Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Adamis-Mágneses Mester

OMAR TA SATT, (üdvözlés Elohim-fény nyelven) kedves Adamis!

 

Sabine Sangitar lecsatornázta számodra az eredetnevedet, a kozmikus szüleidet, és a származásodat.

 

Eredetneved: Adamis

Jelentése: Mágneses szeretetkövet

Kozmikus szülők: Adamis és Adamea

Származás: Kvadril5

 

A te esszenciád, melyet a Földön fénylényként magadban hordasz, az Univerzumban egy energiamezőbe van lehorgonyozva. Ezt az energiamezőt a szellemi világ az Eredetként határozza meg. Ez az Eredet mindent magában foglal, a te komplett mátrixodat, valamint a feladatot, amiért ez az energiamező létrejött. Egyszer ebből az energiamezőből egy rész lehasadt, hogy önmagát különböző módokon megismerje és inkarnálja. Ez az Isteni Mag, melyet magadban hordasz. Ő egyedülálló (egyedi) és ő biztosítja a személyiségedet, a tulajdonságaidat és Isteniségedet. Ezt az Eredetet, akitől származol, az Univerzumban a Kozmikus Szüleid teremtették.

Kozmikus Szüleid különleges ismertetőjeleket hordoznak magukban, és eredeted teremtési folyamata során ezeket neked továbbadják. Ez ahhoz hasonló, mint a földi szüleid esetében, akiktől bizonyos géneket örököltél. És ugyanúgy kapsz Kozmikus Szüleidtől részeket és tulajdonságokat.

Ez az üzenet sok tekintetben új. De maga az az információ, hogy minden embernek vannak Kozmikus Szülei, mindinkább elterjed az emberek között. Fontos azt is tudni, hogy minden Eredet a teremtésekor nevet kap, az Eredet-nevét.  Ennek a névnek semmiképpen nincs köze az angyal-névhez (Lélek-névhez). A 48 lépés alatt (ford: a Kryon iskola menete) újra és újra elmondjuk, mennyire fontos, hogy használd az eredet-nevedet, mert ez tartalmazza azt a rezgést, mely a DNS-ed kikódolja, és téged Isteni Önvalód tudatára ébreszt.

A magas Fény-Tanácsának 36 tagja átadta az üzenetet, hogy Lady Gaia emelkedő rezgése miatt a Kozmikus Szülők egyre erősebben hatnak és mindenek előtt a Fény Úttörői fogják Kozmikus Szüleik tulajdonságait erőteljesen érezni.

Gyakran kérdezik meg tőlem, miért vannak szellemi lényeknek különböző ismertetőjegyei. Ezt szeretném röviden ismertetni.

Az Univerzumban minden lénynek saját feladata van és egy sajátos rezgéssel rendelkezik. Miután minden lény közösen a szeretetben működik, egy egység jön létre, amihez te is kapcsolódsz. Én minden nap csatornázok Kryon-tanulók részére eredet-neveket, melyek jelentése: a kozmikus szülők és az eredet. Amióta a Fény Magas Tanácsa átadta az üzenetet, hogy a kozmikus szülők egyre erősebben hatnak, sok ember tudni szeretné, milyen jellegzetességeket hordoznak Kozmikus Szüleik. Ezért határoztam el, hogy a különböző kozmikus szülők tulajdonságait lejegyzem.

Tudnod kell, hogy különbség van a Valóság és a dualitás között. Így lehetséges, hogy a tulajdonságok a Valóságban másként jelennek meg, mint a dualitásban. De minél többet tartózkodsz a Valóságban és minél jobban felveszed a Valóság rezgését, annál erősebben érezheted Kozmikus Szüleid jellegzetességeit, annál erősebben tudsz ennek kifejezést adni a dualitásban.

A szüleid mindent beletettek ebbe a névbe, ami te vagy:

Az összes képességedet, feladatodat, és minden erődet. Minél jobban összekötődsz a neveddel, annál jobban fogod ezt az eredetenergiát érezni.

Alapvetően tudnod kell, hogy hogy eredetedben rezgésből, hangból, és színből állsz. De az esszenciád egyedülálló az univerzumban. Mindenesetre az emberi nyelv behatároltságából kifolyólag egy névnek, ami az eredetet fejezi ki, több különböző jelentése is lehet. De az esszencia egyedülálló.

Sok erőt és örömöt kívánunk neked ezzel az átadással!

Sabine - Sangitar

és a SHIMAA csapata

 

Eredeted Frekvenciája: Kvadril 5

A Quadril 5 univerzum egy nagyon öreg és bölcs univerzum. Ebben az univerzumban a teremtett fényeket Nuniknak hívják. A Nuniknak pedig az a feladatuk, hogy mindne univerzumot mágneses energiával lássanak el. A fényeket, akiket azért teremtettek, hogy a földre menjenek, és ott magas mágneses energiájukkal hassanak, kizárólag Adamea és Adamis teremtette.

 

Kozmikus szüleid 

Adamea és Adamis

 „Két teremtő angyalra van szükség, hogy fényt teremtsenek, aki hangfrekvencia előhívása során keletkezik, és addig vibrál, amíg egy meghatározott nagyságot elér. Ezután sok különböző frekvencia üdvözli őt, tiszteletére szeretet és örömünnepet tartanak. Majd a kozmikus szülők egy membránba takarják, és különböző bolygókra viszik, ahol felveszi a bolygók energiáit. Ezt nevezzük a lenyomatozás (a minőségek felvétele) folyamatának. A kozmikus szülők határozzák meg, mennyi energiát vesz fel a fény a mindenkori bolygókról. Semmi sem történik véletlenül, a kozmikus szülők pontosan tudják, miért teremtették a fényt.

Egy példa erre:

Ha a kozmikus szülők a fényt a Szíriuszra viszik, és úgy határoznak, hogy ott neki hosszabban kell időznie, ezalatt ő nagyon sok gyógyító energiát vesz át. Ez a dualitásban azt jelenti, hogy ez az ember különös gyógyító képességeket kapott.

Amint a lenyomatozás fázisa véget ér, a fény egy őseredeti multidimenzionális hangzást hordoz. Ezt nevezzük eredetnévnek. A szellemvilág pedig elhatározta, hogy ezt a hangzást betűk formájában adják át az embereknek. 

Végül a kozmikus szülők az isteni gondolatmezőhöz vezetik a fényt, hogy az isteni forrás hozzáadja a tökéletes hangot, elárassza áldáscseppekkel, ezt hívjuk Isten lélegzetének. Ekkor a kozmikus szülők visszaviszik teremtett fényüket az eredetfrekvenciájába, és a legmagasabb hangokkal kezdenek énekelni neki. Így olvadnak vele össze, mély szeretetben és eltéphetetlen kötelékben, és ebben az összeolvadásban adják át neki a saját képességeiket.

A folyamat ezzel lezárul, a fényt megszabadítják membránjától, amelyet a kozmikus szülők egy fényterembe visznek, és ott őrzik meg, amíg a fény egy napon hazaérkezik. Ha tehát egy inkarnáció után visszatérsz az univerzumba, a kozmikus szüleid fogadnak majd, és vezetnek el a membránodhoz, amelyben minden eltárolódik, amit ebben az inkarnációdban megéltél.”  (Sabine Sangitar: Eredetnevek könyve 1. fejezet Az eredetnév)

Adamea

Képességei: mágneses szeretetenergia létrehozása, szabadság és önállóság.

A - Folyó/ Áradó szeretet

D – Teremtő szeretet

A - Folyó/ Áradó szeretet

M – Bátor szeretet

E – Strukturált szeretet

A - Folyó/ Áradó szeretet

Adamis

Képességei: a mágneses csatornák aktiválása. Ő a mágneses energia mestere. "

A - Folyó/ Áradó szeretet

D – Teremtő szeretet

A - Folyó/ Áradó szeretet

M – Bátor szeretet

I – Kísérő szeretet

S - Gondoskodó szeretet

 

Mágneses szeretetküldött/mester

Ezek az emberek a Kvadril 5 mágneses univerzumból származnak, Kryon univerzumából. Nuniknak hívjuk őket, magas, mágneses fények. Szabad szellemek. Ők a dimenzióváltásban hatalmas segítséget jelentenek. Rendelkeznek a képességgel, hogy új energiákat manifesztáljanak és hozzanak. Mivel a legtöbbször angyalok seregével olvadtak össze, sokféle képességet hordoznak magukban. "

Ha nem tudod milyen MINŐSÉG Kryon, akkor, ami legfontosabb, az ÚJ KRISTÁLY HÁLÓ, ahova az egész emberiség átkötődik az eddigi 3-4.d-s mátrixból, - ami bomlik, - azt a Kryon energia hozta létre a bolygó körül. Ez nagyon hosszú folyamat eredménye, több ezer év alatt történt, a mi időnkben számolva, és most értünk abba fázisba, hogy már az emberek kötődnek át, és már aktív az új háló.

Az Új energiák, amiket hoznak, amit fogadnak, ami a teremtettségük folytán megérkezik hozzájuk, az is okozhat bennük erős feszültséget, mert be van zárva. Mást hisz magáról, az érzeteket, érzéseket, a nyomást, a prést, ahogy jönnek az energiák és ő rezonál rá teremtettsége okán, ha tudja, ha nem a képessége folytán, bizony nagyon megcsinálhatja az idegrendszerét, amit tudatlanságból a külvilágára vetít rá, azt hiszi, miattuk van, ez egy reflexió. Nagyon sokan reagálnak így a külső energiákra, ami nyomja őket, és feszültséget szül bennük.

 

Tudnod kell, hogy mindenkit okkal teremtenek, az univerzumban semmi sem történik véletlenül. És legyen akár több azonos eredetnévvel rendelkező létező, mindenki egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.

Az univerzumban Téged Adamis néven ismernek, ez a név mindent magában foglal, ami Te vagy. Különösen fontos az első, a második és az utolsó betű. Az első betűd a megteremtésed okát, a második betűd a legnagyobb képességedet, az utolsó betűd pedig az összes inkarnációd alaptémáját tartalmazza. Ebben a képességedben lettél újra és újra megpróbálva.

 

Neved, Adamis a következő jelentést hordozza: 

A – A mágneses energia manifesztálója (megteremtettséged alapja, oka)

Rendelkezel a képességgel, hogy a mágneses energiát manifesztáld a földön.

D – A mágnese mező segítője (a legfontosabb képességed)

A legfontosabb feladatod, hogy a mágneses hálót stabilizáld, és kiterjeszd a mágneses mezőt a bolygón.

A – A mágneses energia manifesztálója

Rendelkezel a képességgel, hogy a mágneses energiát manifesztáld a földön.

M – Energiák összekötegelője

Rendelkezel a képességgel, hogy a mágneses energiát összekötegeld, és oda vidd, ahol szükség van rá. Éppen a mágneses energiákat kel gyakran összekötegelni, mert az különös erővel rendelkezik. Gyakran szükséges meghatározott tereken.

I – Mágneses gyógyító fény

Rendelkezel a képességgel, hogy mágneses energiával gyógyíts.

S – A mágneses energia küldötte (minden inkarnációd alaptémája)

Mágneses üzeneteket tudsz fogadni, és el tudod azt vinni a bolygóra és az emberekhez.

 

Az úgy nevezett felső én.

„A felső én egy nagyon komplex téma. Az emberi értelemmel csak kevéssé felfogható. Más könyvekben már sokat írtak erről. Sokan mélyen ülő mintákat hordoznak magukban, hogyan kell lenniük a dolgoknak ahhoz, hogy az emberi értelem követni is tudja őket. A magam részéről csak annyit mondhatok, az én információm a szellemvilágról egészen másak, mint amiről eddig a könyvekben olvashattál. Minden embernek azonban el kell döntenie, mit hisz, és mi az, amit helyesnek érez.

Az én információim a szellemvilágtól tehát a következők:

Egy fény teremtésénél három felső én áll rendelkezésre, akik összeolvadnak a fénnyel. Melek Metatron, Shakti és Jézus, a Krisztus. Ezek azok a tiszta isteni energiák, akik a teremtett fénnyel összeolvadnak, tovább adva képességeiket az adott fénynek. Nekem is új volt, hogy az összeolvadás csak egyikükkel történik meg. Ez mindig ugyanaz marad. Úgy, mikor az eredetneved minőségeit megkapod, az összeolvadáskor a felettes éned képességei is beléd kerülnek.

Fontos azonban tudni, hogy itt a dualitásban csak a felébredéseddel kezdenek el a felső éned képességei is hatni. A felébredésednél ugyanis egy tudatos összeolvadás történik a felső éneddel.  Így a felső éned a földi életedben is megjelenik, és kibontakozhatnak a képességei.”

 

„Ha a felső éned

Melek Metatron, akkor az El’Shaddai,

ha Shakti, akkor a Shekina,

ha Jézus, akkor pedig a Krisztusenergia szerinti jelentését használd az eredetneved első, második és utolsó betűjéhez.

Ezek az információk adják hozzá, hogy az eredetneved első, második és harmadik betűi milyen formában hatnak. Ezt finomhangolásnak is értelmezheted, ami arra utal, hogy a felébredésed után a minőségeid milyen irányba fejlődnek.” (5. Fejezet A felső én)

 

Az első, második és utolsó betűd jelentése tehát,

-              HA a felső éned Melek Metatron:

 

A – A csatornázás képessége

D – Felelősség

Merlin egyszer azt mondta, az a legerősebb szándék, ha az ember vállalja a felelősséget a cselekedeteiért és a hatásáért. Ez azt jelenti, hogy benned van a tiszta szándék és készen állsz a feladatodért vállalni a felelősséget.

S – Vidámság

Ez a képesség azt jelenti, hogy kifejezetten szép belső gyermekkel rendelkezel. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és szívből cselekszel. Kérlek, mindig törődj ezzel a belső gyermekkel, mert ennél a képességnél ez nagyon fontos.

 

  • HA Shakti:

A – Gyógyítása a földnek

D – Energiák növelése

Azzal a képességgel rendelkezel, hogy az éppen szükséges kiegészítő energiát elhozd a bolygóra.

S – A manifesztálás mestere

Képes vagy rá, hogy az öreg istenek értékes energiáit a földön manifesztáld. Ez az is jelenti, hogy egyik inkarnációdban mágikus kiképzést kaptál, és egy mágikus színsugárral rendelkezel.

 

  • HA Jézus:

A – A megváltás energia közvetítője

D – Erősítés

Az energiák és a fénytest erősítése.

S - Vidámság

Ez a képesség azt jelenti, hogy kifejezetten szép belső gyermekkel rendelkezel. Ez azt is jelenti, hogy rendkívül intuitív vagy, és szívből cselekszel. Kérlek, mindig törődj ezzel a belső gyermekkel, mert ennél a képességnél ez nagyon fontos.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.