Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Lijaa'Maa

 
Sabine Sangitar tisztán halló médiumként Kozmikus Szüleidtől meghallgatta Eredetnevedet. Az alábbiakban minden kapcsolódó információt megtalálsz.
Az adatok alapján Éva-Mélvin-Maja elemezte nevedet Sangitar: „Eredetnevek Könyve” alapján.
Eredetneved: LIJAA’MAA
Neved jelentése: Fehér Főpapnő
Kozmikus Szüleid: JÉZUS és LADY NADA
Eredeted frekvenciája: KRISZTUS ENERGIA
Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent
Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni.
(néha mondd ki, figyeld energiáját)
Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből-, hangból- és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi ( az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged)
Olvasd át figyelmesen és a közben jelentkező érzéseiddel összegezd a végén.
Használd sokszor nevedet (mondd ki magadban, vagy amikor tudod hangosan is sokszor), ezzel egyre inkább bevonzod eredeted energiáját.
 
ELEMZÉS
Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” alapján (fordítás: Mélvin-Maja)

EREDET FREKVENCIÁD - A KRISZTUSENERGIA

A Krisztusenergia a megváltó energia hordozója és a szabadság hordozója. Azok az emberek, akik a Krisztusi frekvenciából származnak, szolgálatukat nagy odaadással végzik. Nagy szívvel rendelkező emberek. Mély megértéssel rendelkeznek más emberek és az ő gondjaik iránt.

KOZMIKUS SZÜLEID NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, hanem ott teremtették meg és szerte az egész Univerzumban használják.
Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.
Mit jelent ez számunkra?
Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát aztán a magad számára hasznosíthatod.
JÉZUS és LADY NADA
Az az eredet, melyet Jézus Krisztus és Lady Nada teremtettek, a feltétel nélküli szeretetet, az emberi szeretetet, az együttérzést, a megváltást, a szeretetenergia közvetítésének képességét és a beavatás végrehajtását képviseli.
A dualitásban ezek az emberek gyakran szomorúak és nagy honvágyuk van. Általában nagyon jószívű emberek, akik néha sajnos hagyják magukat kihasználni.
De minél inkább kiáradnak és felébrednek, annál intenzívebben meg tudják élni erejüket, szeretetüket és együttérzésüket. Többnyire csoportokban dolgoznak és beavatásokat adnak. Ők a szívükkel értik meg (a dolgokat), nagyon szeretetreméltóak és szerények.
JÉZUS KRISZTUS
Jézus Krisztus tulajdonságai a megváltó (oldó) energiák, odaadás és a feltétel nélküli szeretet árasztása és lehorgonyzása. Jézus Krisztus a biztonság és az emberek védelmének képességeit hordozza.
Jézus gyermekei hordozzák annak képességét, hogy szeretetenergiát árasztanak és beavatásokat végeznek.
JÉZUS neve a következő energiákat hordozza:
J Alázatos szeretet
E Strukturált szeretet
S Gondoskodó szeretet ( Z Univerzális szeretet )
U Hatalomteljes szeretet
S Gondoskodó szeretet
LADY NADA:
Lady Nada képességei az odaadás, feltétel nélküli szeretet, a szívek ajtajának kinyitása és a gyász, és a gondok csillapítása.
Lady Nada neve a következő energiákat hordozza:
A „Lady” szó egy címet jelöl: aki ezt a címet viseli, az Jézus idejében a Földön inkarnálódott, és valami nagy dolgot vitt végbe. Ezt a címet a csakra rendszerbe energetikai mintaként ültetik be és a megfelelő pillanatban a tudati szintre hozzák.
L Gyógyító szeretet
A Folyékony (áramló) szeretet
D Teremtő (alkotó) szeretet
Y Lebegő (vibráló) szeretet
N Áldó szeretet
A Folyékony (áramló) szeretet
D Teremtő (alkotó) szeretet
A Folyékony (áramló) szeretet
 
A neved – LIJAA’MAA - betűinek kibontott jelentése
(A Krisztusi frekvencia abc jelentése szerint)
Eredetneved lenyomatok hangsora. Az eredetnevek átadása a Szellemi világ által biztosított lehetőség, hogy számodra egy név hangzásán keresztül ezt elhozzák neked. Minden betűnek külön jelentése van.
Különösen jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!
Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtettél meg. A második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak. Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.
Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. ( a harmadik energia)
Az L és M: a megteremtésed alapja, az I és A: a legfontosabb tulajdonságod, és egyben az A: az összes inkarnációd alap témáját is jelenti, ami energetikailag és tapasztalásban a legfeltöltöttebb.
Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered ( az Atya, vagy Anya univerzumtól, tehát Melek Metatron,vagy Shakti, de csupán egyikük energiájából. Esetleg próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek, de a beavatásnál megkapod.
L Megteremtésed alapja, oka:
Az isteniség csatornája
Különösen kimunkált csatornád van az üzenetek, a gyógyító energia, vagy más energiák számára, ami a szellemvilágból érkezik.
I Legfontosabb tulajdonságod:
A Krisztusi energia csatornája
Igen kimunkált csatornával rendelkezel a krisztusi energia számára. És ezen nem csak az üzenetek, hanem Jézus képességei is átfolynak.
J Igazságosság
Ez egy olyan képesség, amit sokszor félreértenek. Túl sok kollektív és túl sok személyes ítélet folyik be ennek a szónak az értelmezésébe. A szellemvilág számára az igazságosság azt jelenti, hogy a személyes feladatodat végzed, és tiszta szándékkal vagy a fény iránt.
A A megváltás energia közvetítője, áthozója, árasztója
A A megváltás energia közvetítője, áthozója, árasztója

’ Az aposztróf

Egyszer az az üzenet jött a szellemvilágtól, hogy ha egy ember eredetnevében egy vagy több aposztróf szerepel, akkor neki egynél több feladata van. Azóta pontosabb információkat is kaptam ehhez.
Egyetlen fényt sem teremtenek több feladattal. A kozmikus szülőknek egyetlen okuk van, amiért egy fényt megteremtenek. Ő egy meghatározott hang, és csupán egyetlen feladatot tartalmaz. Ha egy fénynek, hogy teljesítse a feladatát két különböző képességre van szüksége, akkor azt egy különleges hang jelöli egy közöttes hangzó formájában. A szellemvilág ezt az eredetnévben aposztrófként adja tovább. Ez az aposztróf pedig egy színsugarat is jelöl.
M A tudás követe
Az a képességed, hogy Jézus tudásának üzeneteit fogadd.
A A megváltás energia közvetítője, áthozója, árasztója
A Összes inkarnációd alap témája
A megváltó energia közvetítője, árasztója (áthozója)
Ezen tudás befogadásához sok erőt és örömet kívánok, ELEXIER-ben, (végtelen, feltétel nélküli szeretetben) Sabine Sangitar
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.