Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Shekina frekvencia

Shekina

Shekina teremtőmezeje egy női, tiszta és egyszerű isteni mező. Sokáig nem tudtam megérteni, miért származik oly sok férfi ebből a női teremtő mezőből. Hogy ezt megértsük, vissza kell mennünk az eredettörténetbe.

Amikor Lucifer elválasztotta magát az isteni merkabától, és mint üstökös jégeső387 bolygóra bevágódott, és a mélybe rántotta őket, a bolygónk férfias energiájának nagy részét is a mélybe rántotta. Nagyon sok nőies energiára volt szükség, hogy egyensúlyt teremtsen. A korábbi korszakokban még keményebb volt, mint ma. Az arany korban a férfiakat fényharcosoknak teremtették, akik a fényért harcoltak. Shekina teremtő mezeje által sok nőies energiát kaptak, amit a földre kellett vinniük.

Ezért érzi magát sok férfi, aki a Shekinából származik szétszakítottnak. Az egyik oldalon érzik magukban a harcos energiát, a másik oldalon ezek a férfiak nagyon beleérzőek és sebezhetők. Én, Sabine Sangitar szeretném kifejezni nektek hatalmas elismerésemet, mert tudom, hogy sokaknak közületek milyen nehezére esik ezt a szétszakítottságot kibírni. Olyan sokat tettetek, és tesztek még ma is a földért.

A következő entitások teremtenek a Shekina mezőjéből:

Maria

Az ő képességei a vigasz energiák, tisztaság, kitartás és szelídség.

Shiva

Shiva isteni státuszra emelkedett. Az ő képességei: tiszta szándék, a tett bátorsága, szabadság és nemesség.

Toth

Képességei: bölcsesség, tudás, erősítés és erő.

Seth

Képességei: energiaemelés, transzformálás, és A Nagy Egészért való szolgálat.

 

Menüpontok