikai szinten manifesztálódott halláskárosultságban, amit ráadásul többszöri műtéttel még tovább torzítottak.
Akkor gondoljuk végig ép ésszel józan gazdaságossági szempontból mint társadalom, ha már mindent a hasznosság és gazdaságosság érdekei szerint néz a világunk, ki hogyan hasznos, hogyan lehet hasznos.
Se így. se úgy nem lett hasznos senki számára, sőt fizetünk érte, és együtt fizetjük meg ennek az árát.
Normálisak vagyunk?
Ez a normális?
Bármi áron erőszakosan azzá tenni, szabni a gyermekeinket amit kötelezően elvárnak, előírnak?
Sikerült???
Úgy tűnik sikerrel járt a világunk és hasznos lett abban a formában?
vagy éppen igen nagy árat fizetünk mind együtt, és még plusz a hiányát is megéljük annak, amit adhatott volna, amit hozhatott volna..
Csak gondoljátok ép ésszel és józanul végig kedves szülők, és nézzetek rá így a gyermekeitekre, főleg ha sérült gyermekeitek vannak.
hamarosan hallatni fogja a hangját Nóri, hamarosan felrakunk egy olyan hanganyagot, ahol Ő is mint Kozmikus Szellemi Eredet minőség felmondja mi lenne a valós Törvény, a Föld Bolygóra vonatkozó valós Galaktikus szintű alkotmány az ide beszületett lelkek számára.
 
Ki az a BÁTOR LÉTEZŐ, aki fel meri vállalni ennek a felelősségét? Mi merészeli meghatározni kötelezően mások számára, itt lent jelen életnyi kis emberi tokban, aki pár évtizedet van beszületve ekként, hogy bármely hatalmas valós eredet minőség szerinte csak mi és hogyan lehet, ráadásul felrúgva, megtagadva, sőt valójában nem is tudva, hogy mik lennének az alap szabályok, ki meddig mit teht kikkel ide beszületetten.
KI az a butaság bátorságában merész emberi jelen életnyi kis létezőcske, aki ennek energetikai súlyát még meri magára venni???
Tényleg ennyire buta tud lenni egy percekre beszületettnyi időre valaki vagy azt gondolva, ha sokan ugyan azon a kis közös percnyi érdekek szintjén együtt bátrak butaságban, nem tudásban, akkor bátrabban megtehetik következmények, a vonzás törvénye, és az univerzális alapvető energetikai törvények, kiegyenlítődések, visszahúzódások nélkül?
A törvények, működési elvek nem ismerete még a földi jogrendben sem mentesít, nem hogy olyan energetikai törvények alól, amit nem ember irányít, hanem vannak, és léteznek, és működnek alapvető természeti törvényekként.
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.