Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Krisztusi frekvencia minőségei ABC- minőségek részletezése

11.6 A Krisztus energia minőségei

Ha a Krisztus energiából származol, neved betűi a következő jelentést hordozzák:

A – A megváltás energia közvetítője

B – Teremtő fény

Képességed van rá, hogy energiát köss meg a földön, és ezzel a megváltás energia szempontjából új energiát teremts.

C – Energiák növelője

Rendelkezel a képességgel, hogy olyan energiákat hozz, amelyek pluszban szükségesek a bolygón.

D – Erősítés

Az energiák és a fénytest erősítése.

E – Megváltás energia hordozó

Abban az inkarnációdban, amelyben Jézus is élt energiát adott át neked. Az ő energiáinak vagy tehát a hordozója. Ebben az inkarnációdban pedig elhozod ezt az energiát az embereknek. Ez azt is jelenti, hogy mindig, amikor csak megérintesz egy embert, valami átadódik ebből az energiából.

F – Alázat

Az alázat az isteni fény ragyogását, és az ember saját isteniségének a felismerését jelenti.

G – Bölcsesség

A bölcsesség tudást jelent, de az ember, aki ennek a képességnek birtokában van, még mindent egy bizonyos szemszögből figyel.

H – A színstruktúra gyógyítása

Rendelkezel a képességgel, hogy az emberek fénytestének a színeit gyógyítsd. Ha egy ember a színeit semmibe veszi, vagy nem éli a képességeit, akkor a fénytest színei elhalványodnak. Akkor is megtörténik ez, ha valaki nagyon kételkedik magában. A legszebben és legintenzívebben akkor ragyognak a színek, ha az ember tudatos rá, hogy ő egy istenember a földön.  

I – A Krisztusi energia csatornája

Igen kimunkált csatornával rendelkezel a krisztusi energia számára. És ezen nem csak az üzenetek, hanem Jézus képességei is átfolynak.

J – Igazságosság

Ez egy olyan képesség, amit sokszor félreértenek. Túl sok kollektív és túl sok személyes ítélet folyik be ennek a szónak az értelmezésébe. A szellemvilág számára az igazságosság azt jelenti, hogy a személyes feladatodat végzed, és tiszta szándékkal vagy a fény iránt.

K – Feltétel nélküli szeretet

A feltétel nélküli szeretet azt jelenti, hogy minden embert tisztelsz, azzal a tudatossággal, hogy mindegy hogy néz ki, milyen származású, milyen a bőrszíne, vagy a vallása, hiszen ő is magában hordozza az isteni fényt, mint te magad. A feltétel nélküli szeretet nem ugyanaz, mint az emberi szeretet.

L - Az isteniség csatornája

Különösen kimunkált csatornád van az üzenetek, a gyógyító energia, vagy más energiák számára, ami a szellemvilágból érkezik.

M – A tudás követe

Az a képességed, hogy Jézus tudásának üzeneteit fogadd.

N – Teremtő erő

Különleges képességed van a manifesztálásra. A tapasztalatom azt mutatja, hogy éppen azok az emberek, akiknek ez a képessége, ezt nem, vagy alig használják. Érzik ugyan magukban ezt az isteni erőt/hatalmat, de néha félnek tőle. Csak bátorítani tudlak benneteket, hogy használjátok.

O – Bőség

A krisztusi energia bőségének a fogadója vagy, és tovább adod az embereknek.

P – Szabadság

Ezzel a képességeddel el tudod hozni a szabadság energiáját. Felszabadulást a régi mintákból, amelyek már nem szolgálnak bennünket, szabadságot a saját gondolkodásban, függetlenül a kollektívtól.

Q – Tolerancia

A tolerancia minden ember tiszteletét jelenti, mert mindenki magában hordozza az isteni fényt. Főleg ott van szükség engedékenységre, ahol az egész kollektív ítélkezik.

R - Energiák összekötője

Minden síkon energiákat tudsz összekötni. A bolygó szeretethálójához, vagy pl. egy imával tudsz energiákat a földön összekapcsolni.  

S - Vidámság

Ez a képesség azt jelenti, hogy kifejezetten szép belső gyermekkel rendelkezel. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és szívből cselekszel. Kérlek, mindig törődj ezzel a belső gyermekkel, mert ennél a képességnél ez nagyon fontos.

T – Tiszta szándék

A tiszta szándék azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget a cselekedeteidért, a folyamatok kimeneteléért, anélkül, hogy kétségbe esnél. A tiszta szándékot a szellemvilág a fénytestben ismeri fel. Minél tisztább a szándék, annál intenzívebben tudnak hatni az energiák.

U - Energia elosztó

Erőteljes földgyógyító vagy. Ott, ahol túl sok az energia, fel tudod oldani, ahol pedig kevés, ott energiát tudsz lehorgonyozni. Többek között a fényoszlopok létesítése is az erősséged.

V – A struktúra őrzője

A struktúra őrzőjeként ott, ahol több ember összegyűlik energia struktúrát tudsz felépíteni és fenntartani.

W – Utazó fény

Rendelkezel a képességgel, hogy az aspektusaid sokaságával utazzál, és ott hatni tudj.

X – Hangsor

A fénytestben egy rezgés egy egészen sajátos energiával van feltöltve.

Y – Férfias gyógyító erő

Rendelkezel a képességgel, hogy a férfias energiával és a férfias minőségekkel gyógyíts.

Z – Univerzális fény

Egy hozzáadott színsugarat hordozol a fénytestedben.