Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Elias-Mágneses Mester

Eredetneved: ELIAS 
Neved jelentése: A MÁGNESES MESTER
Kozmikus Szüleid: ADAMEA ÉS ADAMIS
Eredeted: QUADRIL 5 UNIVERZUM

Képtalálat a következőre: „magnetic field around human body”

 

 

 

 

 

 

NEVED JELENTÉSE - A MÁGNESES MESTER

Ezek az emberek mindannyian a Quadril5 Univerzumból származnak, Kryon Univerzumából. Őket „Nuninak” nevezik és magas (rezgésű) mágneses Fények. Ők a szabad szellemek. A dimenzióváltás érdekében nagy segítők. Megvan a képességük, hogy az új energiát megteremtsék és sugározzák. Miután angyalok seregeivel kapcsolódnak össze, sokféle képességgel rendelkeznek.

Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredetenergiádat érezni.( néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi (az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged)

Mindent, amire szükséged van, magadban hordasz. Teremtésednél mindent megkaptál, hogy a Teljességben megismerd magad. Eredetszüleid ismerik megteremtésed alapját. Ismerik feladatodat is a dualitásban. Személyes mondatodat adták számodra útravalóul. Személyes mondatod a hajtómű, az ösztönzés, az alap motiváció ahhoz, amit minden inkarnációdban megismertél. Minden inkarnációd után ezzel a mondattal üdvözöltek ismét. Ez a mondat minden inkarnációdban elkísért. Valamilyen módon mindig találkoztál vele. Mondatod tudása által mélyreható folyamatok szabadulhatnak fel benned. Átadása által élővé válik és elkezd hatni.

A színsugár és a szám azok az energiák, melyekre életmondatod beteljesítéséhez van szükséged.

 

A neved ELIAS betűinek kibontott jelentése:
(A Quadril 5 frekvencia abc jelentése szerint)

 Egy csoport struktúrája A megteremtésed alapja
A struktúra (szerkezet) őrzőjeként ott, ahol rendszeresen több ember együttesen felépít egy energetikai struktúrát, ezt megtartod, megőrzöd.

L  Energiákat fenntartani, megőrizni A legfontosabb tulajdonságod
Rendelkezel a képességgel, hogy a bolygón és az emberekben is lehorgonyzott energiákat egy csoportban megőrzöd.

Mágneses gyógyító fény
Hordozod azt a képességet, hogy mágneses energiáddal gyógyítani tudsz.

A Mágneses energiák manifesztálása 
Rendelkezel a képességgel, hogy az új mágneses energiákat a Földön manifesztáld.

Összes inkarnációd alap témája
Mágneses energiák közvetítője
Tudsz fogadni mágneses üzeneteket és ezeket a bolygón továbbítod az embereknek.

 

Eredetneved lenyomatok hangsora. Az eredetnevek átadása a Szellemi világ által biztosított lehetőség, hogy számodra egy név hangzásán keresztül ezt elhozzák neked. Minden betűnek külön jelentése van.

Különösen jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!
Az E: a megteremtésed alapja, az L: a legfontosabb tulajdonságod, az S: az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered ( az Atya, Anya vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, Shakti, vagy Jézustól ( Lord Sananda) , de csupán egyikük energiájából. Esetleg próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek, de a beavatásnál megkapod.

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg.
A második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak.
Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.
Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. (Ő teremtésed harmadik energiája)

 

EREDET FREKVENCIÁD - A QUADRIL 5 UNIVERZUM ( melyben megteremtődtél)

A QUADRIL 5 Univerzum egy nagyon régi, és bölcs Univerzum. Ebben az Univerzumban a megteremtett fénylényeket NUNI-nak hívják. Nekik az a feladatuk, hogy minden Univerzumot mágneses energiával lássanak el. Azok a Fények, akiket azért teremtettek, hogy a Földre érkezzenek és magas mágneses energiájukkal itt működjenek, őket kizárólag ADAMIS és ADAMEA teremtik

 

Kozmikus Szülők: ADAMIS és ADAMEA
Adamea attributuma a mágneses szeretetenergia teremtése, szabadságot és önállóságot hordoz magában.
Adamis attribútuma a mágneses csatornák aktiválása. Ő a mágneses energiák Mestere.
A dualitásban ezek az emberek, kiknek eredetét Adamis és Adamea teremtette, nagyon szabadságszeretők és nehezen mennek bele (mélyednek el) kapcsolatokba.
De minél inkább kiterjednek és felébrednek, annál jobban felismerik a nagyobb összefüggéseket. A legtöbb úttörő teljes egészében az emberiség szolgálatában áll és jelentős úttörőmunkát végez. Nagyon jól közvetítik a mágneses energiát, az új idők szeretetenergiáját.

ADAMIS neve a következő energiákat hordozza:

A Folyékony (áramló) szeretet
D Teremtő (alkotó) szeretet
A Folyékony (áramló) szeretet
M Bátor szeretet
I Kísérő (követő, veled tartó) szeretet
S Gondoskodó szeretet

ADAMEA: neve a következő energiákat hordozza:

A Folyékony (áramló) szeretet
D Teremtő (alkotó) szeretet
A Folyékony (áramló) szeretet
M Bátor szeretet
E Strukturált szeretet
A Folyékony (áramló) szeretet

Mágneses Kristály

Kryon Energia a Mágneses szolgálattól

Fizikai  gyógyászatban ismert hatásai a mágneses energiának:

Ha csak az eddig ismert fizikai gyógyításban nézzük a mágneses energiákat:
A mágneses tér fájdalomcsillapító hatását évszázadok óta ismeri a gyógyítás – rendkívül sok panaszt enyhít, és otthon is könnyen használható.
Már Kleopátra és a kínai császárok idejében is alkalmazták a mágneses terápiát, mint "csodagyógymódot" – Nemcsak ér-, neurológiai és ízületi betegségek kezelésében van sikere, az is bizonyítást nyert, hogy sokkal szélesebb körben alkalmazható.

Napjainkra a mágneses terápia Európában is elterjedt. Mivel az ókori tapasztalatok és több száz tanulmány bizonyítja hatékonyságát, egyre gyakoribb az orvosi terápiák részeként is alkalmazása. A Föld mágneses tere az elmúlt száz évben csaknem a felére csökkent. Életünk nagy részét cement és vas épületekben, közlekedési eszközökben töltjük, mellé jön a rádió, tévé, számítógépek, mobilok által gerjesztett elektroszmog, a stressz, a szélsőséges időjárás.

Mindez együtt nagy eséllyel alakít ki az embereknél komoly egészségügyi problémákat – a mágnesesség hiánya egyre több rendellenesség oka lehet. Előjön a lumbágó, fáj a váll, a hát, nyaki merevséget érzünk, gyakran fáj a fejünk vagy nyomást érzünk benne, szédülünk, általános fáradtság, olykor megmagyarázhatatlan mellkasi fájdalom gyötör. Előfordul állandó székrekedés és a központi idegrendszer egyensúlyzavara is.

Fontos a polaritás

A mágnes-terápia legalapvetőbb célja a szervezet energetizálása. Ha otthonunkban használunk mágneseket, rendszerint 0,30 – 0,60 mT mágneses erősséget alkalmazunk, mert ez a leghatékonyabb.

Az erősség mellett azonban fontos a polaritás is. Nem mindegy, milyen az áramlás iránya – a mágnes lehet északi vagy déli polaritású.

Az északi, azaz a negatív pólus hatása nyugtató. Lassítja az anyagcserét, normalizál, méregtelenít. A vérnyomást csökkenti, akadályozza a baktériumok szaporodását.

 

A déli, vagyis pozitív pólus viszont anyagcsere fokozó, erősítő, felépítő és stimuláló. A vérkeringést gyorsítja, sportolás, sérülés után gyorsítja a regenerációt, a sebek és a csontsérülések gyógyulását.

Vannak bipoláris mágnesek is – hatékonyak a krónikus izületi fájdalmak kezelésében, de a nagyobb szervek, így a máj és a vese is jobban reagál a bipoláris kezelésre.

A fájdalom elmúlik, a sebek begyógyulnak…

A mágnes-terápia alkalmazásával oxigénnel telítődnek a sejtek – javul a sejtszintű méregtelenítés. Az oxigéndúsabb vér és a jobb véráramlás hozzájárul az anyagcsere-folyamatok normalizálásához, ezért valósul meg a gyorsabb sebgyógyulás és bőrtisztulás is.

A mágnesek igen jó fájdalomcsillapító hatása is régóta ismert. Hatása szintén azzal magyarázható, hogy serkentik a vérellátást – ezzel csökkentve a gyulladásokat és a fájdalom kiváltó okát. A mágnes bátran alkalmazható migrénes fejfájásra, menstruációs és egyéb nőgyógyászati tünetek kezelésére, mozgásszervi betegségek, reumatikus- és izületi panaszok, kopások, porckorongsérv kezelésére, sportsérülések, csonttörések, izomhúzódások gyógyítására.

Kiváló fájdalomcsillapító akut-, és krónikus fájdalmak esetén, kezelhetők vele a sebgyógyulási zavarok, segíti a műtétek utáni regenerálódást, felgyógyulást. Anyagcserezavarok, zsír- és cukoranyagcsere folyamatok betegségei, immunrendszer erősítése, potenciazavar kezelése, vérnyomás-, és vérellátási problémák, érelmeszesedés, nyirokrendszer betegségei, koncentrációs problémák kezelése, méregtelenítés, a pikkelysömör, az ekcéma és a bőrviszketés szintén jó hatásfokkal kezelhetők.

 

 

Kapcsolódó kép

 

Eredetek Teremtői Központja közös munka Elias-Mihály Mágneses Mester 20+ eredettel:

 

 

Javaslom minden Mágneses Mester eredet minőségnek Kryon információit, könyveit, tanításait, mint saját univerzumukból származó minőségük felfedezése, tudatosan aktívvá tételét segítő saját információs anyagukat.

Kryon

linkhez kattints a képre

részlet:

"....érkezik egy mágneses készlet a Naprendszeretekbe, ami része a Galaktikus Együttállásnak, amit éppen most éltek meg. Mindez a megfelelő időben, terv szerint történik. A hálón végzett módosításaim meglehetősen összetettek. Az első tennivaló a mágneses rács elmozdítása volt. Milyen okok miatt kellett a rácsot elmozdítani? Az emberi DNS úgy lett tervezve, mint egy információs kútfő, hogy befogadja a környezetéből az emberi tudatosság által létrehozott energiát. Aztán olyan pozícióba helyezkedik, ami megfelel annak az energiának, ami benne van. Más szóval, ha a bolygó energiája alacsony rezgésű, akkor a DNS-é is alacsony lesz. A DNS egy kvantum motor és ha az emberi tudat által termelt kvantumenergia rezgése alacsony, akkor az ő működése is gyenge lesz. A mágneses rács elmozdítása azért történt, hogy a DNS-esetekben felépítse a változás mátrixát. Ez az, ami ténylegesen történt, mert a rács mágneses mezője nagymértékben mozgott ezalatt az idő alatt és metszette a DNS elemeitek mágneses mezőjét. Ez az átfedés információt, energiát közvetített a DNS-etek felé és elindult egy új folyamat a kvantumizálás felé. A DNS kvantumosan mindig is készen állt erre a változásra. A háló erővonalai lehetővé teszik majd a „tizenkettedik sugár” kiformálódását. Ez azt jelenti, hogy a csakráitoknak megfelelő színsugarak összefonódnak, miáltal együttesen létrehozzák a tizenkettedik sugarat. Mindebből következik, ha korrekcióim ösztönzőleg hatnak erre az erőre, akkor az ember is radikálisan átalakul, minthogy tevékenységem kihatással van csakráitokra, s a csakrákhoz társítható színekre. Tehát ekként segítik elő a hálón végzett módosításaim biológiai rendszeretek megfelelő működését. Isten háromsága a Földet, a biológiai rendszert és a szellemet fogalja magába. Tevékenységem mindhárom alkotóelemre kihatással van. Ez Kryon feladata. Ez az, amiért 1989-ben ide jöttem.

Rendelkezésemre állt egy tevékenységemet támogató csoport, amely a Föld közelében, a Jupiter bolygó pályáján tartózkodott. Legfőbb feladatuk a munkámat elősegítő energia és erőforrások biztosítása volt. A mágneses háló átállítása a 2002. év végén befejeződött. A következő háló, amelyet a föld érdekében át kell állítani, magával a földdel kapcsolatos: ez a Kristályháló. Ezt a hálót többféle néven is ismeri a hagyomány: például a fény hálójaként is. A harmadik háló, az emberi tudat hálója – ez egy külön erő, amely több ponton össze van kötve a fenti kettővel, így mozgás közben egyszerre változnak. Ahogy az emberi tudat változik, úgy változnak a Föld rácsrendszerei – és az egyik befolyásolja a másikat. A három háló együttesen hálópiramist alkot, ha formailag is szeretnétek magatok elé képzelni. Bár lineáris értelemben véve 2002-ben a háló csoport távozott, de valójában új megbízatást kapott. A csoport itt van jelenleg is és mindig itt is marad, de már nem háló csoportként. Más feladatokhoz lát. Szétszóródik, de részévé válik magának a Földnek. A hálócsoportnak egy része folytatni fogja munkáját Gaián. Ez a csapat mindig itt volt és mindig is itt lesz. A bolygó életerejével foglalkoznak. Feladatuk az itt lévő emberi lények támogatása.

Tehát 1987 elhozta nektek a Harmonikus Konvergenciát, 2002 a mágneses rács teljességét és a kristály-élmény kezdetét. 2004 a szökőárat és a Vénusz Átvonulást, 2012 egy újabb Vénusz Átvonulást. Ezen események által érkezett ebbe a világba a női könyörületesség energiája, hogy lassan magatokévá tehessétek, hogy ezáltal kiegyensúlyozottan juthassatok át a következő energiába. Ez harmóniát hoz a bolygóra, a bolygóra, amely évezredek óta nem volt egyensúlyban. A kísérlet vége körülbelül 2012-re lett beütemezve, s ez egyes ősi népek naptárának utolsó évszáma is, mert intuitív értékelésükkel hozzájutottak ehhez az ismerethez. Az utolsó mérésre és a kísérlet befejeződésére ekkor került sor. Minderről megállapodás született. Egy 36 éves ablak, amiben vagytok, ami a napéjegyenlőség precesszióját (billegését) ábrázolja. Ennek az időablaknak a középpontja pedig 2012. Elmondtuk, hogy ez a 36 éves esemény az, amit ti a 2012-es Galaktikus Együttállás energiájának neveztetek, de ugyanakkor ezt neveztétek a Nagy Váltásnak is, ami végül is az Emberi tudatosság váltása. Ebben a 36 éves együttállási ablakban létrejött egy energia, ami teljesen egyedülálló és 26.000 éven belül nem fog újra megtörténni.

Most pedig a bolygó potenciáljairól. Soha nem kaptok olyan információt, ami már ne volna jelen potenciálként az emberi tudatosságban. Nagyon gyakran a jövendölés elhangzik, majd be is következik. Amikor ez megtörténik, jövendőmondásnak tekinted. Nem az. Ez egy energia, azon a véletlenszerű, kaotikus helyen, amit ti kvantumnak hívtok és mérlegeli annak a lehetőségeit, hogy mi történhet meg, a ti életetekkel és a Földdel kapcsolatban. Tehát a jövőt azok a potenciálok határozzák meg, amelyeket ti hoztok létre saját tudatosságotokkal, mint civilizáció ezen a bolygón, – nem a jövendőmondás, hanem annak a mérlegelése, amit ti létrehoztok.

Egy váltás történik ezen a bolygón. Az emberi tudatosság változik és a különbségek többé már nem választanak szét benneteket. Az Emberi Lények tudnak együtt élni, akár azok az országok, amelyek határok nélkül léteznek egymás mellett. Kultúrájuk attól még egyedi és még mindig megvan az integritásuk. De most már együtt élnek, egy nagyobb elgondolás részeként, ahol már soha többé nem fognak háborúzni egymás ellen. Egyszerűen nem tudnak. A megélhetésük köti őket egymáshoz. Az egyesítés teszi ezt. Anélkül, hogy észrevennétek, szép lassan szelídebb lesz a bolygó, az energiák a férfi jelleg irányából egyre inkább a női jellegű energiák felé mozdulnak. Hogy úgy mondjam, egyensúlyba kerül, ami nem volt egyensúlyban...."

https://ebredes.harmoniaban.org/kryon/az-uj-energia

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mihály Elias Sztrehalet - https://www.facebook.com/mihaly.sztrehalet.12

2018.12.14 13:12

https://www.facebook.com/mihaly.sztrehalet.12

Mátyás Norbert - https://www.facebook.com/matyas.norbert.1

2018.12.14 13:11

https://www.facebook.com/matyas.norbert.1