Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Shekina frekvencia minőségei ABC-Nevek részletezése

11.2. A Shekina minőségei

Ha a Shekina mezejéből származol, az eredetneved betűi a következő jelentést hordozzák:

A – Gyógyítása a földnek

B – Nemes lelkűség

A nemes lelkűség az a képesség, mikor az embereknek, vagy a földnek önzetlenül, mindennemű egó nélkül segítesz. Ez mély szándéknélküliséget és sok bátorságot kíván.

C – Nőies energiahordozó

Nemedtől függetlenül sok női energiát horgonyzol le. A női energia jellemzői a finomság, a gondoskodás, és a biztonság.

D – Energiák növelése

Azzal a képességgel rendelkezel, hogy az éppen szükséges kiegészítő energiát elhozd a bolygóra.

E – Harcos fény

Nagyon mély tiszta szándék vezérel, készen állsz harcolni a fényért, anélkül, hogy figyelembe vennéd te magad hogy vagy ebben. Számodra csak a nagy egész számít. Rengeteg bátorság szükséges ehhez.

F – Bátorság

Boldognak érezheted magad, hogy rendelkezel ezzel a képességgel, mert épp a spirituális munka igényel bátorságot. Bátorságot, hogy a változásokat üdvözöld, bátorságot, hogy a kollektív energiákból kiszabadulj. A kérdésre, miért nem úgy mennek a dolgok, ahogy menniük kellene, azt válaszolom: szükség van egy lépésre. Ez egy olyan lépés, amit senki nem tud megtenni érted. Ez a bátorság lépése.

G – A gyógyítási áramlatok csatornája

Egy gyógyító képességével rendelkezel.

H – Hűség

A hűség az a képesség, hogy az eredet fényeddel energiát terjessz el a földön.

I – Az energiák őrzője

Képes vagy az energiákat felügyelni. Ez például a dimenziókapuk nyitásánál nagyon fontos. Mindenhol, ahol energiák vannak lehorgonyozva, biztosra kell menni, hogy azok ne változhassanak meg.

J – Papi energia

Egy pap, vagy egy papnő nagyon speciális képességeivel rendelkezel. Energiát tudsz emelni. De a legfontosabb, hogy ez a képesség tartalmazza azt az erőt/hatalmat, hogy szeretetköteléket kapcsolj Luciferhez. Ez ebben az arany korban nagyon fontos, a felemelkedéshez pedig mértékadó. Nagyon magas megbízásod van.

K – Energiák transzformálása

Rendelkezel az energia transzformálás képességével. Ez gyakran már egy beszélgetés során megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Ismerek fénymunkásokat, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, és gyakran érzik magukat fáradtnak és kimerültnek, anélkül, hogy tudnák, miért. Ha valaki ezzel a képességgel rendelkezik, nagyon fontos a mindennapos földelés és tisztítás.

L – A struktúrák felügyelete

Rendelkezel a képességgel, hogy az energiákat a struktúrájukba, és az univerzális rendben felügyeld/megfigyeld. Ez különösen az atlantiszi időkben volt fontos.     

M – Bolygók energiahordozója

Rendelkezel a képességgel, hogy hogy a különböző bolygókra energiát vigyél. A szellemvilágtól tudom, hogy itt arról a 387 bolygóról van szó, amelyek egykor a dualitásba zuhantak. Az emberi síkon ezt a szinusz sugaraddal tudod megtenni.

N – Bátorság

Boldognak érezheted magad, hogy rendelkezel ezzel a képességgel, mert épp a spirituális munka igényel bátorságot. Bátorságot, hogy a változásokat üdvözöld, bátorságot, hogy a kollektív energiákból kiszabadulj. A kérdésre, miért nem úgy mennek a dolgok, ahogy menniük kellene, azt válaszolom: szükség van egy lépésre. Ez egy olyan lépés, amit senki nem tud megtenni érted. Ez a bátorság lépése.

O – Tiszta szándék

A tiszta szándék azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget a cselekedeteidért, a folyamatok kimeneteléért, anélkül, hogy kétségbe esnél. A tiszta szándékot a szellemvilág a fénytestben ismeri fel. Minél tisztább a szándék, annál intenzívebben tudnak hatni az energiák.

P – Tudás

Sok univerzális tudást tárolsz, amelyet az isteni magodon keresztül hívhatsz le. Nagyon jó intuíciós képességed van.

Q - A gyógyítási áramlatok csatornája

Egy gyógyító képességével rendelkezel.

R – Az öreg istenek csatornája

Képes vagy rá, hogy az öreg istenek energiáit felvedd, és tovább add az embereknek.

S – A manifesztálás mestere

Képes vagy rá, hogy az öreg istenek értékes energiáit a földön manifesztáld. Ez az is jelenti, hogy egyik inkarnációdban mágikus kiképzést kaptál, és egy mágikus színsugárral rendelkezel.

T – Alkotó fény

Az alkotó fény azt a képességet jelenti, hogy a földön lévő energiákat összekötegeli, és áttranszformálja az új idő egy új energiájába.

U – Sugárzó erő

Képes vagy az öreg istenek erejét egy intenzív szín formájában felvenni, és az emberekhez vinni.

V - Feltétel nélküli szeretet

Ez minden ember tiszteletét jelenti, mert minden ember magában hordozza az isteni fényt. Más, mint az emberi szeretet.

W – Harcos erő

Különleges erővel rendelkezel, hogy az itt és mostban hass. A harcos energia egy nagyon erős energia. Hegyeket lehet vele megmozgatni.

X - Hangsor

A fénytestben egy rezgés egészen sajátos energiával van feltöltve.

Y – Nőies gyógyító erő

Női energiával tudsz gyógyítani.

Z – Univerzális fény

A fénytestedben hordozol egy kiegészítő színsugarat.