Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Shana-Maa'NaTaa: a Papi nevem megérkezése-Önmagamra Emlékezés kinyílása

2018.10.26. Emléktár:

OMAR TA SATT Kedves Judit Shana,
Már néhány éve újra és úrja érdeklödtek a papnevek iránt és csak most érkezett el az idő, hogy képes legyek neked lecsatornázni. Ennek több oka van, de föleg a QuinTaas energiai kioldásán és a nagy egyesülésen múlott.Én lecsatornáztam neked a papnevedet és nagyon örülök , hogy ezt átadhatom.
A papneved így szól: "Lady Maa'Nataa"

Egy papnevet nem lehet könnyen lecsatornázni és talán nem is hangzik annyira dallamosan, de annak ellenére egy valódi nevet kapsz, hangról hangra. A dallamosság érdekében néhány esetben aposztrófokat használtunk. Ezeknek nincs energetikai hatásuk. "Lady" vagy "Gróf", ezek üdvözlö címek a szellem világban és nem tartalmaznak rangot. Mert a mi betűrendszerünkben nincsen annyi betű, hogy eszt a sok hangot átalakítsuk, lehetséges, hogy néhány papnév hasonlít egymásra. Mégis nagyon egyéniek, mert a saját energiáid lettek beágyazva.

Nagyon sok korszakokon és inkarnációkon mentél misztikus és mágikus papiciklusokon át és sok képességet szereztél. A mostani papneved minden ciklus és inkarnációid papságait koronázása. Minden hang különös képességekkel és a legmélyebb bölcsességgel van táplálva. Ismerkedj meg a papneveddel és ágyazd a lelked mélyébe. Kérd meg a személyes angyalcsoportod támogatását. A papneved nagyon energetikus és sok mindent fel tud szabadítani, mint pl. képességeket, értékes emlékmintákat, ciklikus ébredési energiákat és megszabadít minden fogadalomtól, melyek nem szolgálnak haszonnal. Nem tudom lecsatornázni a papnevek jelentéset, mert a hangsorrendet nem lehet szavakban elmagyarázni.

Nagyon sok örömteli változást kívánok a papneveddel és küldök neked nagyon sok ELIXIER-t.

M- Valódiság
A- Folyékony Szeretet
A- Folyékony Szeretet
N- Szerelem/Szeretet
A- Folyékony Szeretet
T-Merkaba
A- Folyékony Szeretet
A- Folyékony Szeretet

ohh.. végre nagy nehezen megérkezett..
Igen sok szinten, sok réteget kellett ehhez sok helyen, sok eredettel nyitnom, hogy végre megnyíljon ez a szintű emléktáram is magamról, miért én rejtettem be, és szedtem fel a Fehér Rend Papság ébresztő struktúra kódjait a Mátyási kutyavárnál 3 éve..

Nagyon szeretném már, ha minden a RENDBEN, egészen Kozmikus eredet szintig a helyére kerülne..
azt hiszem ez volt az utolsó momentum, ami még hiányzott a Kozmikus Eredet Szellemi Teljességem emléktárából.

Köszönet Szilvia Ajtai Lara'Ana Lady Baharaa-nak a fordításért...

Fabijenna Judit segített, és tartotta a teret hozzá, hogy beszülhessem ezt az energiámat..
Igen csak megrázó, és felemelő volt egyben, hatalmas lélek és szellemi emléktár nyíláson vagyok túl..
Az egész környezetem és nekem is ismét, vagy még mindig a költözés óta egyfolytában szakad fel a mellkasból köhögéssel, tisztulás minden szinten, torokfájás..
Azt hiszem sokaknál fog még mélyebb rétegekben mozdulni ezzel egy időben a sajátjuk és élhetik meg a hasonló tüneteket..

Azt hiszem Shana eredetembe beszületés, és visszatérés, és megismerés, és felvállalás, és a Papi nevem minőségének ismeretében ha nem gond, tényleg magasról nem foglalkoznék a továbbiakban a 3.d-s fizikai anyag testben lajstromszámon tartó személyiségkártya igazolvánnyal.
Ki az az eszement, aki ha megismerheti magát ilyen szinten, és felvállalva beintegrálhatja ide a jelen életébe ezeket a nemes, magas szeretet minőségekből összeállt Teljesség Lényét, Minőségeit, mégis körme szakadtáig egy kis anyagtestnyi személyiséghalmaz névhez és magáról ismerethez akarna ragaszkodni magáról?
Már bocsánat, de ha nem gond, én jobban érzem magam, ha tudhatom magamról ezeket a minőségeimet igazoltan, felvállaltan, mintha csak egy kis pásztor juditka lennék, aki csupán erre az életre egy kis testnyi valaki, aki egy rabszolgatartó adószám, személyi szám, amin keresztül nyílvántartanak a mint emberi erőforrást a mátrixban.

Szóval mindenkinek ajánlom ezt az érzést, és élményt, és szeretet minőségek megélését, megtapasztalását önmagában, hogy mekkora hatalmas csoda ahhoz képest, amit eddig hitt, gondolt magáról, és amit elhitettek, ahova lenyomták, ahova lebutították magához képest.

 

 

Nem érhető el leírás a fényképhez.