Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nirijas

OMAR TA SATT  kedves NIRIJAS

 

 

Olvasd át figyelmesen és a közben jelentkező érzéseiddel összegezd a végén.
Használd sokszor nevedet ( mondd ki magadban, vagy amikor tudod hangosan is sokszor), ezzel egyre inkább bevonzod eredeted energiáját.


 

 

Eredetneved:                          NIRIJAS

Neved jelentése:                     A TEMPLOMI ISTEN

Kozmikus Szüleid:                 SHIVA és SHAKTI

Eredeted frekvenciája:           SHEKINA

 

Képtalálat a következőre: „shíva shakti”

 

 

Kozmikus Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent:

 

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredet energiádat érezni.( néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi ( az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged)

 

ELEMZÉS

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” alapján (fordítás: Mélvin-Maja)

 

EREDETED ENERGIÁJA  - SHEKINA

 

Shekina eredetmezője egy nőies, tiszta, színtiszta isteni mező.

Sokáig nem értettem, miért származott oly sok férfi ebből a nőies eredetmezőből. Hogy ez érthető legyen, messze vissza kell menni az eredet történetébe.

Amikor Lucifer az isteni Merkabától elvált, és mint üstökös jégeső 387 bolygóra betört és a mélybe rántotta őket, akkor bolygónk férfi energiájának nagy részét a mélybe rántotta. Nagyon sok nőies energiára volt szükség ennek ellensúlyozására. A korábbi korszakokban sokkal keményebb volt, mint most. Az arany korszakban sok férfit a fény harcosaként tetemtettek, hogy a fényért harcoljanak. Shekina energiájából sok női energiát kaptak, melyet elhoztak a Földre. Ezért sok férfi érzi Shekina eredete által összezavarodottnak magát.

Egyrészről a harci energiát érzik magukban. Másrészről ezek a férfiak nagyon sebezhetőek és érzékenyek. Én, Sabine Sangitar mély elismerésemet szeretném kifejezni, mert tudom, milyen nehezükre esik ezt a belső szétszakítottságot kibírni. Oly sokat tettetek a Földért és tesztek még most is.

 

 

 

SZÜLEID NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

 

Az Elohim nyelve

 

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, hanem ott teremtették meg és szerte az egész Univerzumban használják.

Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.

Mit jelent ez számunkra?

Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát aztán a magad számára hasznosíthatod.

 

SHIVA ÉS SHAKTI

Shiva és Shakti jellegzetességei a szándék, világosság (tisztaság), bizalom és erő.
Ez a dualitásban azt jelentheti, hogy ilyen eredetű emberek gyakran állnak harcban magukkal és másokkal. Gyakran kételkednek és nagyon szigorúak magukkal.

Amint kiáradnak, és mindinkább felébrednek, ők azok az emberek, akik egy ügyért nagy szeretettel és odaadással harcolnak. Meglepő türelemmel és kevés félelemmel rendelkeznek.

SHIVA

Shiva egy Isten státuszába emelkedett. Tulajdonságai a tiszta szándék, a tett bátorsága, béke és  nagylelkűség.

Shiva transzformálja, átalakítja az egót és segít a léleknek feladatát beteljesíteni. Ő elhozza azt a felismerést, hogy csak a Valóság működik. A dualitásban ez azt jelentheti, hogy Shíva gyermekei gyakran állnak harcban önmagukkal és másokkal. Ők sokszor kételkednek és nagyon szigorúak önmagukhoz.

Amint felébrednek és kitágulnak, ők azok, akik egy ügyért nagy szeretettel és odaadással harcolnak. Csodálatra méltó türelemmel rendelkeznek és csak kevés félelem van bennük.

 

Shiva neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

S          Gondoskodó szeretet

H:        Utazó ( kiterjedő) szeretet

I:         Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

V:        Koronázó szeretet

A:        Áradó szeretet

 

SHAKTI

 

Shakti tulajdonságai a lágyság, gondoskodás, akarat és szándék.

 

Shakti:

neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

S          Gondoskodó szeretet

H:        Utazó ( kiterjedő) szeretet

A:        Áradó szeretet

K:        Mágneses szeretet

T:         Odaadó szeretet

I:         Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

 

A neved  NIRIJAS betűinek kibontott jelentése:

(Shekina frekvenciájának abc jelentése szerint)

Lehel Márton fényképe.

 

Különösen  jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az N: a megteremtésed alapja, az I a legfontosabb tulajdonságod, az S az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered ( az Atya, vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, vagy Jézus Christus, de csupán egyikük energiájából. Próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek, de az eredetnév beavatásnál is megkaphatod, ha előtte nem érzed biztosan.

 

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg. A második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak. Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. (Ő teremtésed harmadik energiája)

 

N – Bátorság (megteremtésed alapja, oka)

Boldognak érezheted magad, hogy rendelkezel ezzel a képességgel, mert épp a spirituális munka igényel bátorságot. Bátorságot, hogy a változásokat üdvözöld, bátorságot, hogy a kollektív energiákból kiszabadulj. A kérdésre, miért nem úgy mennek a dolgok, ahogy menniük kellene, azt válaszolom: szükség van egy lépésre. Ez egy olyan lépés, amit senki nem tud megtenni érted. Ez a bátorság lépése.

 

I – Az energiák őrzője (legfontosabb képességed)

Képes vagy az energiákat felügyelni. Ez például a dimenziókapuk nyitásánál nagyon fontos. Mindenhol, ahol energiák vannak lehorgonyozva, biztosra kell menni, hogy azok ne változhassanak

 

R – Az öreg istenek csatornája

Képes vagy rá, hogy az öreg istenek energiáit felvedd, és tovább add az embereknek.

 

I – Az energiák őrzője

Képes vagy az energiákat felügyelni. Ez például a dimenziókapuk nyitásánál nagyon fontos. Mindenhol, ahol energiák vannak lehorgonyozva, biztosra kell menni, hogy azok ne változhassanak

 

J – Papi energia

Egy pap, vagy egy papnő nagyon speciális képességeivel rendelkezel. Energiát tudsz emelni. De a legfontosabb, hogy ez a képesség tartalmazza azt az erőt/hatalmat, hogy szeretetköteléket kapcsolj Luciferhez. Ez ebben az arany korban nagyon fontos, a felemelkedéshez pedig mértékadó. Nagyon magas megbízásod van.

 

A – Gyógyítása a földnek

S – A manifesztálás mestere (minden inkarnációd témája)

Képes vagy rá, hogy az öreg istenek értékes energiáit a földön manifesztáld. Ez az is jelenti, hogy egyik inkarnációdban mágikus kiképzést kaptál, és egy mágikus színsugárral rendelkezel.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.