Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nastranus-A Hírnök

OMAR TA SATT, kedves   NASTRANUS !

 

Olvasd át figyelmesen és a közben jelentkező érzéseiddel összegezd a végén.
Használd sokszor nevedet,  mondd ki magadban, vagy hangosan is sokszor. Ezzel egyre inkább bevonzod eredeted energiáját.

 

 

Eredetneved:                          NASTRANUS

Neved jelentése:                     A HÍRNÖK

Kozmikus Szüleid:                 TOTH és SHAKTI

Eredeted frekvenciája:           SHEKINA

 

Kozmikus Szüleid ebbe a névbe mindent elhelyeztek, ami Téged jelent:

 

Összes képességedet, feladatodat, és összes erődet. Minél inkább összekapcsolódsz neveddel, annál jobban fogod eredet energiádat érezni.( néha mondd ki, figyeld energiáját)

Alapvetően tudnod kell, hogy eredetedben egy rezgésből, hangból és színekből állsz. De esszenciád, eredeted mégis egyedülálló. Mindenesetre az emberi nyelv korlátozottságából fakadóan egy név, mely az eredetet fejezi ki, számtalan jelentést hordozhat. De esszenciád teljesen egyedi, az egész Univerzumban csak egy van belőled és minden lény ezen a néven ismer Téged.

 

 

ELEMZÉS: Sabine Sangitar:

„Az eredetnevek könyve” alapján (fordítás: Mélvin-Maja)

 

EREDETED ENERGIÁJA  - SHEKINA

 

Shekina eredetmezője egy nőies, tiszta, színtiszta isteni mező.

Sokáig nem értettem, miért származott oly sok férfi ebből a nőies eredetmezőből. Hogy ez érthető legyen, messze vissza kell menni az eredet történetébe.

Amikor Lucifer az isteni Merkabától elvált, és mint üstökös jégeső 387 bolygóra betört és a mélybe rántotta őket, akkor bolygónk férfi energiájának nagy részét a mélybe rántotta. Nagyon sok nőies energiára volt szükség ennek ellensúlyozására. A korábbi korszakokban sokkal keményebb volt, mint most. Az arany korszakban sok férfit a fény harcosaként teremtettek, hogy a fényért harcoljanak. Shekina energiájából sok női energiát kaptak, melyet elhoztak a Földre. Ezért sok férfi érzi Shekina eredete által összezavarodottnak magát.

Egyrészről a harci energiát érzik magukban. Másrészről ezek a férfiak nagyon sebezhetőek és érzékenyek. Én, Sabine Sangitar mély elismerésemet szeretném kifejezni, mert tudom, milyen nehezükre esik ezt a belső szétszakítottságot kibírni. Oly sokat tettetek a Földért és tesztek még most is.

 

 

 

SZÜLEID TOTH és SHAKTI  NEVÉNEK ELOHIM-Nyelv ELEMZÉSE

 

9. FEJEZET: Az Elohim nyelve

Sabine Sangitar: „Az eredetnevek könyve” c. könyvből részlet ( Fordítás: Mélvin-Maja)

 

Az Univerzumban a Fény(lény)ek vibráló hangok által értik meg egymást. Az Elohim nyelvét nem kizárólag csak az Elohim területén használják, de ott teremtették meg és szerte az egész Univerzumban használják.

Minden egyes betű egy meghatározott tulajdonságot és energiát képvisel.

Mit jelent ez számunkra?

Emberi értelmünkkel nem tudjuk teljes mélységében felfogni. Ami számunkra fontos, hogy az egyes betűk jelentéséből fel tudod mérni, mit jelent egyes angyalok, vagy kristályok neve, ezt az energiát aztán a magad számára hasznosíthatod.

 

 

TOTH:

 

Jellemzői  a bölcsesség, tudás, erő és szilárdság.

Toth az egyesülés ismérvét hordozza magában és a Fény harcosa. Bölcsességgel és szeretettel teljes. Az Univerzumban a különböző bolygókon a törvényszerűségen őrködik.

Toth gyermekeit kétségek kínozzák és magukkal hadakoznak. Tele vannak szeretettel és nem tudnak vele mit kezdeni. Kimértnek és hűvösnek hatnak.

Ha felébredtek, akkor a többi embernél nagyobb mértékben tartózkodnak a világosságban, céltudatosak és szorgalmasak.

 

 

Toth neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

T:         Odaadó szeretet

O:        Hordozó szeretet

T:         Odaadó szeretet

H:        Utazó szeretet

 

 

 

 

SHAKTI

 

 

Shakti jellemzői a lágyság, gondoskodás, akarat és szándék.

Shakti a hordozó női erő. Ő a biztonság, a derűs kiegyensúlyozottság és a belső egyensúly anyai, hordozó elve. A szeretet által ismerteti meg a Szellem gyógyítását. Shakti egyben erőteljes és szeretetteljes is. 

 

A Shakti által megteremtett lények sok inkarnációban voltak tanítók és vezetők.

A dualitásban ezek az emberek sokszor azon a véleményen vannak, hogy túl keveset látnak és érzékelnek. Időnként az elméjük áll útjukban és némelyek nehezen hagyatkoznak az érzelmekre.

 

 

Shakti:  neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

S          Gondoskodó szeretet

H:        Utazó ( kiterjedő) szeretet

A:        Áradó szeretet

K:        Mágneses szeretet

T:         Odaadó szeretet

I:         Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

 

 

 

A neved  NASTRANUS  betűinek kibontott jelentése:

(Shekina frekvenciájának abc jelentése szerint)

 

 

Különösen  jelentős az 1. 2. és az utolsó betű!

Az N: a megteremtésed alapja, az A a legfontosabb tulajdonságod, az S az összes inkarnációd alap témáját jelenti.

 

Ezek a kiemelt fontosságú betűk azok, melyeknél a tulajdonság a Felső Énedtől ered ( az Atya, vagy a Fiú univerzumtól, tehát Melek Metatron, vagy Jézus Christus, de csupán egyikük energiájából. Próbálj ráérezni, melyiküket érzed közelinek, de az eredetnév beavatásnál is megkaphatod, ha előtte nem érzed biztosan.

 

Eredetneved első betűje hordozza teremtésed lenyomatát és megmutatja, miért teremtődtél meg. A második betű a legnagyobb képességed lenyomata. Ez a képesség felel meg legnagyobbrészt feladatodnak. Az utolsó betű olyan lenyomatot tartalmaz, mely az összes inkarnációdban jelentős szerepet játszik. Újra és újra erre vagy hivatott. Utolsó betűddel ebben az életben is konfrontálódsz. Ha te pl. korábbi inkarnációid során sokat dolgoztál utolsó betűd témájával, akkor ez most energetikailag nagyon feltöltött és nagyon hatékony lehet.

Ezeknél mutatkozik meg Legfelső Éned hatása, ezeket tőle kaptad. (Ő teremtésed harmadik energiája)

 

 

N:        Bátorság: (Megteremtésed alapja, oka)

Nagyon boldog lehetsz, hogy ezzel a képességgel rendelkezel. Pontosan a spirituális munkához szükséges sok bátorság. Bátorság, hogy üdvözölni tudd a változásokat. Bátorság a kollektív energiákból való lekapcsolódáshoz. A kérdésre, hogy némely dolog miért nem úgy megy, ahogy kellene, én azt mondom: Szükséges egy lépés. Ez egy olyan lépés, amit senki nem tud helyetted megtenni. Ez a bátorság lépése.

 

A:        Gyógyítás a Földnek ( A legfontosabb tulajdonságod )

 

S:        A teremtés (manifesztáció) mestere:

            Hordozod azt a képességet, hogy a Földön az öreg istenek értékes energiáit manifesztálni tudod. Ez azonban azt is jelenti, hogy inkarnációid egyikében mágikus képzést kaptál, és rendelkezel egy mágikus színsugárral.

 

T:        Teremtő fény: azt a képességet jelenti, hogy energiákat kapcsolsz a Földhöz, és az új idők új energiájává transzformálod.

 

R:        Öreg Istenek csatornája

            Rendelkezel a képességgel, hogy az öreg istenek energiáját befogadd és ezeket az embereknek továbbadd.

 

A:        Gyógyítás a Földnek

 

N:        Bátorság:

Nagyon boldog lehetsz, hogy ezzel a képességgel rendelkezel. Pontosan a spirituális munkához szükséges sok bátorság. Bátorság, hogy üdvözölni tudd a változásokat. Bátorság a kollektív energiákból való lekapcsolódáshoz. A kérdésre, hogy némely dolog miért nem úgy megy, ahogy kellene, én azt mondom: Szükséges egy lépés. Ez egy olyan lépés, amit senki nem tud helyetted megtenni. Ez a bátorság lépése.

 

U:        Sugárzó erő

            Hordozod azt a képességet, hogy az öreg istenek erejét intenzív színek formájában befogadod és elhozod az emberekhez.

 

S:        A teremtés (manifesztáció) mestere(Minden inkarnációd témája)

            Hordozod azt a képességet, hogy a Földön az öreg istenek értékes energiáit manifesztálni tudod. Ez azonban azt is jelenti, hogy inkarnációid egyikében mágikus képzést kaptál, és rendelkezel egy mágikus színsugárral.

 

 

 

Ezen tudás befogadásához sok erőt és örömet kívánok, ELEXIER-ben,

Sabine Sangitar 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.